- Uncategorized

Az Australian Open férfiak űrlapja: a játékosok nézhetnek Melbourne-ben

Még többet érezve, akárcsak éhes, bármit is mondhatna annak lehetőségeiről, hogy lovagja megfojtja a siker szomjúságát, a 29 éves férfi magabiztosan nyeri el az első Australian Open címet a könyörtelen győzelem után, A tavalyi év során először emelte fel a rangsor tetejére. Annak ellenére, hogy Novak Djokovicot Londonban tartotta, hogy a 2016. évet világ első számú világbajnokként befejezzék, a wimbledoni és olimpiai bajnok öt alkalommal verte a döntőbe Melbourne-ben. Murray kiemelkedő játékáért az ebben a versenyben az évek során még mindig mentális poggyászot hordoz.

Tavaly ezúttal nem volt elképzelhető, hogy a szerb nem kezdje meg 2017-t, mint az első világ.Miután befejezte a karriert a győzelmével a júniusi French Open-en, a Wimbledon-i korai sokkoló vereség Djokovicot magára rontotta. A hangulata elsötétült, formája elvesztette az arcát, utalások merültek fel a bíróságon kívüli problémákra, és Murray felülmúlta. De Djokovic, aki a szezon végén szétválta a társaságot Boris Beckerrel, a dohai Murray elleni közelmúltbeli győzelme és a melbourne-i védekező bajnok története során ismét a legjobbainak nézett ki, ami azt jelenti, hogy ő a kis kedvenc, hogy a hetedik Australian Open versenyen nyerjen. cím.

A korábban túlságosan egydimenziósnak írták le, hogy fenyegessék a legfontosabb szereplőket. A kanadai súlyos fenyegetésként jelentkezett, miután 2016-ban hatalmas lépéseket tett.Annak ellenére, hogy öt sorozatban elveszítették az Australian Open elődöntőjét, keményen nyomta Murray-t, és elérte első Grand Slam döntőjét, amikor harcolt, hogy legyőzze Roger Federert a Wimbledonban. Murray túl erős volt a döntőben, de Raonic egyértelműen a helyes úton halad, és kihívása az, hogy nagyobb hitet játsszon a kulcsfontosságú pillanatokban. Többé nem támaszkodik szörnyű kiszolgálására, és még kevésbé kerekült, fejlesztette játékát azáltal, hogy agresszívebben támadta meg a hálót. Ő képes teljes utat elérni.

A túra egyik kiszámíthatatlan szereplője, Wawrinka következetlensége a maga legnagyobb erőssége bizonyos értelemben. Noha vannak olyan idők, amikor úgy tűnik, hogy még soha nem vett fel ütőt, képes az ellenfeleit tartós hólyagos varázslatokkal elrobbantani, amikor az élet felrobban.A volt bajnok megnyerte harmadik főját, amikor tavaly legyőzte Djokovicot az US Open döntőjén, és bár a tavalyi év végén küzdött sérülésekkel és fáradtsággal, a 31 éves férfi félelmetes fegyverekkel rendelkezik, amelyek hordozzák őt.

Ügyes és elegáns, a 27 éves agyi játék az ő egyik legfigyelhetőbb játékosává teszi őt. A japán csillag egy korábbi US Open döntős, aki Murray-t és Djokovicot legyőzte szempillantás alatt, és tudja, hogy ebben az évben kell továbblépnie. Nishikori gyakran repedt a törzs alatt, hogy lépést tartson a csiszolás fizikusságával a tetején.Egy olyan csípőprobléma, amely fenyegetheti annak esélyét, hogy Melbourne-ben aláásja, csak arra az érvre támaszkodik, hogy túl törékeny ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki hatalmas tehetségéből. Mindig, mint a 17-es világ, az a korszak jeleként tekinthető, hogy Federer 2001 óta a legalacsonyabb rangsorban van. Mégis sokat mond Federernek a tehetsége tehetetlenségébe vetett hitetlen hite, hogy a 35 éves nő úgy döntött, hogy nem vonul vissza miután elmulasztotta a tavalyi második felét térdsérüléssel, és nem szabad elfelejteni, hogy 2016-ot a 3. világbajnokként kezdte. A legmagasabb szinten továbbra is veszélyes.Az alacsony vetésmód azonban azt jelenti, hogy valószínűleg kemény húzással kell szembenéznie, és ez visszatarthatja őt, mivel nincs megfelelő meccs gyakorlata.

A hatalmas horvát nagy játékkal és jó törzskönyvvel rendelkezik, mivel volt US Open volt bajnok. Noha a novemberi ATP világbajnokság döntőjébe kvalifikálódott, érdekes lesz látni, hogyan gyógyult meg a csalódása, hogy Horvátország vereséget szenvedett Argentínának a Davis-kupa döntőjében. A győzelem Horvátország számára volt látva, amikor Cilic vezette Juan Martín del Potro-t két szetttel a negyedik gumiban Zágrábban, csak az argentinok számára, hogy 6-7, 2-6, 7-5, 6-4 keverés után döntjenek el egy döntőt. 6-3 győzelem.Argentína megnyerte a 3-2-es döntetlent, és Cilicnek sikerül visszatérnie ebből a visszaesésből.

Az áttörést célzó kampány után debütáló a World Tour döntőn, az izgalmas fiatal osztrák óriási ígéret fényesen ragyogott tavaly. Az elődöntőbe jutott a Roland Garros-ra való áttérés, amelyet a Federer elleni Római és Stuttgarti elleni győzelmekkel kellett ápolni. A 23 éves férfi még mindig rengeteg fejlesztési lehetőséggel rendelkezik, miután néhány kemény leckét kapott a Wimbledonban és az US Open-en. Figyelembe véve, hogy formája miként mért el 2016 végén, elhatározza, hogy szándéknyilatkozatot tesz Melbourne-ben. Az első héten még nem sikerült elérnie. A többi, az

adományozáshoz hasonlóan Rafael Nadal nem a leginspirálóbb a sötét lóként való csákány számára, tekintettel arra, hogy 14 slama tulajdonosa.Del Potro túllépése nehéz lett volna, ha újból sérülés kizárta volna, miközben az intrika Nick Kyrgios, Gaël Monfils és Lucas Pouille, és talán még Grigor Dimitrov körül is zajlik, ha nagyobb figyelmet fordít rá. Nagyon izgalmas lesz látni, hogy a Nadal mennyit tarifál, miután a No9 világszerte visszatért a sérülésektől. Az idő megragadta a 30 éves fáradt keretet, és a 2015-ös French Open óta nem érte el a legutóbbi nyolc ütést, de pozitívan beszélt a korábbi magasságba való visszatérés reményeiről. >