- Uncategorized

Ronan Curtis: A Portsmouth Arsenal rajongója, aki megtiltotta anyját a Twitteren

Marie, Curtis anyja ül egy helyre Ronantól, de manapság nem kell beavatkoznia. “Behoznál vacsorára, és a labda az asztal alatt lenne, és az egyik lábát a másikba rúgná” – mondja. – Megáll, és azt a pillanatot, amikor nem keresett…csak nem tudott maradni. Minden reggel két egyenruhát kell készítenem neki, mert ha nem figyeltem őt, akkor a kertben lenne. ”Artel Mikel egy trükkös nyárra melegedett, miközben az Arsenal játékosait tovább olvassa.

Manapság Ronan játszótere a Fratton Park, ahol hétfőn a Portsmouth fogadja az Arsenalt az FA Kupa ötödik fordulójában.Egy olyan család számára, amelynek főként az Arsenal rajongói vannak, akik közül 14 játszik a meccsen, köztük 10 testvére közül többet, ez egy álom nyakkendője egy maratoni szezonban, amelyben Portsmouth garantáltan legalább 60 mérkőzést játszik, beleértve egy utat a Wembley a jövő hónapban egy második, egymást követő EFL Trophy-döntőbe kerül.

A határ szülei a szentélyben, St Johnstonban találhatók, Donegal falujában, de Ronan és testvére, Blain mellett a szezon végéig tartózkodnak.Marie Derry-ből származik, és Ronan apja, David gyökerei Corkban vannak, de a bajok mélyén elköltöztek. Ronan Croydonban született, ahol hat éves koráig élt, amikor a család Írországba költözött. “Szeretem, hogy a szüleim itt vannak, és egyenesen és keskenyen tartanak engem” – mondja Ronan. „Egész életemben felhívtak engem, és most itt az ideje, hogy visszafizessük őket.”

Szülei rendőrök voltak a Crystal Palace-ben, ahol apja barátkozni kezdett Chris Colemannel, aki Ronan keresztapja, de Az Arsenal stílusa mindig vonzó volt. Annyira, hogy Marie birtokolja az Arsenal árok kabátját. „A Pompey-val minden játékban hordom, mert annyira meleg.Kaptam néhány botot néhány [Portsmouth-rajongótól], amikor legyőzték az [Arsenal 21 év alatti gyermekeket], és amikor hazamegyek és Derry Citybe megyek, kabátot hordok és azt mondják: „Itt Mrs. Wenger.” távol van egy Pompey jelvényért, szóval csak ott kell ülnöm. Meg kell varrnom az éjszakát. Ez az egyetlen alkalom, hogy nem kiabálok az Arsenalért. ” Facebook Twitter Pinterest Ronan Curtis fellép a portsmouthi győzelem idején, pénteken Rochdale otthonában.Fénykép: James Marsh, BPI / Rex / Shutterstock aláírt ing Kieran Gibbs-től, aki néhány utcán felnőtt Croydonban. “Bálványaim Bergkamp és Henry voltak” – mondja a 23 éves férfi. Hihetetlen befejezők voltak. Különösen azért néztem ezt a kettőt, mert gyerekként akartam lenni, és most zseniálisan játszani a csapat ellen. Amikor fiatalabb voltam, üzeneteket küldtem Cazorla-nak, csakúgy, mint rajongója három vagy négy évvel ezelőtt. És visszahívott, ami nagyon jó gesztus volt. Még mindig nagyon sok tehetségük van: Aubameyang, Lacazette, Özil.A nap folyamán el kell felejteni az álmokat és azokat, akikkel szemben állunk. ”

Ronan lehet Portsmouth talizmánja, de Marie saját rajongói klubja 2,127 követő formájában van a Twitteren, amivel támogató üzeneteket küldött – „ne vegyen be rabot” – a hulladékátvitelre vonatkozó spekulációk, és boldog születésnapot kíván a Kenny Jackett Portsmouth menedzsernek; ok van arra, hogy az „anya” az egyik keresett kifejezés, amelyet akkor javasolnak, ha a Google Ronan nevét használja. „A rajongók ugrottak rá, mondván:„ Mehetsz Kennyhez, és kérheted meg, hogy engedje meg, hogy beszéljen a csapattal? ”- mondja Marie. “Azt mondom:” Biztonságos utazás a szurkolóknak, nyugodtan “, vagy ha ott van:” Telefonos hívást kaptam Ronan-tól, az időjárás nem túl jó, ezért vegyél fel külön kabátot és kesztyűt. “Most ők „Twitter-anyának hívnak”. Facebook Twitter Pinterest Ronan Curtis édesanyjával, Marie-vel, aki Arsenal kabátot visel, és valakinek Mrs. Wenger-ként ismert.Fénykép: Christopher Ison / The Guardian

De novemberben vihart okozott egy teáscsészében, miután elhangzott „A Pitts súlyt hozott, vagy csak TV-t” című tweettel kapcsolatban a Portsmouth-i csatár, Brett Pitman, aki Ronanhoz vezet kéthetes Twitter-tilalmat szab ki anyjára. “Megnéztem, amikor nem keresett” – mondja nevetve a nő. „De nem tudtam, milyen messzire megy a Twitter. Tényleg nem.Kiadtam, aztán ő [Ronan] bejött és azt mondta: „Mam, mit tettél?” Csak ment: „Így van, nem kell többé a Twitterbe menned.” Kifejezetten lementem a képzési helyszín, hogy vele beszéljek [Pitman], és azt mondtam: ‘Csak elnézést kérhetek, mert tényleg masszívnak nézett ki, és egy ideje nem láttam.’ Nem rosszindulatúnak jelentették. >

Lehet, hogy régóta elmúltak azok a napok, amikor Ronan iszapja a nadrágját az iskola előtt, de Marie és legfiatalabb fia mindig is szoros kapcsolatban álltak, legyen az a Brandywellben, Derry földjén, amelyet azóta McBride tiszteletére neveztek át. , ahol öt éven keresztül játszott, vagy kirándulások a helyi bingóterembe. „Ha másnap van játék, péntek este elviszem, mert akkor nem gondol a játékra.Nevetünk és viccünk van, és az összes öreg lány tökéletesen szereti őt ”- mondja nevetve. David a kanapé kényelméből szórakozik a fián. “Ő egy múmia fiú” – mondja. “A” Múmiát nem akarjuk megtenni “, ezt szokták énekelni róla Írországban.” Ronan, üdítően, nem kísérelte meg megakadályozni anyja befolyását. Olyan, mint egy szikla. Nincs jobb, ugye? ”A Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg a napi futball-e-mailünket.

Ronan szülei minden lépésnél vele voltak, kezdve vele Östersundsig, hogy Graham Potterrel találkozzanak Néhány hónappal a Portsmouthhoz való csatlakozás előtt felpattant a kiképző földre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy letelepedett-e és hogy Koszovóba megy-e egy Írország alatti 21-es selejtezőre.Noel King, az Írország Labdarúgó Szövetségének játékos-azonosító menedzserje különösen nagy befolyással bírt, és Robbie Keane segített az idegek rendezésében, mielőtt Curtis legutóbbi, 2018 novemberében megrendezett nemzetközi debütációjára kerülne. De a bizalom most árad fel, mivel Curtis már megegyezett a tavalyi szezon céljaival. . “Remélhetőleg idén előléptethetünk, és örülünk, hogy visszatérünk Wembley-be is, tehát nagyon sok a tét” – mondja. „Tudjuk, mit kell tennünk.”