- Uncategorized

A PSG főnöke Franciaországnak szurkol, Messivel tárgyal a vb után

A Paris St. Germain elnöke, Nasszer Al-Khelaïfi előre tekint a Franciaország és Argentína közötti világbajnoki döntőre, amelyben a párizsiak sztárjai, Kylian Mbappé és Lionel Messi is pályára lépnek. A 34 éves katari nagyon szeretné megnyerni a gallok által választott bajnoki címet, és szívesen élvezné a torna csúcspontját szülővárosában, Dohában, de nem sokkal a bajnokság után nehéz tárgyalások elé néz Messi jövőjéről a PSG-nél.

“Megállapodtunk abban, hogy a világbajnokság után megkezdjük a tárgyalásokat. Csak megerősíteni tudom, hogy boldog nálunk, nagyon jó szezonja van. Szerintem maradni akar” – mondta Al-Khelaïfi az RMC televíziónak adott interjújában.

A 35 éves argentin szerződése a nyáron jár le, míg Mbappé a szezon elején 2025-ig hosszabbított. A katari illetékes szerint a következő idényben mindkét sztárt egy mezben láthatják majd a szurkolók. “Ők a világ két legjobb labdarúgója. Kylian pedig a következő néhány évre szóló szerződéssel rendelkezik” – jegyezte meg a PSG főnöke.

A vasárnapi döntőben mindkét játékos nemcsak a világbajnoki címért, hanem a torna legjobb pontszerzőjének pozíciójáért is versenyben lesz. Eddig öt gólt szereztek. “Ez elképesztő. Nagyon várom már a döntőt, nagyszerű show lesz. Franciaországnak fogok szurkolni, de Argentína is kiváló bajnokságon van túl” – tette hozzá Al-Khelaïfi.