- Uncategorized

Boreham Wood elvesztette a Wembley-t, de az útjuk nagy örömöt hozott

Soha nem vártunk ilyen izgalmat. Amikor megkérdeztem a nyolc éves fiamat, ha 2015 májusában a Boreham Wood és a Whitehawk közötti konferencia-déli döntőbe akar menni, nem volt ötletünk, hogy csak három évvel később végül a Wembley-nél leszünk. p>

Arsenal támogatóként sikerült néhány alkalommal eljutnunk Ashburton Grove-ba, de a pénz gyakran túl szoros, hogy megemlítsük, hogy a mérkőzések rendszeres látogatása rendszerint nem volt lehetőség. Több mint 400 Arsenal játékban voltam, és azt akartam, hogy a fiam ugyanazt az élvezetet és csalódást érezze, ami a labdarúgó támogatója. Ha nem tetszik, rendben. Folytathatnánk, és nem vesztegettünk egy szerencsét a folyamatban.

Mégis, miután beléptünk a Meadow Parkba, a dolgok a helyükre bukkantak.Egy csésze zseton és egy izgalmas győzelem a Boreham Woodnak, amivel többet akartunk. A nagy menekülési szezonban 2015-16-ban többször is visszamentünk, és a Welling-nél találtam magam az ünneplés utolsó részénél.

További mérkőzések követtek 2016-17-ben, és a kampány végén nagy döntést hoztunk. Vettem egy felnőtt bérletet 100 fontért, fiam 12 év alatti verziója pedig csak 30 fontot fizetett. Ha úgy érzi, hogy a legmagasabb szinten a labdarúgásból érzi magát, érdemes megvizsgálni egy nem-liga klubot. Lehet, hogy kellemesen meglepett.

Nem választottunk rossz szezont, hogy elkötelezzük magunkat. Luke Garrard menedzser és Danny Hunter elnöke számos rettenetes aláírást és reményt adott, hogy a csapat veszélyeztetheti az új lejátszási rendszert.Az eredmények egy kicsit ellentmondásosak voltak. Egy 1920-as pezsgő tömeg a Leyton Orient győzelme volt, de Dagenham és Redbridge, Wrexham, Maidenhead United és Ebbsfleet ellenőrizték.

A szeptember végi Ebbsfleet-veszteség fordulópontnak bizonyult. A Wood a következő 12 bajnoki mérkőzésen veretlen volt, és Bruno Andrade következetesen megtalálta a hálót, a csapat úgy tűnt, hogy megy.

A Meadow Parkban az ismerős arcok között találkozunk. A nyertesek a helyi riválisoknál, a St Albans-nál, novemberben egy felejthetetlen napon hozta létre a klub első győzelmét az FA-kupa bajnoki ellenzékén. A fa hátulról jött, hogy lélegzetelállító győzelmet biztosítson Blackpool ellen.Annyira felzárkózott a pillanatra, amikor a kezemre és a térdre kerestem, szó szerint kopogtattam a lábamról, miközben Dan Holman 88. perces győztesét ünnepeltem.

a következő körben, de nem kellett volna. A játékosoknak és a szurkolóknak azonban nem volt ideje megijedni magukra, hiszen a gondolatok megfordultak egy játszótérre. Ezt a törekvést februárban erősítették meg, amikor Morgan Ferrier egykori csatár visszatért a klubba. Az első mérkőzésen Eastleigh-ben visszajött, és lenyűgöző partnerséget alakított ki az Andrade-lal.

A múlt hónapban egy ésszerűen kényelmes 3-1. off. Ahhoz, hogy Wembley-hez jusson, Boreham Woodnak otthon kellett megvernie Fylde-t, majd három nappal később Sutton-t.Ha azt hittük, hogy eléri a játékot, akkor még nem láttunk semmit. A második félidő – hét perc leállási idő – alig segített – minden pillantásra egyre gyakoribbá vált az óra. Amikor a végső sípot elment, a megkönnyebbülés hatalmas volt.

A Sutton 3G pályájára vártunk, és a sérülések elkezdődtek. Ahogy Gander Green Lane-hez mentünk, aggódtam, hogy a szezon kezdte megvenni az útját. Ez a csapat a végéig harcol. Egy elviselhetetlenül forró napon ismét elmentek a kútba, a Wood Army-nál, akik a Collingwood Road állványon olvadtak.A csapat a 3-2 győzelmük végén a lábán állt, és minden rajongó megcsókolta Grant Smith kapusát, miután ragyogó késői mentése megakadályozta a további 30 perces kínzást.

. A rajongók, a játékosok, a vezetői személyzet és az elnök együtt csatlakoztak ahhoz, hogy bejelentsék a világnak, hogy a fa Wembleybe megy. A fiam, az anyám és én felugrottunk felfelé és lefelé. Hihetetlenül, hogy ez a kis klub, amelynek átlagos otthoni jelenléte több mint 600 volt, elképzelhetetlen volt.Facebook Twitter Pinterest A Tranmere Rovers 2-1 győzelmét ünnepli a Boreham Wood ellen a Wembley-ben / Fotó: Andrew Couldridge / Action ImagesTranmere klinikai promóció epikus stílusban James Norwood mosogatóival Boreham Wood További információ

A 2-1 vereség Tranmere-nek szombaton kemény volt, de gratuláltam néhány támogatójuknak, hogy visszamegyek az állomásra, és egy kedves ember felkeltette a vigasztalást, rámutatva, hogy az utolsó két legyőzött döntő a játékban Az offs a következő évben visszatért a győzelemre. Talán vissza fogunk térni, de a klub már nekem és fiamnak is elég volt az elmúlt években.

A lehetőség, hogy megfizethető áron kötődjünk össze és nézhessük a labdarúgást, megfizethetetlen.A Boreham Wood mérkőzésekhez való elmozdulás az elmúlt években sok munkahelyi stressztől mentett el. Soha ne becsüljék alá a sport erejét, hogy megkönnyítsék, ha szorongással érzi magát.

A fa nem népszerű a többi csapat követői között; a Twitter gyors elemzése megerősíti, hogy a legtöbb hét. Mégis, nézd túl a személyes sérelmeket, és el kell ismerned, hogy a Boreham Wood Wembleynél lenyűgöző teljesítmény. Lehet, hogy elvesztették a Wembley-t, de Garrard és csapata olyan emlékeket adott nekünk, amelyek örökké tartanak.