- sportfogadás

Mauricio Pochettino dicséri a nyugodtabb, érett kapitányt, Dele Allit

A menedzser Alli felelõsségéért felelõs volt a szerda Carabao Kupa döntetlenért a Watford ellen a stadion MK-n, amelyet a Spurs büntetõkkel nyert 2-2 döntetlen után. Alli ez volt az első alkalom, amikor az MK Dons-nál töltött napjai óta játszott a stadionban, és a játékos úgy véli, hogy a csillagokban meg volt írva, hogy meg kell szereznie a győztes büntetést. Korábban kiegyenlítette a helyszínen az 1-1-t. Dele Alli pecsétekbe hozza a Tottenham Watfordot a sportfogadás tökéletes hazatérés mellett. Tovább

Alli utána tréfált, hogy a kapitány karszalagja túl nagy, és néhány csapattársa nevetett mérkőzés előtti csapatbeszélgetés.De Pochettino szerint a 22 éves fiatal személy új fényben mutatta be magát, és ez jó lesz neki.

„Kapitánynak lenni sokat jelent – nemcsak a karszalagot kell viselnie” – mondta Pochettino. – Dele a szívemből beszélt a csapatbeszélgetésben, és ez tetszik. Nem tudom elmondani, amit mondott, de nagyon jó volt.

„Visszatért a szülővárosába, a régi stadionon játszott, fantasztikus volt számára, és ezért úgy döntöttem, hogy kapitányossá teszem. . Érett és több tapasztalattal sportfogadás online rendelkezik. Amikor fiatal vagy, néhány őrült dolgot csinál, de ő felnőtt.

„Ő az egyik legjobb Angliában és az egyik legjobb Európában pozíciójában.Remélem, hogy az első alkalommal történő kapitányi tapasztalat segít még tovább javulni. ” fitnesz teszt sérült combon. Remélte, hogy mindkettő alkalmas lesz a szerda Bajnokok Ligája nyakkendőire a Barcelona ellen, a Wembley-n. Michel Vorm (térd) nem szerepel mindkét mérkőzésen, és Serge Aurier értékelése után a combot Watford ellen sérülték meg.