- Uncategorized

Labdarúgásátadási pletykák: Barcelona szívesen látja az Arsenal Nacho Monrealát?

Ami azt jelenti, hogy többé-kevésbé éhesek vagyunk, mert az a játékosok száma, akik véletlenül elmondják egy barátságos helyi újságírónak az A menedzserrel való összecsapásukat vagy a B klub mélységes csodálkozását, enyhén szólva. Toby Alderweireld szívszívó interjút adott, amelyben megerősítette, hogy nem akart nyáron csatlakozni a Tottenhamből a Manchester Unitedhez – mindannyian megpróbáltuk tisztelni magunkat a kiváló döntések után, hogy igazságosak lehessünk – és ez a te dolgodról szól .

Tehát a cselekvésünket idézet nélküli, de mindazonáltal kivitelezhetetlen forrásokból vesszük.Barcelona szeretné Nacho Monrealot habverni, hogy visszatérjen szülőföldjébe az Everton Lucas Digne helyett. .

A Real Madrid ebből valószínűleg nem veszít túl sok alvást. Ehelyett elfoglalják magukat egy barcelonai célpont felkapaszkodásával, az Ajax középpályásával, Frenkie de Jong-nal, aki nyilvánvalóan a következő úticélként a Bernabeut ábrázolja.A sarkok szippantottak az átadási ablakban, és valószínűleg visszatérnek a 21 éves korosztályhoz is, Mauricio Pochettinoval, aki hosszú távú csodálója. Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg napi futball e-mailünket.

< p> Ez több rossz hírt jeleníthet meg Barça számára, aki szeretne megszerezni a Manchester City Ilkay Gündoğan játékosait, de valószínűtlen, hogy a klub vagy a játékos ösztönzi előrehaladását. A városnak saját problémái vannak az egyik célpontjával, a Charlton fiatalabb Jeremy Sarmiento-val, aki csatlakozik a Benficához alacsony áron – folytatva azt a tendenciát, hogy az angol játékosok külföldre keresnek, hogy kifogyjanak.

Valamennyi ilyen tevékenység, mint amilyen, januári fellépésre kerül? Úgy látszik, hogy sztrájkoló és középpályás, mind az Internazionale-ból.Mauro Icardi és Milan Skriniar együtt haladhatnak, hogy csatlakozzanak José boldog családjához, ha a menedzser ezúttal megkapja az útját. Érdekli a Rangersbe való költözés. Ugyanúgy lenne a malom, ha – csak képzelje el! – minden, amit a nap folyamán tettünk, csak a cipőben volt. Bent és Steven Gerrard Anglia csapattársai voltak, ám ha nem volt időnk visszautazni 2011-re, ez a „get-get-me” kérelem határozottan nem egy vegyes övezetből származott.