- World Championship

Sergio Ramos visszajön Diego Maradonába, Carlos Queirozba és Iránba

Carlos Queiroz megállt a kijáratnál a Kazan Arénából és átölelte Sergio Ramosot, mielőtt továbbhaladt az egyik végén még mindig parkoló busz felé. Az iráni menedzser távozásakor a spanyol kapitány tudós pillantást vetett, mialatt valaki szétvágta: „És most megölel téged!” Ez ironikus mosolyt váltott ki. “Félidőben ő is megölel, és megkérdezte tőlem, hogy vagyok, jó a kapcsolatunk, ezért meglepő, hogy aztán mondja a dolgokat” – válaszolta Ramos. „Mint Diego Maradona, az általa mondott dolgoknak semmi értelme.”

A Queiroz által mondott dolgok nem voltak teljes mértékben kiegészítők – valami Ramosnak tulajdonította a portugál vágyát, hogy beszéljenek, és valami, amelyhez reagált a spanyol 1-0-os győzelem után.Az iráni védekező, fizikai megközelítés és az állítólagos játéktudás vita tárgyává vált. Ha azonban Ramos viszonylag gyengéd volt Queiroz ellen – annak ellenére, hogy a menedzser kritizálta a játékost Mohamed Salah Bajnokok Ligája döntőjében okozott sérülése miatt -, Maradonába sújtotta, ahol megsérült. p>

Maradona e hét elején dicsérte Diego Godint, jelezve, hogy míg Ramos nagyobb figyelmet kap, az igazi csillagvédő az uruguayi. Szerinte Ramos nem egy „crack” játékos. Azokat a megjegyzéseket kérve, Ramos válaszolt: „Maradona nagyszerű, repedés, és tisztelem őt, tehát nem ítéltem meg személyes véleményét.Azt hiszem, ő repedés, de az argentin futball tudja, hogy Maradona gyenge évvel a legjobb argentin játékos mögött van – aki számomra Leo Messi. ” A meccs után a spanyol televízió meglehetősen határozottan, felháborodottan megkérdezte a jobboldalt arról, hogy az ellenfelek hogyan teljesítették feladatukat. “Amit Irán tett, nem a futball, az nem hűséges.” – mondta Carvajal. “Taktikai szinten a mély ülés, a szabálytalanságok elkövetése a játék része” – magyarázta. “De az idő pazarlása, a sérülés megtévesztése, az úgy érzés, hogy megsérült, a futball számára káros, és a játékvezetőnek ezt ki kell vágnia. Számomra ez nem foci, hűtlen [a játékhoz], de ez mindenkire és a lelkiismeretükre vonatkozik.

Ramos azt mondta: „Nem fogom megítélni, ez a labdarúgás része. .Ha elmennek pazarolni az időt, az az ő problémája. Szeretünk másképp nyerni. Igaz, hogy a játékvezető mindent egyrészt – számukra – megenged, és szinte minden [kihívásunkat] szabálytalanságként fújta el. ”A világbajnokság átjárója: iratkozzon fel és kapja meg napi futball e-mailünket.

Amikor Carvajal A szavakat Queiroznak továbbítottuk, különös tekintettel a hűtlenségre. A menedzser azt kérdezte: „Carvajal mondta? Ez nem igaz. Két csapat volt kemény, erős kapcsolat miatt harcolva, és a játékosoknak [orvosi] segítségre volt szükségük. Ha holnap a klinikára érkezik, látni fogja, hogy elveszítettünk két játékost – és még egy sárga lapot sem kaptunk.Nem panaszkodom, de ez a valóság.

„Azt javaslom, hogy Carvajal nézzen a csapattársára, aki egy egyiptomi játékost kiszorított a világkupáról.” Sergio RamosSergio Ramos

kérdezte ha bírálta Ramos magatartását a Bajnokok Ligája döntőjében, Queiroz válaszolt: „Nem. Csak azt mondom, hogy ha kritizálja az iráni játékosokat, akkor jó lenne, ha a szemét a csapattársaira nézi. „Nem mondok semmit – válaszolta -, csak azt javaslom, hogy nézzen meg a saját csapattársaival. Ramos nagyszerű játékos, és nincs probléma.Sergio egy olyan játékos, akit megpróbáltam aláírni Madridban, küzdöttem, hogy odaviszem. ”

„ Tudom, tudom ”- mondta Ramos. „Ezért vagyok lepve, amit mondott.” Azt is meglepte, hogy Queiroz ezt tette.