- Unibet

Melbourne City ajándék Wanderers egy A-Liga pont a késői saját céllal

A Melbourne City középpályás, Neil Kilkenny késői saját célja, hogy ellentmondásos 1-1-es döntést hozott a Sydney-ben. Tim Cahill városcsillag úgy tűnt, hogy ünnepelte a várakozását a szülővárosába, amikor pénteken 55. perc győzelmet aratott a Spotless stadionban. egy kereszt a Wanderers-től, Jack Clisbytől a sérülés ideje alatt, a meccs végső játékában.Cahill célja csak négy perc múlva jött a nyugati Sydney csatárnak, aki Kerem Bulutot elrabolta a célból, amikor helytelenül kizárták. A Police főnöke Hillsborough könyve nem fogja befolyásolni a vizsgálatot, azt Unibet mondja, hogy őrzőnk Tovább az aszály célja, amikor Thomas Sorensen előremutatója volt, egyenesen a Vörös és a Fekete Blokk felé, 30 másodperces ünnepségre. De a helyi fiút Chris Beath játékvezető visszahívta, és nem sokkal a Cahill erőfeszítéseit követően helyettesítette, és lezárta a bosszantó éjszakát, amely négy első félidőt jelentett.A későbbi visszajátszások azt mutatták, hogy a Bulut volt.

Ez egy másik nyugati Sydney-termék volt, amely tovább gyengítette az otthoni tömegt, Cahill pontosan ütemezve a hat yardos dobozba, és befejezte Fernando Brandan keresztét. p>

A 14322-es szegény tömeg nagy része – a közel eladási várakozás volt – a Socceroos veteránját az erőfeszítés után felkeltette, csak azóta, hogy visszatért Ausztráliába.John van’t Schip városi edzője néhány sérülést okozhat, a kapus Dean Bouzanis félidőben helyettesíti a vállát, és Osama Malik jött ki egy rágógumi kérdéssel.

Wanderers edzője, Tony Popovic óvatos volt, nem kritizálják azt a döntést, hogy megtagadják Bulut célját, és helyette dicsérte csapata a csalódás utáni harcot. – Minél kevésbé mondják, hogy minél jobb, de a végén, inkább megnézem, milyen jó volt ez a lépés, hogy egy-egy-egy lehetőséget lehessen létrehozni – mondta Popovic a játék után. – A cél után egy időszakra esett vissza. Pszichológiailag láthatjuk, hogy még mindig érinti őket.De jó volt látni, hogy a végükre harcolnak, hogy pontot kapjanak. ”

A város edzője, van’t Schip csalódott volt a csapat első felében, és a jobb második félidő ellenére nem sikerült megölni a játékot. – Természetesen csalódást okoz az út. Jó labdarúgást játszottunk a második félidőben, az első félidő nem az volt, amit Unibet alternatív link kerestünk, amit beszéltünk – mondta. „A második félidőben sokkal jobb voltunk, 1-0-ra emelkedtünk, de az elmúlt néhány percben nem eléggé megszerveztük, és nem tette meg a helyes döntéseket a védelemben.” Facebook Twitter Pinterest Milan Smiljanic, Rostyn Griffiths Andy Keogh és József Mills of Glory ünneplik a célt.Fénykép: Paul Kane / Getty Images

A másik pénteki összecsapáson Guillermo Amor Adelaide edzője elhagyta az állványokat, miután ellenezte a célját a 3-1. Amor elhagyta a füstöt, miután Andy Keogh első gólja megállt a 67. percben, annak ellenére, hogy Adelaide kapus, Eugene Galekovic, aki egy nehéz ütközésbe került Rostyn Griffiths-szal.

azonnal elszabadult, mint Griffiths, aki megpróbált egy fejlécet, és összezsugorodott. Amor dühösen megbeszélte Jarred Gillett játékossal a célt, és kitörése miatt az állatokat küldték.Amint elment az alagútba, Amor megemelte az italtartályát a Glory rajongóknak, akik megijesztették őt. kihívás. Egy egyértelműen csalódott O’Doherty egy téglafalat ütötte, ahogy végigment az alagútban. középpályás Iacopo La Rocca. Keogh volt az utolsó nevetés, jóllehet egy jó búvárfejlécet szerzett a mérkőzés utolsó játékában, hogy 3-1-et csináljon. mindössze két pontot kell bemutatni hét körből. Adelaide az első félidőben teremtette meg a jobb esélyeket, hogy négy sárga lapot mutasson be.Josh Risdon dicsőségvédő megmentette a napot a 20. percben, amikor visszahúzódott, hogy lezárja O’Doherty hullámát a dobozba.

De Risdon egy lyukat keresett, hogy elrejtse mindössze két perc múlva, amikor kísérlete hogy tisztázza Tarek Elrich veszélyes térgömbjét saját céllal. Elrich áthaladása enyhén eltolódott a Glory védőtől, Rhys Williams kinyújtott csomagjától, mielőtt Risdon lábába ugrott volna, és a hálóba. amikor a 25 perces bal alsó sarokba húzta a nagy hatótávolságú sztrájkját, hogy kiegyenlítse. Adelaide csapott az 57. percben, amikor Sergio Guardiola csatár legyengült a láb sérülésével. És az éjszaka borzalmassá vált, amikor Amor és O’Doherty kiléptek a játékból.