- sportfogadás

Angliában Sri Lanka-t hét wicket verte meg a harmadik ODI-ben, és 2-0 sorozatú vezetést vett

Helyi idő szerint 23.33-kor, amikor Ben Stokes lerobbant Amila Aponso baloldali spinjét a földre, egy mindenható hatosra, a lövés egy hét győzelmet aratott Anglia ellen Srí Lanka ellen, ahol a turisták alig néztek bajba

Még egy közel hatórás eső késleltetés is, amely ezt a harmadik napot egy nemzetközi nemzetközi, 21-es oldali mérkőzésre – és így közelebb húzza a Twenty20-hoz – nem tudta csökkenteni a kettő közötti szakadékot csapatok; Eoin Morgan 1-es rangú oldala, aki 15-ös célpontot dobott ki 15 golyóval, most 2-0-ig üljön ebben a monszunjátékos sportfogadás online sorozatban, két mérkőzéssel.

Míg Stokes hozzáadta a hatalom egy veretlen 35-tel, amelynek során kétszer ürítette ki a kötelet, és Morgan, 58 nem a 49 golyóból, egy tipikusan elkeseredett kézben játszott a futó üldözésben, ezt az egyoldalú győzelmet a gőzös Pallekele-ben a korábbi Adil Rashid négy a 36-ból öt öt főből, Sri Lanka erőfeszítéseit a denevérrel sújtotta, és a lóversenyző joggal nevezte meg a meccset.De talán a Morgan legnagyobb áldozata a következő nyáron a világbajnokságra nézve a Tom Curran előadása volt, így március óta először jelent meg az egynapos csapat számára. , a Surrey jobboldali állomás három, 17-ből négyet vállalt, és lassabb golyókat és vágógépeket telepített, és kiemelte Anglia növekvő versenyét a varratok részlegeivel kapcsolatban. Ahogy Morgan ismét kijelentette a prezentációban, néhány nagyon üdvözlendő kiválasztási fejfájás a következő évben a bajnokság előtt pezsgődik.

A dolgok Sri Lankára fényesen kezdtek, miután az eső elengedte.Miután Morgan győzött a késleltetett dobáson, a stadion bejelentője arra késztette a közönséget, hogy „tegyen némi zajt”, de Niroshan Dickwella, aki korán felrobbantotta a helyieket, egy nyolc négyes lábujjával és nyalábjával megdörzsölve. 55 az első öt felvétel eredménytábláján, a Sadeera Samarawickramával együttműködve.

Ez a nyitó salvo bosszút állt Chris Woakes-nek és Olly Stone-nak – a párnak, akinek lenyűgöző új-labda története Angliát 1-0 Dambullában -, de miután elbocsátották a 20-as golyótól való 36-ból, Srí Lanka megdöbbent.

Curran volt az a férfi, aki hatodik alkalommal alkalmazta a kéziféket, ahogy Dickwella elment egy hosszú golyós négyzetbe csak a fogást egy közepes kikapcsolódásra kellRashid ezután megduplázta a fájdalmat öt golyóval később; egy googly bowling Kusal Mendis a kapun keresztül sportfogadás bónusz egy arany kacsa számára, hogy elhagyja a házigazdákat 59.

Srí Lanka megpróbálta újjáépíteni, de a Samarawickramától 35-ös stodgy nem volt a nap rendje.Rashid pedig a 13. helyen kétszer két golyóval ütötte le a béleket, és a Samarawickrama szinte teljesen dobálta a négyzet lábát, mielőtt Ezara Perera óvatosan régóta kivette a legközelebbi szállítást.

Ezután Curran lassabb golyóinak előtérbe kerültek, és Dhananjaya de Silva számolt be háromról, Dinesh Chandimal pedig egy lassú 34-et, míg Rashid felvette a negyedikét, amikor Dasun Shanaka, ellentámadással 21, tévesen értelmezte a googlyt, ami a tuskáiba zuhant .

Két útvonallal, köztük Curran közvetlen csapdájával az utolsó bajnokságon, Sri Lanka összessége lean.Aponso korai szakaszában eltávolította Jonny Bairstow-t és Joe Root-ot – az egykori tamely szétválasztotta a közepét, az utóbbit egy csúszkával kísértette -, de Anglia mélysége mindig biztosítást biztosít az ilyen korai kísértések ellen.

Ez a bőség batsmen nem volt szükség. Jason Roy a 26 golyóból 41-et törte meg a célpontot – végül csapdába esett – Morgan negyedik félszázada előtt öt bajnokságban, egy 73 süllyesztett állvány közepette, a Bristling Stokes-val, a munkahelyen polírozva. a harmadik ODI-nál hét wickets által, hogy 2-0 sorozatú vezetést kapjon – ahogy ez történt! Bővebben