- Pariuri

Faksa segített a Dallas előrehaladásában, Mrázek elkapta Carolina hetedik párbaját

Columbus (4-0 meglepetés Tampa felett), szigetlakók (4-0 meglepetés Pittsburgh felett), Colorado (4: 1 meglepetés Calgary felett) és St. után. A hétfőn 2: 1-es győzelem után az extra idő alatt Dallas lett, köszönhetően a 4: 2-es sorozat győzelmének a mérkőzésen a kedvelt Nashville -nél. A második fordulóban a Csillag a Szent Szent pariuri sportive online felé néz. Louis.Az ellenfeleket a Boston és Toronto (Columbus számára), Washington és Carolina (a szigetlakók), valamint San Jose és Vegas (a Colorado) közötti vonzó hetedik párbeszéd eredményei határozzák meg.

A Dallas nyerte meg a szombaton a hazai meccset. siker 5: 3 az ellenfél jégéből. A sorozat hatodik meccse mindkét oldalról óvatosan indult, és mindkét kapus, Ben Bishop (47 beavatkozás) és Pekka Rinne (49 beavatkozás) uralta őket. Noha az előbbi a 6. percben, Austin Watson megállásával gyűlt össze, a következő pályán nem engedte szabadon a korongot a háta mögött. Az a Rinne tiszta lapot őrzött 26-ig.perc, amikor Blake Comeau csatár Radek Faksa segítségével kiegyenlítette az újraszámozást.

78 perc elteltével, amikor John Klingberg a védő bepattintott a bal körbe. Az említett Faksával (23:10, 0 + 1, +1, 2 lövés) együtt a védő Polák Roman (27:14, +1, 2 lövés) szintén megünnepelte a haladást.

Egy szuverén diadal után 6: Az ötödik mérkőzés 0. pontját a Stanley Kupa védõi védték meg a Washington -tól Carolina -ig 3: 2-ig a meccsekig, és eljutottak a PNC Arénába, azzal a lehetõséggel, hogy hétfõn dönthessen Betano a sorozatról.A hurrikánok azonban harmadik alkalommal sikerült legyőzni a kedvenceiket jégen, és döntő hetedik párbajt kényszerítettek.

Annak ellenére, hogy az előző harcból hat összegyűjtött gólt szerepelt, Petr Mrázek cseh kapus visszanyerte bizalmát Carolina góljában, és minden bizonnyal nem okozott csalódást az edzőknek, amikor 25 lövésből 23-at ért el. Ugyanakkor, mint az előző otthoni játékokban, nem került a három csillag közé, ezúttal a Jordan Staal (1 + 1), Justin Williams (1 + 0) és Brett Pesce (0 + 1) csapattársait részesítették előnyben.

Az első időszak után azonban a hurrikánoknál nem tűnt a legjobban. Brett Connolly átvette Washington vezetését és Alex Ovechkin kapitányt Warren Foegele települése után.A meccs második része azonban csak egyetlen lövöldözőt, Teuvo Teräväinen-t ajánlott fel, és az utolsó akcióban a hazai csapat határozottan megszerezte a fejlesztést három gól sorozatával. Jordan Staal a 44. percben 2: 2 -es áttörést eredményezett, Justin Williams veterán pedig az 52. percben biztosítékot adott. A végén Dougie Hamilton védő az üres ketrecbe indult.

A vendégek cseh Jakub Vrána (13:28, -1, 1 lövés) csapata online case de pariuri egyszer megpróbálta honfitársa, Mrázek figyelmét a mérkőzésen. A csütörtökön, szerdán este a hetedik párbajban döntenek arról, hogy ki örülne az akciónak. Washingtonnak előnye lesz a hazai jég.

A rájátszás első fordulójának eredményei, 6. egyezés: