- Unibet

Swansea felkészülni Alfie Mawson és Lukasz Fabianski kilépésére

Swansea City lemondott Alfie Mawson és Lukasz Fabianski elvesztéséről, és tájékoztatta mindkét játékost, aki kifejezte azt a vágyát, hogy visszatérjen a Premier League-hez, és nem fogják megállni az útjukkal, ha az értékelések teljesülnek. p> Mawson felkeltette érdeklődését a Premier League klubok, köztük West Ham és Southampton iránt, és várhatóan 20 millió fontot fizet.Ez az értékelés szinte biztosan magasabb lett volna, ha Mawson Angliát képviselte volna, amikor márciusban Gareth Southgate csapatába hívták, vagy ha Swansea megtartotta Premier League státuszát, és erősebb pozícióban állt, hogy elnyerje a Unibet online fogadási útmutatók központi védő ajánlatát. a távollét tulajdonosainak a Swansea hanyatlását kell hibáztatniuk Stuart James Bővebben

Bár a Tottenham Hotspur-t Mawson-hoz kapcsolták, nincs semmi jelzés, hogy Mauricio Pochettino érdekli-e, hogy aláírja a 24 éves lányt, még akkor is, ha Toby Alderweireld végül mozog.Mawson, akinek épp most volt kisebb térdműtétje, amely kizárja, hogy az Anglia világbajnokságában legyenek, csatlakozott Swansea-hoz Barnsley-től 5 millió fontért 2016 augusztusában. ebben a szezonban a Watford, a Newcastle, a Crystal Palace és a West Ham figyelik a lengyel kapus helyzetét. A 33 éves, aki 2014-ben csatlakozott a Swansea-hoz az Arsenal-tól ingyenesen, és 12 hónapja maradt a szerződésében, valószínűleg körülbelül 5 millió fontért lesz elérhető. Annak ellenére, hogy a top-6 klubok érdeklődnek a tapasztalt és megbízható 2-es számú játékos iránt, Fabianski elsődleges kapus akar lenni.

Swansea arra készül, hogy felhívja a figyelmet egy új menedzser, és Carlos Carvalhal távozása várhatóan a következő néhány napban Unibet online fogadási megerõsödik.Graham Potter, aki látványos sikert aratott a svéd Ostersund klubdal, vezető jelölt, a Swansea pedig egy fiatal és ambiciózus edzőt hoz létre, hogy újjáéledjen egy olyan klubot, amely rosszul elvesztette az utat. napi futball email-jünket.