- Uncategorized

A New Orleans Pelicans Anthony Davis-t az LA Lakers-hez cseréli

Számos, a helyzettel jól ismert ember szerint a New Orleans Pelicans beleegyezett abba, hogy hatszoros All-Star Anthony Davis-t elcsalogatja a Los Angeles Lakers felé Lonzo Ball pontvédő, Brandon Ingram, Josh Hart lövöldöző és három első – kerek vázlatválasztás.

Az emberek névtelenség feltétellel beszéltek az Associated Press-szel, mivel a kereskedelem nem válhat hivatalosvá, amíg az új bajnokság július 6-án nem kezdődik. Az ESPN először számolt be a kereskedelemről. A játékosok hatalmának korszakában a Raptors NBA-dinasztia még vége előtt is vége lehet. csillagok és január végén kereskedelmet kértek a 34 éves LeBron James szupersztárral.Ezenkívül ígéretes fiatal játékosoknak és lehetőséget kínál a Pelicans számára a további játékosok beszerzésére.

New Orleans már a csütörtök vázlatában volt az első válogatás, és a Lakers negyedik általános választása lesz, az új kosárlabda-műveleti vezető, David Griffin hogy hozzáadjon egy újabb csúcsminőséget a Duke csillag, Zion Williamson feltételezett első válogatásához.

Még azonban látni kell, hogy Ingram mennyire fog helyreállni a vérrögből, amely őt hátráltatta a tavalyi szezon egy részén. . Márciusban diagnosztizálták mélyvénás trombózisát.

A Lakers és a Pelicans elmulasztotta a rájátszást a tavalyi szezonban, és a Davis kereskedelem iránti igénye a múlt szezonban kézzelfogható mértékű válságot váltott ki a klubok között, mert Davis és James közös ügynököt jelentettek, aki azt mondta a Pelikánoknak, hogy a Lakers a Davis által preferált kereskedelmi célok között volt.Röviddel azután, hogy a kereskedési határidő nem járt le, Davis egy szerencsétlen All-Star-ba zárta be a szezonot, és a pelikánok az akkori vezérigazgatót, Dell Demps-t rúgták. szezonban Davis nyilvános üldözésével. Több Lakers játékos elismerte, hogy megrázkódtak a közelgő indulás gondolataival, és az ebből adódó veszteségek kiszorították őket a rájátszásba a szezon közepén. és a tulajdonos Jeanie Buss a Lakers legutolsó front-dráma fordulója után.A franchise-rekord hatodik, egyértelmű, rájátszásba nem vehető szezonjának utolsó napján, a Magic Johnson kosárlabda műveletek elnöke hirtelen abbahagyta a munkáját, és bírálta Pelinkát, hogy a háta mögött beszélt.

Johnson nem tudott ellenállni egy újabb hátsó lövésnek szombaton Pelinkán egy elmondó csengőhang-sorozattal, amely kezdődött: „A Jeanie Buss tulajdonos nagyszerű munkája Anthony Davis elhozása a Lakers-be!”

A Pelikánok irodájával, amelyet most Griffin vezet, akinek a kapcsolata James-szel A 2016-ban Clevelandben közösen megnyert bajnokság idején a két franchise közötti kapcsolatok elég melegedtek ahhoz, hogy olyan kereskedelmet folytathassanak, amely az NBA egész területén összegyűlik, és közvetetten befolyásolja számos más csapat – nevezetesen a Boston Celtics – tervét, akik aktívan keresették hogy megszerezze Davis-t, és volt egy fiatal tehetsége arzenálja és csapata-válogatásai, amelyeket potenciálisan bele lehet foglalni az üzletbe.

Davis egy dinamikus 6 lábú 10 előre, aki szintén játszik központban, lő távolsággal, fut a padlón, blokkolja a lövéseket és képes kezelni a bal l.Karrierje során átlagosan 23,7 pontot, 10,5 lepattanót és 2,4 blokkot szerzett. De hét szezonban New Orleansban a Pelicans csapata csak kétszer fordult a rájátszásba, és két évvel ezelőtt megnyert egy sorozatot a Portland ellen. háromszoros NBA bajnok.Davis korábban Los Angelesben is élt, hogy az offseason idején edzjen.

Időközben a Lakers felrobbantotta a türelmesen összeszerelt fiatal magot egy sor első körös választás és okos későbbi választás mellett.

A kereskedelem egy új korszak elindítását is segíti a pelikánoknak a Griffin alatt.

A Ball megszerzése, aki első két szezonjában átlagosan 10 pontot szerzett és 6,4 gólpasszát adta, New Orleansnak ad egy csúcspontot. fiatal pontvédő, és lehetővé teszi Jrue Holiday számára, hogy több játsszon a kívánt védőhelyén.