- Uncategorized

Andy Murray lelkes és kész bosszút állni az Australian Open rendezvényein

Ez volt a kopott tenisz magassága, amikor az elme és a lábak erőssége a tiszta képességeket uralta – bár ennek is nagyon sok volt. De az idők megváltoztak. Senki sem tudja fenntartani ezt a szenvedési szintet határozatlan ideig. A mérkőzések és a pontok rövidebbek. Azok a játékosok, akiket az alapvonalhoz ragaszkodtak, most a hálózatba merészkednek a korai gyilkosságok keresése érdekében. A röplabda feltámadt művészet.

Az új játék két archív exponense Murray és Djokovic – senki sem meglepő -, kivéve, hogy most hatalomváltás történt.

Meglepő Murray maga elmozdította Djokovicot a rangsor csúcsán, és itt az 1. sz. magot vette be, hétfőn folytatja kampányát Ilja Marchenko ellen, akit 2011-ben verte át a második fordulóban.Djokovic keményebben nyitja meg kedden Fernando Verdasco ellen, aki pár hete Dohában öt mérkőzéspontot kapott ellene Dohában. A intrika a Melbourne Parkban velük rejlik. Lehetséges, hogy Murray visszatartja Djokovicot, hogy ne csak megnyerje első Australian Openjét, hanem megőrizze No1 rangját is? Ezt akkor teszi, ha megnyeri az elődöntőt, amely a sorsolás bizonyítékai szerint Stan Wawrinka vagy Marin Cilic lesz. Djokovic valószínűleg a Nadal vagy a Raonic ellen eljut egy elődöntőbe. Dan Evans Andrey Kuznetsov múltja ellen folytatott csatát követően érkezik Sydney-ba. Bővebben

Patrick McEnroe egyrészről azt gondolja, hogy Murray továbbra is a hegy királya lehet, bár amint az ESPN-en megfigyelte, pokoliasan nehéz lesz számára. “Andy nagyon jól fogja kezelni a No1-et” – mondta. „Már elég régóta tudja, hogy mit vesz igénybe. Rendkívül keményen dolgozott, hogy odaérjen.Őszintén szólva, nem hittem, hogy odajuthat. De pokoli erőfeszítés volt erre. A konzisztenciája volt az, hogy minden versenyen sok mérkőzést nyert, és agyagon nyert, amit a múltban nem tett.

„Nem hiszem, hogy elveszíti, mert nem tudja megbirkózni a No1-zel. Azt hiszem, el fogja veszíteni, ha Djokovic lép fel és jobban játszik, ami minden bizonnyal lehetséges. ”

Murray egyetért vele. „[Az 1. kategóriába jutás] évek óta végzett kemény munka jutalmának érezte magát – mondta pénteken. „Soha nem számítottam rá. Mindig is minden idők nagyszerű játékosa mögött voltam. Nem igazán volt a radaromon, és csak így történt.

„Szeretem ezt az eseményt.Sokszor nagyon közel álltam hozzá – ez soha nem történt meg nekem, de nem hiszem, hogy ez annyira megváltoztatná az elgondolkodásomat, hogy annyira bekapcsolom az idei rendezvényt.Australian Open: Novak Djokovic veri Rafael Nadalot a férfiak címének megnyerésére. Bővebben

„Ha a legjobb teniszemet játsszam, akkor nyerni fogok. És ezt szeretném megnyerni, mert oly sok mulasztás történt. ”

Nem kell emlékeztetnie arra, hogy az első ausztrál döntőben Roger Federer ellen vereséget szenvedett, akivel találkozhatott a negyeddöntők.A 35 éves svájci számára veszteséget fog találni, aki hat hónapja távol volt a játéktól, miközben térdműtétekben gyógyult, legalább annyira nehéz, hogy ötödik alkalommal Djokovicra esik – bár nem úgy tűnik,

Ezen és minden más generáció kiemelkedő brit játékosa marad – bár Dan Evans mindenkit meglepte, de magát azáltal, hogy Sydney-ben elérte az első ATP World Tour döntőjét, melyben pedig Melbourne-be érkezik. élénk hangulat. Ha az első fordulóban legyőzi az argentin Facundo Bagnist, akkor a hetedik vetőmag, Marin Cilic szigorúbb vizsgálatára indul.

Aljaz Bedene legyőzi Víctor Estrella Burgos veteránt, esetleg a kulcs nélküli Bernard Tomic.De Cilic a harmadik fordulóban is az útjában áll – kivéve, ha Evansnek több meglepetése van számunkra.