- Uncategorized

A csillagnevek nem válaszolnak a Super Bowl-shownak a rendõrség brutalitási tiltakozásának alátámasztására

Ahogy a Nemzeti Labdarúgó Liga sarkában van egy vita a Colin Kaepernick-szel, a csillag-hátvédvel, aki megtagadta a nemzeti himnusz felvételét a faji kisebbségek elleni rendõri brutalitás ellen tiltakozva, az idei show inkább a politikáról, mint a zenéről szól. . B csoportok elutasították a megjelenési lehetőséget, míg egy állítólag lefoglalt csoport, az Adam Levine frontrikus pop-rock színműve, a Maroon 5, nyomást gyakorol a kilépésre. A rapper, Travis Scott, az állítólag egyetlen előadó, aki csatlakozik a show-hoz, a hip-hop szupersztár, a Jay-Z és a polgári jogi csoportok nyomására gyakorolja a kilépést.Négy hét múlva a 13 perces rendezvény gyártói további előadóművészeket találnak arra, hogy a Variety a múlt héten „a zene legkevésbé kívánt koncertjének” nevezze.

Gerald Griggs, a Atlanta fejezetének alelnöke A NAACP polgári jogi csoportja azt mondta a Megfigyelőnek, hogy kapcsolatba lépett az előadóművészekkel, akik feliratkoztak arra, hogy felkérjék őket a részvételük újragondolására. Azt mondta: „A művészek többsége, akikkel elérkeztünk, szolidaritásban áll az NFL ellen.Kaepernick úr a faji igazságtalanság és a rendõrség brutalitása ellen indított tiltakozás miatt nem akarnak kapcsolatba lépni. ” 2013-ban azzal vádolja az NFL tulajdonosát, hogy összecsaptak, hogy tartsa őt a bajnokságtól, miután döntése, hogy a térdre téve a nemzeti himnusz alatt a játékokon tömeges tiltakozási mozgalmat váltott ki. 2017-ben a játékos összejátszási panaszt nyújtott be az NFL ellen, azt állítva, hogy a csapattulajdonosok tiltakozásuk miatt összegyűlték a tereptől. Olyan kártérítést igényel, mint amennyit keresett volna, ha még mindig a bajnokságban játszana. Az NFL tagadja az állításokat.Facebook Twitter Pinterest Colin Kaepernick, jobbra, és Eric Reid, a San Francisco 49ers csapat tagjai „térdre térnek” egy 2016. évi NFL-játék során tiltakozva. Fénykép: Thearon W. Henderson / Getty Images

A Kaepernicket támogató tüntetők számára az Atlanta show ideális helyszín egy erős üzenet elküldésére a bajnoki visszautasításról – Donald Trump támogatásával -, hogy támogassa őt és más játékosokat. „a himnusz iránti megtagadás joga.Trump, akit feldühített a tüntetések, azt mondta, hogy ha a játékosok megtagadják a részvételt, az NFL tulajdonosoknak „azonnal el kellene szállítaniuk a szuka fiát a pályáról”.

A Super Bowl félidejű show – amely a tavalyi Justin Timberlake főszereplője volt, korábban Lady Gaga és a Rolling Stones részvételével, valamint egy Prince epikus, esővel átitatott előadásának tanúja volt – „a világ legnagyobb színpadja, hogy üzenetet küldjünk a világnak a atrocitásokról, Az Egyesült Államokban, és különösen Atlantaban megtörtént események, amelyekkel nem foglalkoztak ”- mondta Griggs.

„ Nagyra értékeljük a szórakoztatókat, akik ellenzéki hangjukat kölcsönadták és velünk álltak. Felhívjuk az olyan művészeket, mint Travis Scott, hogy vonuljanak ki. ”

Az első csillag, amely egyértelműen összekapcsolta a Super Bowl show-t a Kaepernick-kel, Rihanna volt.Októberben megerősítette, hogy meghívták a fellépést, de úgy döntött, hogy támogatja a hátvédőt. – A térdelő viták miatt nem válaszolt. Nem ért egyet az NFL álláspontjával “- mondta egy képviselő az US Weekly-nek.

” Az ajánlat és az expozíció nagyszerű lett volna Rihanna számára, amikor új albumot és turnét tervez, de ragaszkodott ahhoz, ami helyes szeme “- mondta a forrás a Entertainment Tonight-nak.

A tipikus ragyogással a Cardi B kezdetben azt mondta, hogy szólóbemutatót és 1 millió dollárt akar előadni (az előadóknak nem fizetnek a félidőben, hanem kapják az NFL „természetbeni ajándéka”), bár egy képviselő később kijelentette, hogy „ő nem volt különösebben érdekes a részvételben, mivel érzi magát Colin Kaepernick és az egész mozgalom iránt”.Facebook Twitter Pinterest Lady Gaga a 2017-es félidős show-ban lép fel. Fotó: Shutterstock

A Maroon 5 eddig nem volt jelen a beszélgetésben. A zenekarot az NFL hivatalosan nem jelentette be, de egy képviselő a meghívót „álom vált valóra”, és részvételét nem tagadták meg.

Levine nyomást gyakorolt ​​Amy Schumer komikus, aki megígérte, hogy nem jelenik meg semmilyen reklámban a játék során, és kihagyja a show-t is. „Ha egyszer szemtanúja vagyunk az igazán mély egyenlőtlenségnek és a végtelen rasszizmusnak a színes emberekkel szemben az országunkban, nem is beszélve a rendõrség brutalitásáról és gyilkosságokról” – írta az Instagram-ban, „miért nem térdelt testvéreidetök mellé? Egyébként hogyan nem bűnrészes?Úgy gondolom, hogy jó lenne, ha a @ maroon5 támaszkodna a szuper tálból…”

Griggs azt mondta:„ Felszólítanánk őket, hogy gondolja át részvételüket. Kaepernick úr tiltakozása a rendészeti szervek által meggyilkolt személyek számát illetően nem oldódott meg. Reméljük, hogy a hírességük státusza alapján továbbküldik ezt az üzenetet egy még szélesebb közönségnek, kihúzva. ” Még azok is, akik nem közvetlenül kapcsolódnak az Atlantahoz, mint például a Cardi B, a Quality Control Music címke vezetésével kapcsolódnak a városhoz, szintén Migos és Lil Yachty otthona.

Az NFL nem kommentálta a vitát. .