- sportfogadás

Az indiai erő folytatódik, mivel Ausztrália több nem kívánt rekordot gyűjt be

India lett az első olyan csapat, amelynek lehetősége volt arra kérni Ausztráliát, hogy tartson kétszer egy otthoni nyáron, mivel a házigazdák nemkívánatos nyilvántartásainak listája még hosszabbodott az SCG negyedik tesztjének utolsó előtti napján.

Miután az eső késleltette a játék indulását Sydney-ben, Ausztráliában vasárnap délután 300-ra dobták, 322-es vezetékkel indulva Indiába, mielőtt Virat Kohli Tim Paine embereit Bet365 visszajuttatta a denevérbe. Ausztrália kontra India: negyedik Teszt, negyedik nap – élőben!Bővebben

Ausztrália, akit 1988. óta nem kértek otthonuk folytatását, a második játékrészükben elérte a 6-0 értéket, amikor a rossz fény korai teaszakadásra késztett és elrontotta a további játék reményét.

Jön az után, hogy India a múlt héten egy 292 futamú első inning vezetést is gyűjtött Melbourne-ben, csak ebben az alkalomban döntöttek úgy, hogy maguknak ismét ütköznek a 137 fős dobás során.

ez az első alkalom, hogy egy túracsapatnak lehetősége volt arra, hogy egy nyáron Ausztráliában kétszer érvényesítse a követést.Összességében Ausztrália csak egy 200 futamú hiányt elismert, amikor története során 43 alkalommal, míg otthon csak 16 alkalommal tesztelte második alkalommal a teszt során.

Ez csak az ausztrál csapat számos Bet365 statisztikájának egyike.

Kohli azon döntése, hogy Ausztráliát visszaküldi, az első alkalommal, amikor egy vendégcsapat végrehajtotta a követést Ausztráliában, mivel Mike Gatting az 1988-os kétévenkénti teszt során megtette. .

A vasárnapi 322 futtatású hiány szintén Ausztrália történelmének harmadik legnagyobb az SCG-n, és 1936 óta a legnagyobb.

A házigazdák szintén a pályán vannak, hogy átéljék első századi kevesebb négy tesztű otthoni sorozat a történelemben, és csak egy inning maradt az aszály vége előtt.

India első, az SCG-ben bejelentett 622-7 inning pontszáma szintén a hatodik legmagasabb pontszám egy vendég által csapata Ausztráliában, miközben ez azt is jelzi, hogy a vendégcsapat első alkalommal jelent meg három egymást követő inning után az országban.

o Legyen az első ázsiai csapat, amely Sydney-ben akár győzelemmel, akár döntetlennel nyert sorozatot Ausztráliában. a sorrend 3-24 összeomlással összehajtogatott.Mitchell Starc és Josh Hazlewood, akiket nullára ejtettek, a 42-es döntőbe állt, amely 14 átjárót tett át, de csak az elkerülhetetlen késleltette. Az emlékezetként emlékezõ Kuldeep Yadav 5-99-es számmal fejezte be.

A bal karos centrifugálók, Ravindra Jadeja és Yadav a harmadik Bet365 napon a károk nagy részét tették, de Mohammed Shami és Jasprit Bumrah hármas csapdák tették a korai behatolást. A második új golyóval.

Shami harmadik napjának labdája alacsonyan maradt, és Pat Cummins denevérének alávette a labdát.Bumrah-nak mindössze négy golyóra volt szüksége a Peter Handscomb-nál, hogy eltávolítsa a visszahívott 37-ös 37-ös embert, és arra kísértette, hogy egy küldeményt játsszon, amely megfogta a belső szélét és elmozdította a zárófejeket. A golyókacsa akkor is elutasíthatta volna az ötkapos fogást, amikor Hanuma Vihari az alábbiakban felajánlotta Hazlewoodnak. De Yadav végül megszerezte az embert és befejezte a fogadást, és rosszul csapdába csapta a Hazlewood lbw-t.