- Rugby

A szomorú Ausztrália nem válaszol Michael Cheika swagger iránti igényére

Igen, sérülékenynek érzik magukat, hogy nem részesültek büntetőjogi próbálkozásban a félidőben és ők is megérdemelik azért, hogy kihasználják Anglia elsősorban az első félév végén elért koncentrációját. Izrael Folau első próbája szintén öröm volt, ám a ragyogás egyedi pillantásai nem fedik le a nyilvánvalóan mély hiányosságokat. A Cheika elismerte, hogy Anglia méltó győztesek, de nem tartózkodtak a Farrell-eseménytől, és a döntést nevetségesnek írták le.

Nehéz azonban emlékezni egy ausztráliabb, tévedtebb előadásra Ausztráliából. Twickenhamnél, és el kell mondani, hogy Anglia valójában nem volt a legjobb olyan furcsa játékban, amely nem tudta elmenekülni a szezon végén.Ennek ellenére csökken, mivel a Wallabies második legrosszabb veresége Angliában – 12 hónappal a legnehezebb játék után. A 0:49-es videó lejátszása Michael Cheika a játékvezető Owen Farrell döntését úgy nevezi, hogy „nevetséges” – videó

Mennyit a szállodai botrány érinti őket? David Pocock távolléte sokkal beszédesebb volt – mivel őket a rohamot robbanták fel -, de a Kurtley Beale és Adam Ashley-Cooper elleni fegyelmi eljárás hírei természetesen nem segítettek. Ausztrália bánatosan kezdődött, és nem volt visszatérő, amikor Kyle Sinckler azt mondta: „Te mindenki kibaszott orr vagy.” Nem sokkal a félidő után, egy nyilvánvaló hivatkozással Ausztrália vezető vezetői csoportjára, amely Cheikát értesítette csapattársaik tévedéséről, miután Wales elvesztette.Talán nem véletlen, hogy Anglia ezután elmenekült a dolgoktól.

Pénteken Cheika és kapitánya, Michael Hooper, jó hírükre tett szert, de az edző elmondta, hogy csapata „ az út nyolc tizede ”- optimistanak tűnik. Az első két percben próbálkozásuk volt, amikor Dane Haylett-Petty-t leszámolták. Will 100. százados sapkájának elnyerésekor a 22-es belsejében egy véletlenszerű levegőbe juttatott egy passzot. Bernard Foley hasonlóan Joe Maddockshoz fordult a félúton, a csapás gyorsan hátrafelé haladt, és a büntetés utáni büntetést a bontásban elismerték. Nem volt semmi más, mint a shambolicus.

Aztán kezdtek játszani. Haylett-Petty megpróbálta kizárni az előremenő passzot – ez volt a helyes hívás, ha Jaco Peyper a körforgalomhoz érkezett -, de figyelmeztetés volt az, hogy Anglia nem figyel.Folau, eddig a periférián, gyönyörű vonalat választott, és előrelépett Anglia védelmezőinek lángolása előtt, és Ausztrália hirtelen felmerült. Nem volt szerencsés, hogy nem mentek be félidőben – Peyper úgy ítélte meg, hogy Izack Rodda a vállát belemerítette egy másik, fegyver nélküli farkasba Farrellből -, és időközben a Wallabies volt egy rugóval. “Csupán szükségük van egy kis fénynyitásra, egy kis reménynyitásra és megtalálják a módját” – mondta a hét folyamán Anglia védelmi edzője, John Mitchell. A félidőben szavai minden bizonnyal igaznak tűntek. Anglia 37-18 Ausztrália: a játékosok értékelése a Twickenhamben. Tovább

De Anglia megragadta a kezdeményezést a második félidőben, és Ausztrália ragaszkodott.Nem volt meglepő, amikor Hooper visszaverődött, hogy megtagadja Joe Cokanasiga második meccsét – a kapitány létfontosságú a jövőjük szempontjából, és nyilvánvaló, hogy Cheika az oldalát akarja építeni körülötte. “Kemény év volt, sokat sokat tanultunk” – mondta Hooper.

A korábbi játékosok és edzők kritikáját fogja felhívni, de nehéz látni, hogy Cheika a következő előtt árokódik. Az éves világkupán, és azt kell mondani, hogy hatalmas fejlesztéseket tett a 2015. évi verseny előtt 12 hónapon belül.Valójában Eddie Jones hagyta, hogy az érvek hangja legyen, és hiteles értékelést nyújt Ausztrália hazai küzdelmeiről, ahol a pénz szűkös és a játék forrásai túlságosan szét vannak osztva. “Bírálhatja az edzőt, de ha a rendszer nem megfelelő, akkor a rendszert kell megnéznie” – mondta. „Ha van egy centralizált rendszer egy kis játékosok számára, akkor nagyon jó csapat lehet, de Ausztráliában nincs. Ez a tanácsadás ingyenes. ”