- Premier League

Tottenham megtudja, hogy Moussa Sissoko-nak fizethető-e a könyökkötés tilalma

Tottenham Hotspur hétfőn megtudhatta, hogy Moussa Sissoko szembesül-e a visszautasítással, hogy Harry Arter szombaton a Bournemouth-nal nyúlik le.

a középpályás a szélein.Az Arter feldühödött, és a visszaverődések egyértelműen megmutatták, hogy a Sissoko jobb oldali könyökét a 26-as évszázad mutatja be, mivel a francia középpályás egy gyors dobást tett. Bournemouth, de a piros lapok menekülése További információ

A játékvezető, Craig Pawson egyértelműen látta az összejövetelet, de nem tett lépéseket, és most már arra vár, hogy megtudja, hogy tartalmaz-e utalást ha a Pawson megerősíti, hogy látta, hogy Sissoko könyök Arter, és a döntése, hogy nem mutatják be a Spurs embernek sárga vagy piros lapot, akkor az FA nem fog akció.Ugyanakkor meg kell állapítania, hogy nem volt világos véleménye, vagy teljesen hiányzott, akkor a Sissoko egy sorban állna, hogy az erőszakos magatartásért való háromegyezéses tilalmat érje el.

Nem valószínű, hogy az az eljárást időben lehet kezelni, hogy a Sissoko kizárhasson a kedden EFL Cup negyedik fordulóból a Liverpoolban. Ehelyett a 27 éves férfi valószínűleg elhagyná Leicester City látogatását szombaton, a november 6-i Arsenal derbyt és a West Ham United elleni 13 napos meccset.Tottenhamnek joga lenne megtiltani a tilalmat, bár ez meghosszabbítható.

A játék után szombaton beszélve, amely lehetővé tette, hogy a Tottenham megőrizze rekordjait a Premier League egyetlen veretlen csapataként, Arter azt mondta, hogy elfogadta a Sissoko bocsánatkérését a könyökért, valamint az ellenfél ragaszkodását arra, hogy baleset volt. – Örülök, hogy evangéliumként veszem el – mondta a Bournemouth játékos.