- Pariuri

Végül! Igen, de nem nyeri meg – mondta a Hradec edzője

Nemcsak a fizikai fáradtságtól, hanem a mentális oldalról is törölhetik a homlokuk izzadságát, mert aggódniuk kellett a győzelemről a mérkőzés szinte végéig.

visszajutottak a harmadik helyre a győzelem és a Zbrojovka Brno jelenlegi case de pariuri licentiate in Romania veresége után Varnsdorfban.

A Hradec Králové labdarúgóinak vasárnapi győzelemmel álltak le a jelenlegi szezon talán a legnehezebb periódusa. Négy győzelem nélküli játék után végre több mint egy hónap elteltével örülhetnek annak.

“100% -os megkönnyebbülést érezünk.Az előző mérkőzések után néhány dolgot mondtunk, sikerrel jártunk, de még nem nyertünk meg. “- mondta a Hradec Králové csapat edzője, Zdenko Frťala, miután 3: 1-rel megnyerte a Chrudimot.

A fent említett sorozat március második felétől és Hradecig tartott. kevesebb mint egy héttel ezelőtt, szerdán, az utolsó Viktorie Žižkov nem állította meg a pályán. És aki azt vélte, hogy Chrudim, az újonnan jövevény, akinek a legfontosabb aggodalma a verseny megmentése, a megfelelő ellenfél a győzelemhez vezető úthoz, tévedett.Habár a Hradec az első félidőben két gólt szerez. A vendégek csökkentették az eredmény: 2 – 0, amikor Zorvan a tizenegyről becsúsztatta a labdát a bal felső sarokban. Azonnal sikerült kiegyenlítenie, miután Sulík a hazai csapat hibáját a 47. percben megvédte a normál helyzetet, és 2: 1-re csökkentette. Szerencsére Ottmar kapus nagyszerű beavatkozást hajtott végre, és Hradec megszerezte a vezetést.

A hazai csapat a nyitó félidő második felében nyerte meg. Az első gól során Kateřiňák és Kopečný pár nagy figyelmet fordított egymásra.Az első nagyszerű Betstars passzolást hajtott végre a büntetőterületre, a második nem várt semmit, és az első érintésből lőtt.

És egy pillanattal a szünet előtt még boldogabb lett a Malšovice stadionban, amikor orientálódott az ellenfél büntetőterületén és 2: 0-ra nőtt. Végül is a brazil Da Silva jelentősen befolyásolta a mérkőzés eredményét, amikor a mérkőzés végén Vlkanovával Zorvan a Hradec Králové csapat harmadik gólját lőtt.

“A fiúk nagyon akarják, nem rejtenek semmit.És azt is emlékeztetnem kell a nézőkre, hogy nagy hitele az, hogy három pontot hagytak otthon “- mondta Frťala a mérkőzés után, amely egy hónapos várakozási várakozással zárult.

A Hradec Králové csapata csütörtökön próbálkozik újabb játékkal. vendég lesz a Hřadec-i Třinec-ben, újra május 3-án, pénteken, amikor a České Budějovice vezetõi megérkeznek.

Mai mult: https://pariurilor.ro