- Uncategorized

Az ITV az utolsó dobást dobja a versenypálya-bajnokságokba

Ha ez egyaránt brutális és hihetetlen, akkor ez azért van. De akkor az érintett sport a lóverseny, amely hozzászokott a rettenetes pillanatokhoz, amikor nagyon szeretett családtagokat kell végrehajtani. Általában azonban csak a lovakat csendben lövik. És ez a képernyő mögött történik. Ezúttal a képernyőn van: az áldozatok a Channel 4 versenypályájának emberi ereje.

Miután a Kempton és Chepstow nagy karácsonyi utáni találkozásait követően a verseny a 4. csatornáról eltűnik, és újévi napokon újra megjelenik. – az ITV. Kevés túlélő lesz. Ez nem csak egy rutinszerű sport-TV üzlet: több, mint a kocka utolsó dobása; a Last Chance Saloon; a bajba jutott tétek, amelyekben minden fillér egy utolsó kétségbeesett puntra megy.

A verseny a krikett és a golf mellett is csökken.Ellentétben a velük, az égbolt Kaa-kígyó pitypangjait nem csábította („Bízz bennem, csak bennem…”). A televíziós galaxis hatalmas üressége közepette minden hétfő délutáni értékesítési lemez megfigyelhető. De amikor a versenyzés egy nagy általános érdekű csatornán jelenik meg, a fogadási forgalom felgyorsul. És, ahogy mindenki tudja, a fogadások fenntartják a versenyt.

A számok azonban nem azok, amik voltak, ezért a sport négy éven belül a második felfordulását választotta. Lehetetlen, hogy nem észleljük a pánikot.

Furcsa lehet most, de a régi időkben a verseny nem csak a brit sport teleszkópja volt, hanem az egész dolog.Élő labdarúgás nagyrészt a korlátoktól mentes volt, más sportok szezonálisak voltak, de évek óta mind a BBC, mind az ITV legfeljebb 11 futamot mutattak közöttük minden szombaton, fagy, köd vagy száj- és körömfájás nélkül.

Amikor A BBC monopóliummal rendelkezett, mindent megtett azért, hogy úgy tegye, mintha a fogadás nem létezik. Peter O’Sullevan tiszteletes kommentátor megállt a beszélgetésről, amikor a kurzus bejelentője kiszolgáltatta az árakat a hangszórón, különben a nézők soha nem tudnák megismerni.Amikor az ITV csatlakozott, a másik szélsőséges irányba ment, részben azért, mert szerette volna, ha egy kicsit szégyenlős és megakadályozta, és részben azért, mert a csapattag is a főnök volt.

nem mind a szörnyű: az ITV frontembere John Rickman, a Daily Mail, egy bájos, öreg lelkes ember, aki a délutáni órákban doff a trilbyjét.

Ezekben az időkben az ITV nem volt monolit, hanem a leginkább brit módon. A regionális satraps észrevették, hogy ha a verseny megszűnt, és egy régi film folytatódott, akkor a nézőszámok megjelentek. Tehát a saját érdekük csökkent. Szerencsére a Channel 4 1982-ben kezdődött, kétségbeesetten a sporttermékkel szemben, és nem bántotta a kisebbségeket.Igazán képes volt arra, hogy pimasz legyen, és kifejlesztette saját banda-kissé-tüskés-chums stílusát.

Grizzled John Oaksey és kisfiú Brough Scott voltak a frontemberek, a vezető szakemberként John Francome és John McCririck forradalmasította a fogadások bemutatását, amíg Jeffrey Bernard elmondta, hogy magának egy kultuszot kezdett. Azt mondja, Scott, „a délutáni vezetési idő és a Test Match Special keveréke”.

A BBC 2013-ig megrekedt, egyre kevesebbet csinál, de még mindig irritálóbban fektette be a fennmaradó nagy napjait magától értetődő: minden kényszerítő bánat, hangulatos zene és buta slo-mo. Végiggondoltam, hogy megszakadtam a végállomásra.

Végül a Channel 4 megszerezte a monopóliumot, de a hosszú távú termelési cégét, a Highflyert is dömpingelték, és megadta a szerződést az IMG-nek.A formátumnak frissítőnek kellett lennie, de az IMG főbb innovációi kevésbé voltak humorok és komolyabb elemzések, valamint egy kávézóasztal-képernyő. A minősítések tovább csökkentek. De nincs mágikus golyó. A Racing közönsége egykor egyedülálló és sikeres szövetség volt a vidéki nemzetiség és a városi munkásosztály között, mindkettő csökken. És most Nagy-Britannia fogadhat semmit, különösen a labdarúgást, amelyre több milliónak van erős véleménye. Sokkal könnyebb, mint a verseny összetettsége, ahol a tréner többet tud, mint a büntető, és a ló többet tud, mint a tréner.

Talán működni fog: a kereszttámogatás egy bónusz. De nehéz reménykedni. Az ITV ritkán nagyszerű volt a sportszolgáltatók számára.A 90-es napjainak többsége évente valamilyen ITV4-re fog kerülni, amely szabadon, de senki sem az első hívási kikötője, kivéve, ha valóban megszállottja Ironside és Minder. Simon Holtot, O’Sullevan elismert örököseit dömpingelték a fő kommentátornak. Ennek érvelése átlátszatlan.

És minden változtatásuk, indokolt vagy nem, szinte irreleváns lehet. Leginkább a nézők szeretnék nézni a versenyeket. Scott-t helyreállítják a keverékre, mint egy alkalmi, még mindig nem-szürke-eminenciát. De, ahogy mondja: „Olyan, mint egy kocsma, amely kezeket cserél. Az emberek megpróbálják kipróbálni, de nem fognak jönni csak azért, mert a bár személyzete barátságos. Az ételnek és italnak jónak kell lennie. ”