- Uncategorized

Hogyan töltöm a karácsonyimat: mit tesz a sport elit ünnepi szórakozásért

A karácsonyi nap különbözik attól függően, hogy Angliában van-e túra. Tavaly Dél-Afrikában reggel tanultunk a durbani Boxing Day Test előtt. Ez egy olyan eset volt, amikor a hálók után azonnal visszamentünk a szállodába, zuhanyzásra és megváltoztatásra került, és akkor mindannyian találkoztunk az étteremben egy fantasztikus napra, mint egy nagy játékos és rokon család. Ott voltam az anyám és a húgom. Az összes díszítéssel ajándékokat és vacsorát készítettünk. Egy sör finom volt – az Ön számára, mint egyén, hogy másnap felemelje és végre – és miután az estet a szokásos módon töltöttük fel a mérkőzésre.

Idén már egy hosszú december 22-én Indiába tartott túra, és január 4-én térjen vissza az egynapos látogatókhoz, így lesz egy sűrített karácsony, hogy meglátogassák az egész családomat és barátaimat.Az anyámmal, nővéremmel, nagymamával, testvéremmel, feleségével és nagybátyámmal fogok a faluimban lenni. Megyünk a karácsony estéjén, hogy láthassuk a régi iskola társakat, és karácsony napján reggel indulok, míg anyám és nővérem átveszi a vacsorát – túl sok szakács elrontja a húsleveset, ahogy mondják – de mindannyian olyan munkákat forgatunk, mint a sonka vagy garnéla koktélba csomagolt dinnye elkészítése. Nem vagyok nagyszerű rajongó a karácsonyi pudingnak. Nem desszertet csinálok őszinte lenni, inkább a sertéshúsban még több sertést tartok a főétel után, ami a szokásos pulyka pillangó az összes bitet és bobot. Rengeteg mártással. Északi fiúk vagyunk, mint a mi gravy.Jo Pavey 43 Sportoló

Most már anya vagyok, karácsony napja nagyon más, mint korábban.A múltban általában olyankor próbáltam csúcsot szerezni egy újévi versenyen Olaszországban, hogy kemény pályát tartanék a karácsony estéjén, ami általában 16×400 m-es kis pihenés mellett, majd hosszú távon a karácsony napján. Amikor Londonban éltem a 20-as években, általában felkelek, egy csokis csokoládét eszünk reggelire – végül is nem karácsony minden nap -, majd 16 kilométerrel egy nagy meghajtót megelőzve a szüleimnek Devonban karácsonyi vacsorára. Ellentétben sok sportolóval soha nem éreztem úgy, hogy kimaradtam a karácsonyi ünneplésen. Soha nem voltam olyan, aki elfojtotta, amit eszem, így mindig élveztem a hagyományos vacsorát az összes díszítéssel és egy pohár vörös borral.Egy év múlva annyira kitömött voltam, hogy esti órákban újra kellett futnom, így a kedvenc öt mérföldes körömet a szüleim háza közelében lévő utak körül csináltam – az anyám erős kávéja és sok csokoládé táplálta. A legjobb időmben csináltam, amit nem vártam!

Manapság két csodálatos gyerekem van, Jacob, aki hét és három éves Emily, és karácsonyra akarok legyen az egész velük. Szóval ebben az évben a karácsony végéig fogom végezni a hosszú távú munkámat, és teljesen elfogyasztani a karácsony napját. Annak ellenére, hogy most 43 éves vagyok, remélem, hogy a következő évi világbajnokságokra Londonban válogathatok, és keményen edzek. De egy nap a túlzott bántalmazás nem fog fájni.Így karácsonykor napjainkban szép és korai felnyitó ajándékokat fogunk felébreszteni – bár Emily már elmondta a férjemnek, Gavnak és nekem, hogy le kell kapcsolnunk az elektromos ventilátor fűtőberendezést, mert nem akarja a Santa fenekét reggelizni. Később mindannyian hagyjuk a hagyományos vacsorát. Nem vagyok biztos benne, hogy mit csinálok egy starterre, ha bármi is lesz, de ez nem lesz szép: garnélarák koktél vagy leves valószínűleg. Akkor pulyka lesz a díszítéssel, karácsonyi puding és néhány bor is. És a boksznapon mindent elfuttatok.Sam Twiston-Davies 24 Jockey

