- sportfogadás

Tom Johnstone Angliában a tesztsorozatot jelölte le Franciaországban

Wayne Bennett megígérte, hogy rengeteg tanulni fog az új megjelenésű angol oldalról, és ez eléggé biztonságos előrejelzésnek tűnt, mind a helyszínen, mind a helyszínen.

Sérülések, nyugdíjak és a rendelkezésre állás A szombati Super League Grand Final-ban játszottak közül a Bennettnek csak négy volt a 17-ből, akik elérték a tavalyi világbajnokság döntőjét, így ez a pillanat az angol jövőjére pillantott a 2021-es verseny felé vezető úton.

Bennett azt mondta, hogy csak az új-zélandi háromszöges sorozathoz tartozó melegítő játék, amely szombat héten kezdődik Hullban, még mindig voltak helyek, amiket ki kellett keresni, és mind a nyolc debütáló számára egyértelműen esély volt online fogadási arra, hogy lenyűgözni.

Egyoldalú estét követően Bennett a mellkasához tartotta a kártyáit. – Egy kicsit megtanultam – mondta Anglia edzője. – Volt egy pár, akit korábban nem láttam, és megtanultam ma este, és pár nappal az edzésen.

Bennett legnagyobb dilemmája az első tesztért, aki eldönti, ki helyettesíti a sérült Ryan Hallot a baloldali szárnyon, és biztos volt benne, hogy itt van egy kis gondolat.St Helens ‘Tommy Makinson, amit Bennett „szép tisztességes játékosnak” nevezett, később kedvelt a helyszínen, de Tom Johnstone határozott igényt támasztott. -half-trükk, amely segített Angliának elhagyni a szünetet. – Tom olyan valaki, akit észrevettem az elmúlt évben, és vártam, hogy adjak neki egy lehetőséget – mondta Bennett. „Biztosan van egy jövője Anglia szárnyán, bár ez nem az idén.”

Mivel a francia félreértés nem volt megfelelő, nehéz volt meggyőződni arról, hogy Anglia készen áll az új-zélandi oldalra. aki a múlt héten Aucklandban verte Ausztráliát.

Jake Connorral, aki itt lenyűgözött, korai játékuk középpontjában a házigazdák legalább meggyőzően helyezték Franciaországot a kardra.

Miután Tom Burgess megnyitotta a pontozást Anglia első támadásával, Johnstone középpontjában három próbálkozás volt 12 percen belül, amelyek közül kettő közvetlen segítséget nyújtott a Connortól.

A Hull segédprogram szintén ötödik a hét internetes sportfogadás próbálkozás, amely 38-0-at tett félidőben, Richie Mylerrel, a Luke Thompson és az Elliott Whitehead debütálója által végzett ragyogó mozdulattal.

Ezután igazságosnak tűnik, hogy Anglia kissé leereszkedett.A szünet után 19 percig tartott, hogy nyolcadik és utolsó próbát szerezzen, amikor Connor kitűnő egyéni kijelzőt mutatott be finom finoman. A Théo Fages 63 percen át keresztezte az erőfeszítéseit. Addigra úgy tűnt, hogy Anglia figyelmét már a következő hétre váltották, és az új-zélandi szembetűnőbb tesztet. Ezzel Anglia első világbajnoksága a világbajnokság döntője elején talán az ősszel való nemzetközi ünnepségek megindításának oka volt.

Ehelyett egy átlag alatti tömeg vett részt, és azok, akik figyelnek az RFL streaming szolgáltatását panaszkodták, nem tudták elérni a lefedettséget.Szerencsére ez nem lesz jövő héten probléma. Miután Wigan és Warrington után a Super League Grand Final után következett be? Bővebben