- Premier League

Steve McClaren és a QPR leállt az aljáról, miután Tomer Hemed elsüllyedt Wigan-hoz

Egy megkönnyebbült Steve McClaren dicsérte Tomer Hemed és Nahki Wells hatását, miután az újonnan aláírt kölcsönsztrájkolók segítették a QPR-t a szezon első pontjainak biztosításában. Mind a négy McClaren korábbi bajnoki mérkőzésért felelős játékosa megverte a Wigant Hemed ellentmondásos 35. perc győztesének köszönhetően, amikor Jake Bidwell Luke Freeman bal szélső sarkát vezette vissza a cél felé.Joel Lynch úgy tűnt, hogy elcsúsztatja a Wigan Cheyenne Dunkley-t az útból, lehetővé téve Hemednek, hogy hazafelé harapjon. A hét közepén lévő Bristol Citybe, amely a múlt hétvégén 7-1-es kalapácsot követett a West Brom-ban, mindkettő élénk debütált.

„Nagyon sokat változtattak nekünk” – mondta McClaren. „Nem volt pénzünk vásárolni, és imádkoztunk az ablak végéig és a hitelpiac megnyitásáért, mert ennyi mindent megtehetünk.

„ Ez a hét nehéz volt, de egyszer, amikor csütörtökön jelentkeztek be. látta, hogy növekszik a játékosokba vetett hit, hogy előre haladunk és aláírunk. A harc hihetetlen volt; elkezdi az akadályokat, blokkolja a fejléceket.Ezt meg kell tennie a bajnokságon, hogy eredményt kapjon. ”

A Wigan menedzsere, Paul Cook dühös volt a játékvezető, Steve Martin döntéséről, miszerint lehetővé tette a célnak, hogy az utána nézzen. Lynch szabálytalanságot okoz Dunkley-n.

“Büszke vagyok arra, hogy nem bíráltam a játékvezetőknek kritikát, de amikor ezt a döntést visszanézitek, nem látom, hogyan hibáztatja” – mondta Cook. „Növekedtünk a játékban, és a kapus hátsó lábadra tett minket.

„ Nagyon nagy hálás a QPR-nek, de a játékvezetők rossz pillanatokba kerülnek. Arról is tájékoztattunk bennünket, hogy a többi tisztviselő azt mondta neki, hogy szabálytalanság.Figyeltük vissza, és ha valóban úgy gondolja, hogy ez nem rossz, akkor nos, mindenkinek vannak problémái. ”PALeeds és Marcelo Bielsa visszatért a tetejére, miután Klich szikrát nyert a Norwichon. valószínűtlen dupla Olvassa tovább