- World Championship

Peru keresztény Cueva: Elpusztult vagyok, de Messi is elszalasztott

A defláció szomorúsága és érzése szinte kézzelfogható volt, mivel Peru rendkívüli zenekarja elhúzódott a Mordovia Arénától, azon tűnődve, hogy a földön miért vette véget az első világbajnoki játék 36 év alatt, de senki – senki sem – nézett ki vagy hangzott lerombolták, mint Christian Cueva. “Mit mondhatnék? Tévedtem – mondta. „Tévedtem.”

Cueva vad és büntetőjogi büntetése éppen az intervallum előtt volt, ami a fordulópontnak bizonyult egy olyan mérkőzésen, amelyet Dánia hosszú ideig tartott, és Kasper Schmeichelnek eladósodott néhány fantasztikus második félrevezetés megrongálódik, elrontotta a célt, így Peru csekély hibahatárral rendelkezik, amikor csütörtökön átveszik Franciaországot Jekatyerinburgban.Egy másik vereség és az egyik érzelmi története a világbajnokság döntőjében túl lehet. A Kolarov lenyűgöző szabadrúgása Szerbia megnyerte a Costa Rica-t. , ahol a könnyek szélén állt, amikor a csapattársak félidőben rohantak, hogy félidőben vigyázzanak rá, és kétségbeesetten próbáltak egy bátor arcot felvenni. – A labdarúgás olyan, hogy meg kell tartanom a fejem – mondta. “Szomorú. Ez természetes; ez szomorú. A második félidőre kijöttem ezzel a dühvel, de ezzel a felelősséggel, és a vágy, hogy megnyerjük a játékot. Nem volt sajnos. Most csak annyit tudok csinálni, hogy kétszer olyan nehéz lenne, hogy legyen az, amit lehet.De egy dolog, amit szeretnék világossá tenni: mindig adok mindent az én országom számára. időn belül, és rohant, hogy beszéljen a középpályással, mielőtt eljutna az alagútba. – Azt mondta, hogy folytassam – magyarázta Cueva. – Lehet, hogy ő vagy bárki. Csak azok, akik bennünk vannak, tudják, mit jelent ez nekünk. Ez egy olyan csoport, amely nagyon egységes maradt, és ezért mi itt vagyunk.A Peru támogatói a végső sípoláson énekelték a nevét – „Ez boldogsággal tölti meg” – mondta az a tény, hogy Lionel Messi korábban is elszenvedett egy büntetést, Argentína 1-1. – Láttam, hogy az egyik legjobb játékos a világon – mondta Cueva. „Bármely játékosnak van egy személye, aki büntetést szerezzen, én [Dánia ellen] voltam. Felelősségem volt. Mindössze megpróbálom kijavítani. Továbbra is dolgozom. Ez folytatódik, nem fejeződött be.

Bár szokatlan volt, hogy olyan játékos látszott, akit láthatatlanná vált, hogy a büntetés hiánya annyira maradt, hogy a játék még mindig maradt, a körülmények között érthető volt.Peru legutóbbi megjelenése egy világbajnokság döntőjében 1982-ben jött vissza, mielőtt bármelyik jelenlegi csapat született volna, és rajongóik olyan nagy számban utaztak, hogy hihetetlenül áldozatok a folyamatban. A stadion háromnegyedét Dániával töltötték el – Cueva szülei egymás között ültek – és csodálatos hangulatot teremtettek a világon. A World Cup Fiver: regisztráljon és szerezzen be napi futballcímünket.

Kérdezte, hogyan érzi magát a világbajnokság döntőjében több tízezer perui előtt játszhat, Cueva válaszolt: „Ez egy hatalmas boldogság volt. Annyi év után ott lenni, és látni, hogy sok honfitárs. Szomorú is volt az eredmény miatt. De úgy érzem, hogy [az esélyt kapjuk] módosítani fog. Most már csak dolgozhatunk és gondolkodhatunk a következő játékról.