- Uncategorized

Melyik futballcsapat bírta el a legnagyobb lendületet két eredmény között?

Tehát, a 14-es az eredmény. A hónap elején a szimmetrikus kilengések is összeadták ezt a számot az Északi Premier Ligában, amint Richard Worrall megjegyzi. „Október 8-án 7–0-s hazai győzelmet arattak (v Grantham Town); négy nappal később, október 12-én hasonló pontszámmal veszítettek az FC United vendégeként játszva. ”

„ Nagyon szerencsésen csak egy nagyobb lendületet láttunk a világbajnoki selejtezőkön ”- mondja Chris Page. „Irán 14-0-s győzelmet aratott Kambodzsában, majd öt nappal később 1-0-ra esett Bahreinben. Ez a 15-ös lendület. ”

Nyolcvan évvel ezelőtt Robert Kaye úgy gondolja, hogy a Hull City egyezik a 15 gólos lendülettel: 1938. december 31-én 2-6-ra kikaptak Bradfordtól, de legközelebb – január 14-én. – 11-0-ra megdöntötték Carlisle-t.Facebook Twitter Pinterest Irán 14–0-ra győzte Kambodzsát a világbajnoki selejtezőn, de öt nappal később 1–0-s vereséget szenvedett Bahreintől – 15 gólos lendülettel. Fotó: Anadolu Agency / Getty Images

Az Óceánia 2002-es vb-selejtező kampány azonban megdöntheti azt – mondja Pablo Miguez. „Tonga a nyitómeccsen 1–0-ra legyőzte Szamoát. A második meccsen Ausztráliával találkoztak, 22-0-s vereséget szenvedtek.Úgy gondolom, hogy ez két napig a világbajnokság selejtezőjének rekordja volt… mindaddig, amíg Ausztrália 31–0-ra legyőzte az amerikai Szamoát. Ausztrália +66 gólkülönbséggel zárta négymeccses kampányát.

Eközben Chris Rawson két csapatot talált 1963 végén, akik kilencgólos lendülettel játszottak 1963 végén: „On Boxing Nap, Burnley a Unitedet (Bobby Charlton és mtsai) fogadta a Turf Moorban, és 6-1 győztest futott ki, a leendő United sztár, Willie Morgan kétszer is betalált 35 764 előtt. Két nappal később a fordított mérkőzést az Old Traffordon rendezték, ahol a United 5-1-re nyert, és visszahozta a 17 éves George Best-et, aki a 11. számú inget viselte! “

Az utolsó szó a Page-nek szól. , azonban. „Nagyon nehéz lenne megbuktatnia az AS Adema 2002-es összesítését. Október 31-én felvették a híres világrekordot, a 149-0-ás győzelmet a SO l’Emyrne felett.Tíz nappal később kiesett a Madagaszkár kupéból, 3-2-re kikapott a Fifafifi Toamasinától. Ez egy 150-es hinta. Nem tudom elképzelni, hogy bárki másnak ennél nagyobb esése lenne a kegyelemtől. ” Tehát: bárkinek van 151? A Fiver: regisztráljon, és megkapja a napi futball e-mailt. A hiányzó darabokkal rendelkező stadionok

A háromoldalú pályák nem ritkák. Martin O’Gorman közreműködik a Central Coast Stadionban, amely az A-liga Central Coast Mariners otthona. “Legalább a figyelem eltereli a figyelmet a pályán játszott szörnyű futballról” – horkant fel. A Partick Thistle Firhilljének egyik vége nyitva van, „ahol valaha volt egy tisztességes méretű terasz”.Hamilton Accies, akivel korábban közösen osztozkodtak, „új stadionba költözött, amelynek egyik vége szintén nyitott, emeletes busszal gyakran parkoltak.”

Michael Haughey hozzáteszi a Falkirk Stadiont, amelynek csak három áll és egy kerítés egy érintővonalon. Említi a Rayo Vallecano-nak otthont adó Campo de Fútbol de Vallecas-t is, amelynek egyik végén a reklámfelületek állandó fala van. Facebook Twitter Pinterest Campo de Fútbol de Vallecas, ideális az egyedüli továbbjutáshoz. Fénykép: Alamy Stock Photo

Whitelaw folytatja: „Néhány évig bérletem volt a Rayo Vallecanóban. Közvetlenül a raktárak mögött vannak a földre néző lakások.A helyiek régebben „bérelték ki” az erkélyterületeket a nagyobb mérkőzésekhez. ”

„ A fentiek azonban kedvezőbbek lehetnek ”- mondja Haughey. “Az ezredforduló óta a szikla fiainak otthona, a Dumbarton FC egyoldalú stadion, kerítéssel, amely a pályán körbejár.”

