- Uncategorized

Labdarúgásátadási pletykák: Chris Smalling a Tottenhambe?

A buzgalmak összekapcsolódnak az RB Leipzig svéd embere Emil Forsberg mozgalmával is, akit lefagyasztottak a Bundesliga oldaláról, és nem titkolta vágyát, hogy kevésbé jeges legelőkön hagyja el. – Nem megy jól – mondta. „Nem kell többé bizonyítanom magam.Szerződésem van, de mindenki tudja, hogy álmodom, hogy újra egy másik bajnokságban járok. ”Premier League, Carabao Cup és clásico: a hétvégi beszélgetési pontok Bővebben

A Tottenham-hez kapcsolódó mai mindenki kerekítése, A Watfordi kapust, Ben Foster-t potenciális alulképzésként azonosították Hugo Lloris számára, bár valószínűleg azt állíthatja, hogy a 36 éves szezon jóval jobb szezonban van, mint a jelenlegi 1. Tottenham.

Gólokkal küzd. Míg norvég csatáruk, Alexander Sorloth kölcsön veszi őket a Trabzonsporba, a Crystal Palace elronthatja azt a napot, amikor a 24 éves férfit Törökországba küldték.Sorloth 24 gólt szerez, és hét asszisztensként szolgált a szezon összes versenyén, olyan eseményekről, amelyekről a jelentések szerint a Manchester United, a Sheffield United, a Newcastle, az Aston Villa, a Sevilla és a Lipcse toborzó munkatársai figyeltek. A jövőjével kapcsolatos spekulációkra válaszolva Sorloth megszólalt a pártvonal mellett, és azt mondta, hogy örül annak, ahol jelenleg van.

„Ez egy nagyszerű oldal, a legmagasabb szinten játszunk, és a csapat valóban összekapcsolódtak ”- mondta. Felelőtlen, téves és tiszteletlen lenne az átadásokról most beszélni. Nem fogom megcsinálni.Nem veszek részt, a címversenyre összpontosítom. ” A Super Lig teteje 48 ponton a Galatasaray és a Sivasspor közreműködésével, de a gólkülönbség miatt a Trabzonspor első sorba lép Sorloth-ban, amikor a kétéves kölcsön-ügylete a következő szezon végén lejár.

A szombaton a Stoke City 1-1-hez rendezett padon húzódnak a rájátszásban részt vevő versenytársak Luton előtt, mielőtt késő helyettesnek lépnének, Nathan Collinsról számoltak be, hogy a Manchester United radarján halad át.Úgy gondolják, hogy az 18 éves ír egyike az Egyesült nyári célok teljes sorozatának, a Fiorentina szélsője, Federico Chiesa, az Aston Villa kapitány, Jack Grealish és a Wolves csatár, Raul Jiménez sokkal tapasztaltabb triójával.

p> Időközben Skóciában Steven Gerrard baljós hangot ad a jövőjéről, mint Rangers menedzseréről, miután csapata szombaton a Premiership alagsorbeli Hearts csapatát kiszállította a Skót Kupaból. A meccs után sokkal sokkal jobbra nézett Gerrard azt mondta: „Valóban komolyan kell gondolkodnom a következő 24–48 órában.Csak gondolkodnom kell, most fájdalmat érzem, mert itt akarok nyerni. ” Noha ez a nagyon nyilvános, a meccs utáni egzisztenciális válság nem idézi elő a tétlen spekulációt, komoly meglepetés lesz, ha Gerrard nem lesz az ásatásban, amikor Rangers szerdán szórakoztatja a Hamiltont a bajnokságban.