- Unibet

Joachim Löw elfogadja a „véletlen” Németországot vékony jégen Mexikó vesztesége után

Joachim Löw elfogadta a védekező bajnokokat, akik „gondatlan” és „véletlen” voltak Németországnak a moszkvai Mexikóval szembeni veresége után.

„A következő játék létfontosságú számunkra, meg kell nyerni, – mondta Löw egy csapatról, aki 1982 óta először elvesztette a Unibet világbajnokságon nyitó játékot. A meksikói Lozano Lozano világbajnokokat szerez Németországban a ragyogó győzelemért. További információ

Nem az, hogy túlságosan rosszak: Nyugat-Németország ebben az alkalomban ért véget. De a Luzhniki Stadionban Löw váratlanul ellenséges utáni fogadással találkozott.

A kérdéseket olyan választásról kérdeztük, amely kiegyensúlyozatlannak tűnt az első félévben, és a Joshua Kimmich előadásáról, aki időnként túljutott a német jog.Egy helyi újságíró még azt is javasolta, hogy Löw eljuttassa a múlt évben Moszkvába érkezett fiatal csapatot, és egy ilyen konfrontációval játszott egy Konföderációs Kupa félig záró győzelmével ugyanazokkal az ellenfelekkel szemben.

A kontraszt a Mexikóval Juan Carlos Osorio vezetője mélyreható volt, miután az ország egyik legjobb győzelme. – Örömre törekszünk – mondta Osorio.És ez egy rendkívül szórakoztató show volt az ellentámadási labdarúgásról, melyet egy erős mexikói Unibet támogatás kapott. A World Cup Fiver: regisztráljon és kapjon napi futballcímet.

Osorio győzelem inkább tervezési kérdés volt, mint az adrenalin, amint nyíltan beszélt a német gyenge pontokon játszott régóta szándékáról. – Hat hónappal ezelőtt terveztük, hogy két gyors játékos van a szárnyain – mondta. „A Hirving-et választottuk [Lozano, a játék egyetlen gólszerzője], a leggyorsabb játékosunkat, és Miguel Layún, egy támadó középpályás játékos. A Micoico a legjobb győzelmek legyőzésére szeretett.

“ Az első félévben sokszor sikerült legyőzni őket a pulton. Előbb lehetett volna. Minden tisztelettel tiszteletben tartottuk őket.A második félidőben többet támadtak, és megtették a helyettesítéseket, amelyeket hajlamosak tenni. Felkészültünk a Mario Gomez támadásra való felhasználására. Gyakoroltunk négy védővel és három játékossal szemben, és így szinte egy második gólt szereztünk. Nagyon elégedett vagyok azzal, amit tettünk.

„A mai játékosok számára a mondat az volt, hogy nem a Unibet vesztes félelem győzelme volt. És pontosan ezt tették. Valódi bátorsággal játszottak.

Löw, akinek az oldala szombaton Svédországgal szembesült, természetesen borzasztó volt, tagadva, hogy alábecsülte Mexikót, és hogy a játékosai jó fizikai formában állnak. – Nagyon kiábrándító és nagyon szokásos – mondta. „Olyan sok versenyen, mielőtt megnyerte az első játékot. De ezzel foglalkoznunk kell. A következő mérkőzésen sokkal jobbnak kell lennünk. ”