- Premier League

A West Brom 18 millió fontot kínál a Manchester United Morgan Schneiderlin részére

Tony Pulis nem volt hajlandó megvitatni a West Bromwich Albion Morgan Schneiderlin ajánlatát, de megerősítette, hogy több játékosra tett ajánlatot.

A West Brom klubbejegyzési ajánlatot nyújtott be a Manchester United középpályásai számára. A Schneiderlin mindössze nyolc alkalommal játszott United-nél ebben a szezonban, amikor 2015-ben Southamptonból 25 millió fontra költözött. .A világ 100 legjobb labdarúgója 2016 – interaktív Tovább

„4 vagy 5 játékosra tettünk ajánlatot, ma nem beszélünk róluk. Beszélünk róluk, ha megkapjuk őket – mondta a menedzser. „Nem akarok konkrétan belépni, foglalkozni és üzleti tevékenységet folytatni azokkal, akikkel közvetlenül foglalkozni kell velük.Miután elvégezték, nyíltabban beszélhetsz róluk. Ilyen módon szeretném üzleti tevékenységemet folytatni. Nagyon szívesen tartják a klubot pénzügyileg pozitívan. Úgy érzik, hogy képesek lesznek, ha megfelelően kezelik.A 27 éves férfi közel állt a nyári kölcsönváltáshoz a The Hawthorns-hoz – a Sunderland, Hull és Watford is érdekelt -, és szívesen mozogott, ahogy kétségbeesetten játszott.

legfeljebb négy hónapig vállsérüléssel, és Rodriguez kétszer nyerte Southampton 3-1-es győzelmét Bournemouth-ban a múlt héten. a szezon elején. Nagyon érdekeltek, amíg Bournemouth ellen nem kapta meg ezeket a célokat, és ez véget ért. visszatérés után két játék borjú sérülése miatt.