- Premier League

Sean Dyche kemény munkaerkölcse osztalékot fizet a Turf Moor erődben

A csúnya és megfélemlítő a Burnley-csapat a Turf Moor mérkőzésnapjain. Kidolgozták, hogy még a legnagyobb és legjobb Premier Liga oldalai is elkeseríthetik a szörnyű tömeget és a kompromisszum nélküli hozzáállást a pályán. – Ez egy nehéz hely, hogy eljussunk – magyarázta Sean Dyche menedzserük. – És persze azt szeretnénk, ha még inkább szeretnénk. Mindannyian tudjuk, hogy az otthoni formánk fontos lesz. Nagyon jó voltunk, hogy szembenézzünk a Turf Moor minden kihívásával. még mindig lenyűgözőbbek voltak, de a vitatható késői győztesnek, aki Arsenalt minden hónapban elnyerte.A Dyche tudatában van annak, hogy az otthontól távol lévő pontok is hasznosak lennének – a következő hétvégén elkezdhetjük a Manchester United egyszerű játékát -, de biztosan helyes, ha feltételezi, hogy az otthoni játékok megfelelő arányának megnyerése legalább egy túlélési esély. A klubok egy tengelykapcsolójával még egyetlen figurán maradnak, és Burnley a lefelé irányuló pozíciókat nézte, míg széles körben elképzelték, hogy a szezon nagy részét tölteni fogják.

„Nem hiszem, hogy bárki gondolta volna 10 pontot kapnánk ebben a szakaszban, ”mondta Dyche, miután Scott Arfield utolsó pillanatának gólja nem valószínű győzelmet aratott az Everton ellen. – Lehet, hogy egy kicsit szerencsés voltunk, de ebben az évszakban más alkalmak is voltak, amikor szerencsétlen voltunk.Az Arsenal eredmény még mindig a torkomban van, ezért jó látni a dolgokat, hogy kiegyensúlyozzák magukat, de szerencsés, vagy nem kell még mindig keményen dolgoznunk, hogy maradjunk a játékban. Dyche alatt. Négy év alatt a klubban két promóciót felügyelt, és bár több sikere van, mint a puszta kitartás, mindig egyértelművé teszi, hogy a 90 perces harc minimális követelmény. – Hiteles vagyunk abban, amit csinálunk a pályán – mondta.

„Nincs titok arról, hogy mi lesz a Turf Moorban. Kemény játékot fogsz kapni. Nem próbálkozunk senkivel, aki átadhatja a labdát, mint Barcelona, ​​mert nem tudunk.De mit tehetünk, és amit mindig próbálunk megtenni, mindent meg kell adnunk a Premier League-ben. ”Jürgen Klopp szívesen látná Steven Gerrard-ot, aki Liverpool szerepét ismeri. Tovább

túl korai, hogy elmondja, hogy ez a legújabb kampány véget ér-e boldogabban, mint az utolsó, bár meg kell jegyeznünk, hogy Burnleynek még van néhány fontos szereplője, aki visszajön az oldalra. Különböző okok miatt Andre Gray, George Boyd és Steven Defour nem voltak elérhetők az Everton ellen, és amikor visszatértek, a következő hetekben Burnley még erősebb lesz, mint támadó erő.

Nem pontosan ostromolták a Everton gól szombaton, bár elfogadta a pár világos esélyt.Látogatóik a legtöbb nyomást alkalmazták, és néhány korai időszakot megelõzõen ígéretes helyzeteket hoztak létre, amikor csak Tom Heaton kapusa tartotta az oldalát a játékban. „Az intenzitásunk kicsit félúton ment el az első félidőben” – mondta a vezetőjük, Ronald Koeman. „A második felében a reakció valóban jó, magasabb tempó, jobb futball volt, de még mindig volt egy pillanat a végén, és elvitték.”

Everton kénytelen volt kilépni az első feléből. Miután Maarten Stekelenburg nem tudott kezelni egy Arfield-lövést, hogy elhagyja Sam Vokes-et, mégis megérintette Yannick Bolasie kiemelkedő fejlettségét, továbbra is nehezen bontották meg Burnley-t.

Úgy tűnt, hogy a döntetlen elkerülhetetlen és tisztességes volt, amíg Burnley hirtelen felfelé kereste a keresést, amint a negyedik tisztviselő arra készül, hogy négy percet adjon hozzá.Johann Berg Gudmundsson bal láblövése meglepte az Everton védelmet a bárral való összeomlással, bár nem annyira, mint Arfield, amikor felugrott, hogy elhúzza a fellendülést. – Fenséges kivitel – mondta Dyche. Bizonyíthatatlannak bizonyult.