- Uncategorized

Az angliai Geva Mentor vezető szerepet játszik a quad sorozatban Új-Zéland ellen

Új év volt, ugyanolyan sikeres Anglia, amikor Tracey Neville csapata Liverpoolban meggyőző hangon kezdte az első Quad sorozat címét.

Hat hónappal a netball világkupája előtt, ugyanabban a helyszínen kell rendezni, Anglia kényelmes 54-41-es győzelmet igényelt Új-Zéland felett, hogy megnyissák a verseny északi változatát. Nem egészen az, amit az előadás-előadás Anglia keresett. De első erőfeszítésként elvégezte a munkát, és megteremtette az alapjait a következő jövőnek.

A tavalyi Nemzetközösségi Játékok aranyérme Ausztrália felett nyert győzelmet, amely Angliát a BBC Év Csapatának és a Legfontosabb Pillanatnak adott meg. díjak, sokkolta a netball világát. Ebben az évben Anglia szándékában áll bebizonyítani, hogy egy ilyen eredmény inkább szeizmikus eltolódást képvisel, mint egy pelyheset.Noha ez a szakasz nem tökéletesen csiszolta, ez egy újabb lépés ebben az irányban.

Folytatva a közelmúltban fennálló dominanciájukat Új-Zéland ellen, a negyedik egyenes győzelemmel a megújult, ezüst páfrányok ellen, felajánlotta a 2019-es induló indulást. Azt mondja, hogy az Anglia útja már mindent elfoglal, és azt a magasabb helyet, amellyel most a globális színtéren elfoglalják, azt mondja, hogy Neville nem elég jóknak tartja a 13-gólos célú győzelmet a páfrányok felett, és a támadó képességek egy részét roppantra jelöli. .

“Nagyon sokan féltek attól, hogy ez az út a vége a Nemzetközösségi Játékokon” – mondta Neville. „Az aranyérmet számomra nem volt a prioritás, az eredmények konzisztenciája volt. Arról van szó, hogy következetesen verjük az 1. világot, és ezt Ausztrália ellen nem tettük meg.Húsz évvel ezelőtt elkezdtem játszani a netballot, és egy szobában ültem, és az 1. és a 2. világ veréséről szóltam.

„Mi akartunk lenni azok között az emberek, akiknek az emberek akartak lenni. Valószínűleg azt mondhatom, hogy a Világkupa előtt még sok tennivalónk van. Az emberek nem nézik ezeket az eredményeket, nézik a nagy bajnokságot, és ezek azok a dolgok, amelyeket továbbra is támogatnunk kell. ”

A győzelem további előnyökkel jár, mivel ez lesz a legutóbbi alkalom ezeknek a netballoknak A nehézsúlyú emberek a világkupát megelőzően találkoznak, és így pszichológiai előnyhöz jutnak, ha nyáron ismét összecsapnak a 16-csapatos versenyen.

Anglia, az utolsó két verseny bajnoka, soha nem nyerte meg a Quad sorozatot. .De ebben a, a hatodik kiadásban nem kapnak jobb esélyt az aszály megszüntetésére és a hitelesítő adatok tovább fokozására. Ki a 2018-as csapat? Szavazatom az angliai női netballista Fogd meg két meccsen, hogy a jövő hétvégén Londonban játszhassanak.

Ahol Anglia egyszer játszott második hegedűt Ausztráliának és Új-Zélandnak, most viselik a célt. Ez különféle nyomásokat hoz, és ennélfogva jobbaknak kell lenniük erre a kirándulásra.A Nemzetközösségi Játékok óta először teljes erővel visszaállítva, amikor a Helen Housby-Jo Harten lövöldözési kombinációt helyreállították, Anglianak csak építeni kellene.

Itt a tapasztalt Serena Guthrie és Jade Clarke birtokolta a közép-bíróságot, az új-zélandi Sam Sinclair, aki a középpontban kezdődött, heves időt kapott, miközben a védekező végén Geva Mentor volt a tipikus erőssége torony a mérkőzés játékosával, Eboni Usoro-Brown-nal.

Anglia A félidőben 25-24 előnye volt, de a döntő harmadik negyedévben megtörte a bilincseket, hogy 10-gólos vezetést szerezzen. Az utolsó negyedévben háromszor meghosszabbították őket, az új-zélandi védő Karin Burger pedig két percre küldte a sin-bin-hez.