- sportfogadás

Húzza be a kőműves Super Bowl-ját: 2019 az alternatív sportokban

A férfiak krikett-világkupája májusban indul, a rögbi verziója pedig szeptemberben kezdődik, de nem kell olyan sokáig keresnünk a globális versenyt, amikor már vannak alternatív események, mint például a januári havazás. A férfiak kézilabda világbajnokságával kezdve, amelyet csütörtökön indítanak a „két kézilabdát szerető ország, Németország és Dánia” együttes házigazdája. A labdarúgás nem egyenlő versenyfeltételek, ha a játékot ilyen módon a pénz irányítja | Andrew Anthony Bővebben

Annak érdekében, hogy az esemény a nemzetnek a nemzet ellen való szétcsapódásáról szól, szó szerint kéz a kézben történő harcban, az együttműködés szellemét öleli fel, amely nem ér véget a harmonikus házigazdáknak.Dominik Klein német énekesnő – nem tévesztendő össze a német nemzetközi kézilabdázóval, Dominik Kleinnel, annak ellenére, Bet365 hogy látszólag ezt szándékosan választották erre a célra – együttműködött a dán DJ Kongsted-rel a hivatalos dal, a megfelelő energikus Stand Up felvételéhez. Stand Out („Teljes arénákhoz és a világ legjobb kézilabdájához olyan dalra van szükség, amely mindannyian izgatottan és készen áll a partikra” – mondja Klein), míg a kabalát „részben a rajongók” tervezték egy globális tömegforrás-kezdeményezés után.

Lehet, hogy ez taktikai hiba. Végül egy hold arcú, Stan nevű humanoiddal végződtek, aki úgy néz ki, mintha Frank Sidebottom éppen csatlakozott a Power Rangers-hez. Kiderül, hogy Stan a látogató a kitalált GD19 bolygóról, ahol „a legtöbb napot csak ünnepeljük, táncoljuk és énekeljük”.A német kézilabda egyesület elindította sajtótájékoztatóját, amelyben bemutatta Stan-t azzal az állítással, hogy „a kabalák mindig furcsa ötletekből születtek”, és minden bizonnyal igaz az övékre.

Január azonban tele van olyan eseményekkel, amelyek nem szükség van egy túlméretezett idegenre, hogy az embereket morogják furcsa ötletek miatt. Vegyük részt a jéghorgászás világbajnokságán, amely két héten belül kezdődik a bulgáriai Batakban, és amelyben részt vesznek a versenyzők, akik fúrnak egy befagyott tóhoz való hozzáférést és megkísérlik a koaxiális halakat a hideg mélységéből kipróbálni miniatűr rúdaik gyors felcsavarásával. „Ez a sport nagyon érdekes” – mondta az orosz Nikolai Volodin, miután 2017. évi 76. lett. „Sakk a jégen, mondhatnád.”

A jegen minden bizonnyal van értelmetlen teendő, mint versenyző. a hét heti IceSnowFootball világkupája biztosan felfedezi.Az esemény Bet365 négy csillagszemélyes oldalt vonzott a svájci Arosa városba, köztük Stéphane Chapuisatot a fogadó nemzetből, a németországi Torsten Frings és Mario Basler, a spanyol Gaizka Mendieta játékost, és Danny Mills-t, aki valamilyen módon megtalálta magát egy globális all-stars csapatban. Mindenki megpróbálja a játékot a hóval borított alpesi jégpálya megbocsáthatatlan terepén játszani, és bár a játékosoknak rendkívül nehéznek kell lenniük, hogy ilyen körülmények között megtartsák a lábát, bárki, aki a múlt évben figyelt Neymar oroszországi előadásait, értékelni fogja, hogy a Ugyanez igaz a tökéletesen ápolt fűre is, csak a nyilvánvaló mentség nélkül.

Azoknak, akik valamire kevésbé hajlamosak az olvadásra vagy az esésre, január 23-án, amikor a kőműves a Las Vegas-ba keresik, inkább Las Vegasba kell fordulniuk. A világbajnokságot nem annyira játszották, mint fektették.A kívülálló számára ez úgy néz ki, mint az iparági konferencia kétségbevonhatatlan kiemelkedése, amelybe áttörték, izgalmasan a Betonvilág címen, és látszólag „Kőműves tál” néven ismert. Két emberből álló csapatok vesznek részt, amelyek megpróbálnak egy 26 láb hosszú, 8 hüvelyk méretű téglafalat építeni egy óra alatt. A legnagyobb fal nyer, bár „egy csapat végleges téglaszámát le lehetne csökkenteni, ha a bírók észlelik a kivitelezés megsértését”.

Ez úgy hangzik, mint pontosan az az esemény, amellyel José Mourinho dolgozott az elmúlt években, karrierje fordult gyakorlattá válik az akadályok felállításáról mind a pályán, mind annak elől, végül valami furcsa módon, mint például egy kettős falú fal, azzal a különbséggel, hogy a megfigyelők egyre nagyobb rést észleltek a közepén, ahol valami értelmes lehetett.Kevésbé ígéretes, hogy az Old Traffordban elkövetett utolsó hónapjait gyakorlatilag megmunkálták a gyártási szabályok megsértése.

A foci, mint a legtöbb sport, természetéből adódóan versenyképes törekvés, de ahogyan a Kőműves Világbajnokság azt sugallja, egyre inkább nincs semmi, amit az emberek nem váljon valamiféle csatává. Tanúja lesz ennek a hónapnak a főzéshez kapcsolódó első Bet365 versenyének, a 2019. évi világbajnokság Scotch Pie Awardsának, melynek győzteseit január 15-én teszik közzé. Kissé arckifejezés, ha a „világ” szót három angol döntőnek (Skóciából 47-ből és bárhol másutt) futamára alkalmazzuk, vagy 2019-hez kapcsolhatjuk, amikor a tortákat főleg novemberben főzték és ítélték meg, de ez a világ, amelyben élünk.

A Coupe du Monde de la Patisserie egy komolyabb lépés.21 országból álló csapatok Lyonba indulnak ebben a hónapban, hogy 10 órán keresztül több fagyasztott és sütött serpenyőt készítsenek megbánás nélkül, konyhán alapuló fellépésen. Ebben az évben a szükséges termékek között szerepel egy mézes keksz, amely azért van, mert Philippe Rigollot szerint a rendezvény elnöke: „Úgy gondoltuk, hogy helyénvaló a Monde de la Pâtisserie hírnevét felhasználni olyan nemes és fontos ok elősegítésére, mint a méhek védelme, akik valódi környezetünk jelzőjei. ”Ez nemes cél, bár bárki, aki jó döntést hozott a méhek előmozdítására, az lenne, hogy mézét ellopja, és kekszek készítésére használja, szinte minden bizonnyal jobban érdekelt a kekszek mint a méhek. Mindazonáltal ezek nem a világ méhészeti díjai – szeptemberig kell várnunk ezekre.