- Uncategorized

Rosario tetoválószalonjai fellendülnek, a megrendelések hónapokig tartanak

Lionel Messi szülővárosában, a milliók lakta Rosarióban folytatódik az argentin szurkolók őrjöngése a válogatott katari győzelme után. A tetoválószalonok például mostanában nagyon elfoglaltak, és nem tudnak lépést tartani a megrendelésekkel. Argentinok ezrei szeretnének tetováltatni Messit és más sztárjátékosokat vagy a bajnoksághoz kapcsolódó különböző szimbólumokat. Az EFE hírügynökség ma jelentette.

“Ez egy őrültekháza, és még sokáig az is marad… Azt hiszem, néhány hónapig fog tartani. Már eddig is volt elég Bet365 megrendelésünk, naponta átlagosan ötven konzultációnk volt, most már több mint háromszáz. Egyszerűen nem tudunk lépést tartani” – mondta Maximiliano Carreras a Rosario belvárosában található Orbe tetováló stúdióból. Elmondása szerint a legnagyobb igény egy olyan képre van, amelyen Messi megcsókolja a világbajnokságot. De az argentinok Lionel Scaloni edzőt, Emiliano Martínez kapust és a szintén rosariói születésű Ángel Di Maríát is szeretnék tetoválni.

Egyesek egyszerűbb igényeket támasztanak, például egy szimbolikus dátumot vagy a Messi nevet. “Még arra is kaptunk felkérést, hogy örökítsük meg a mondatot: Mit nézel, te idióta!” – mondta Carreras, utalva Messi Hollandiával vívott, heves hangulatú negyeddöntő után elhangzott mondatára, amelyet az argentinok kapitánya az ellenfél támadójának, Wout Weghorstnak címzett a pályán elkövetett sorozatos támadásai miatt. Messi e kijelentését már felhasználta például egy argentin borászat, amely ezt a kijelentést a Bet 365 borai címkéjére is rányomtatta.

“Ez az első tetoválása, másfél hónapja foglaltuk le, és eredetileg macskát akart. De a bajnoki győzelmünkkel meggondolta magát” – mondta az EFE-nek Luciana Diez, aki fiával, Jerónimóval érkezett a szalonba. Hamarosan ünnepli 18. születésnapját, és nemrég tetováltatta a lábára Messit, amint a Bajnokok Kupáját csókolgatja. Messi is előszeretettel tetováltatja magát, több tetoválás is van a testén.

Egy másik tetoválószalon Rosarióban hasonló fellendülést tapasztal. “Akár négyszer nagyobb megrendeléseket is kapunk Messi, Dibu Martínez vagy a kupa és a katari bajnoksághoz kapcsolódó egyéb dolgok képeire” – idézte az EFE a Slave Tattoo szalon tulajdonosát. Elmondása szerint Bet365 azonban továbbra is van érdeklődés a tavalyelőtt elhunyt legendás Diego Maradona tetoválásai iránt, aki 1986-ban bajnoki címig vezette Argentínát.