- MLB

Az MLB vizsgálata letörli a Houston Astros-t a rájátszásban elkövetett csalásokról

Major League Baseball azt mondja, hogy nem fog semmilyen lépést tenni az állítások ellen, amelyeket a Houston Astros megcsalt a rájátszás során.

Kedden, egy forrás azt mondta az Associated Pressnak, hogy a Cleveland indiánok panaszt nyújtottak be az MLB-nek egy olyan ember, aki a Houston Astros-hoz kapcsolódik, és megpróbál filmezni az alosztály 3. sorozatában. Az MLB azt is elmondta, hogy tudatában volt a Metro Boston jelentésének, hogy az Astros munkatársaként állítólagos embert eltávolították a Boston Red Sox dugout közelében, az elmúlt hétvégén az AL Championship sorozat nyitóján.Azt állították, hogy az Astros megpróbálta ellopni a jeleket az ellenfelektől.

Szerdán azonban az MLB azt mondta, hogy az Astros-t megtisztították minden jogsértésről. „A Houston Astros munkatársaival kapcsolatos mindkét incidens tekintetében a biztonság egy problémát azonosított, foglalkozott vele, és az ügyet a vizsgálati osztály felé fordította. Egy alapos vizsgálat arra a következtetésre jutott, hogy az Astros munkatársa figyelemmel kíséri a terepet annak biztosítása érdekében, hogy az ellenfél klub nem sérti a szabályokat ”- mondta MLB nyilatkozatában szerdán. „Minden rájátszásban maradt klubot értesítettek arról, hogy tartózkodjanak az ilyen típusú erőfeszítésektől, és panaszokat adjanak a stadion szabályai megsértéseiről az MLB személyzetének vizsgálata és megoldása érdekében. Az ügyet lezártnak tartjuk. ”A baseball analitika megölte az ütés művészetét?Bővebben

A Metro-jelentés azt mondta, hogy egy embert az 1. játék harmadik játékrésze alatt szombat este eltávolítottak, de egy másik Astros staffer beavatkozása után megengedett, hogy ott maradjon a ballparkban. A jelentés azt mondta, hogy az embernek volt egy kis kamera, és gyakran küldött textileket, de nem volt médiahitelesítője.

Houston vezetője AJ Hinch és a Red Sox vezetője Alex Cora mindketten azt mondták, hogy Boston 8-2 győzelmét kedden este Houstonban hallották az állítólagos incidensről.

„Tudom, hogy valami folyik itt, de nem tájékoztattak róla” – mondta Hinch. – Aggódom a játék miatt. Cora azt mondta, hogy az egész szezonban aggasztotta, hogy ellopják a Red Sox jeleket. „Szóval azt értem, hogy jó munkát változtatunk, és figyelünk a részletekre.És nem jutunk el a jelek egész paranoiájához – mondta. – Megpróbáljuk lassítani. Ha úgy érezzük, hogy valami történik, akkor a jeleket átkapcsoljuk. ”

Amikor megkérdezték, hogy úgy érzi-e, mintha az első két ALCS-játékban folyik volna a Fenway Parkban, Cora válaszolt:„ Nem, én nem. „