Zsákmányként a karácsonyi napod teljesen attól függ, hogy milyen súlyt kell tenned a boksznapon futó versenyekért. Nagyon szerencsés vagyok az elmúlt években, Kemptonba mentem a jó versenyzésre, ahol a lovak többnyire 11-es vagy annál többet hordoznak.Ha valaha is kell tennie 10-et, akkor ez a trükkös rész lenne. Tehát nem fogok túlságosan vadak lenni az adagokkal, nem fogok őrülni a pudingokon, vagy nem maradok túl későn, de biztosan bejutok egy kis pulyka és zöldségbe. Karácsony napján nem fogok inni. Nem iszom, ha másnap lovagolok, de a két nappal korábban nincs verseny, úgyhogy egy vagy kettő leszel, kezdve a Lesters [zsokéi díjátadó éjszaka] -tól a 22., ami mindig egy nagyszerű, szórakoztató párt.

Karácsonyra az anyám helyére fogok Gloucestershire-ben, Nauntonban, néhány nővére, néhány unokatestvére és Willy bátyám, aki szintén egy zsoké. Néha van még egy vagy két zsoké, mert az ír fiúk számára nehéz lehet, ha visszajönnek, ha Angliában lovagolnak a boksznapon.Azt hiszem, ezúttal Richie McLernon velünk marad. Egy évig volt Aidan Coleman.

A lovasokat még mindig karácsony napján kell gyakorolni, így a stabil, ahol az apám vonattal indul. Meglehetősen jó, csak a heti futókat küldi el, így valószínűleg egy vagy kettő sorsolja fel a galoppákat, és ez megtörtént. Utána pop-ra is eljuthatunk az egyházhoz, majd segíthetünk az ünnepi tevékenységekben, az asztal elhelyezésében és így tovább, mielőtt belépnénk az Xbox-ba.

Mindig nőttem a Boxing Day versenyen. valami mást várni. Karácsonykor lefeküdtél, és jó napod volt, és várom, hogy akár egy nagy nap versenyzésére is lehetősége lesz, vagy remélhetőleg néhány lovaglás. Azt hiszem, a karácsonyi gáton leszek.Meglátjuk, vajon kaphatok-e egy kirándulást a George George-ban is. . A világbajnokságot az Alexandra Palotában tartjuk, bár van egy kis szünet a karácsonytól a boksznapig. Karácsony napján nem fogok érinteni a dartsomat. Nem nekem. A karácsony napján fontosabb dolgok vannak, mint egy játék – ez a családról szól. Azt mondanám, hogy a játékosok 95% -a gyakorolja a karácsonyi napot. Különböző szempontokba helyezik a dolgokat. Sajnálom, hogy minden sportos embernek egy napig nem maradhat le.

A karácsony napján az első dolog, hogy egy csésze kávét vagy teát, majd elkezdjük enni! Nyissa meg néhány ajándékot, enni néhányat, nyisson még néhány ajándékot.Van egy teljes karácsonyi vacsora: hagyományos, csavarral. Kedves emlékezni, mint karácsonyi vacsora, mint amikor gyerek voltál; ez nagyon fontos. Észrevetted, hogy a gyerekek nem tűnnek olyan izgatottak a karácsony napjainkban? Ez tényleg szomorú. Ez a szemét valóban.

A feleségemnek van egy pohár pezsgője reggel, és néhány estét is elfogyasztjuk, miközben megnézzük, milyen szörnyű karácsonyi TV-t soha nem nézhetsz máskor évre. Általában néhány társasjátékot és kis kvízeket játszunk. Mindenkinek van egy puha helye a Trivial Pursuit-nak, nem? A társasjátékok mindig karácsonyi érveket okoznak. Ezért szeretem őket.