Rob McEvoy-nak az opportunizmus híre van Thaiföld: „A BG Pathum United rendelkezik a háromoldalú Leo Stadionval, amelyből hiányzik egy állvány. Ennek az az oka, hogy valamilyen ismeretlen okból a nagy földjük széléhez közel építették a stadiont (egy régi palackozóüzem, a BG a Bangkok Glass-t jelenti). ”

A szomszédok: egy autó bemutatóterem. „Felismerve, hogy a klubnak szüksége van erre a földre, királyok váltságdíjat akarnak érte. A három beépített oldal is nagyon jó.Érdekes, hogy az Oxford tulajdonosa is thaiföldi, bár nem építette fel a talajt. ”

Van még furcsa mese a nyüzsgő stadionok mögött? Küldjön nekünk e-mailt, vagy tweeteljen @ TheKnowledge_GU.Tudásarchívum

Úgy tűnik, hogy egyes menedzserek a problémák mágnesei. Vegyük a Sydney FC John Kosmináját. “John Kosminát Danny Allsopp, a melbourne-i győzelem lapította egy játék során” – javasolja James Coppard. “Azt hiszem, egyáltalán nem bántották meg súlyosan, de nem ez volt az első alkalom, hogy összevissza keveredett egy melbourne-i játékossal – 2006-ban a Victory Kevin Muscat küldte őt is bukdácsolni, míg Kosmina az Adelaide United menedzsere volt.”

Ki kell emelni, hogy Kosmina, bár padlózott volt, úgy tűnt, alig vagy egyáltalán nem szenved rosszul a gubancai miatt.Annak ellenére, hogy kirándult az A&E-be, az eset után a Tromso edzője, Harald Abrekk sem volt. “Erre 1995. május 16-án került sor a bodói Aspmyra stadionban” – írja Jostein Nygard. „Ebben az észak-norvég„ derbiban ”Bodo / Glimt és Tromso között a tromsoi edzőt, Harald Abrekk-et kórházba szállították, miután a Bodó / Glimt fizió„ elütötte ”. „Az interjúban arról mesél, hogyan álltak 2-1-re, és azért tette, hogy„ pazarolja az időt ”(a meccs 2-1-re végződött, úgyhogy azt hiszem, sikerült). ‘Bántottál?’ ’Nem.’ Fájt-e egyáltalán? ’Nem.” Facebook Twitter Pinterest

Az egyik menedzser, aki minden bizonnyal megsérült a mélyárokban, a volt Tottenham-menedzser, Juande Ramos volt.A Sevilla akkori menedzserét eszméletét vesztette egy tárgy, amelyet a Real Betis közönsége dobott ki, miután Freddie Kanouté egyenlített a vendégek számára a városi derbin, és a mérkőzést elhagyták.

De a menedzserek nem mindig az áldozatai érintéses erőszak, amire Joe Marshall rámutat: „Úgy tűnik, emlékszem, hogy Trevor Francis arcon ütötte Alex Kolinko tartalékcsapat kapusát, amikor a Crystal Palace menedzsere volt. Úgy gondolom, hogy ennek eredményeként Kolinko véres orrot kapott. Facebook Twitter Pinterest Trevor Francis: ne tesztelj. Fotó: Matthew Fearn / PA

Simon Drury azt kérdezi: „Freddie Ljungberg [a pálya széléről] a Sheffield United elleni foglalása nyilvánvalóan 11 év volt az utolsó sárga lapja óta a Premier League-ben.Volt valaki valaha hosszabb ideig az egymást követő foglalások vagy a piros lapok között? ”

Anthony Gee:„ Ezen a hétvégén a skót bajnokság élmezőnyében szereplő Dundee Unitedet 4–0-ra verte a déli királynő. Mi a legnagyobb vereség egy liga vezetőjének? ”

„ A Chesterfield v Wrexham az FA-kupa negyedik selejtezőkörében találkozott, a Wrexham nyerte a keddi visszajátszást ”- mondja Ken Foster. „1997-ben az FA-kupa hatodik fordulójában is találkoztak. Volt már ilyen sok fordulóval elválasztott meccs? Richard Wilson (@timomouse) Tehát, @TheKnowledge_GU, kapott-e valamelyik fél rosszabb pont / távolság arányt, mint Carlisle: Plymouth? 1 pont 10 000 mérföldről körülbelül olyan rossz aránynak tűnik, mint amennyit az Egyesült Királyságban lehet kapni. https://t.co/csaUSwr4wt2019. október 17.