Fogadasi UtmutatokSouthampton csatára, Graziano Pellè egy frusztráló délutánot szenvedett, melynek csúcspontja a szezon ötödik foglalata, Az olasz kihagyja a szombati utat Manchester City-be, és vezetője, Ronald Koeman azt mondta: Ez a játékosok frusztrációjáról szól.

Láthatjuk minden olyan játékot, amelyet ő játszik, hogy alkalmazkodik és megmutatja a kétségtelen tulajdonságait. Nagyon feszes volt, és ez volt az indoklás, amikor elvettük, amikor megcsináltuk” - mondta a menedzser. Mi vagyunk rendben van az úton, és meg kell tartanunk - mondta Hughes.

A tél első hideg hétvégéje elhagyta a No9-et, ahogy beszélt, de Vardy jól megszokott az Északi-sarkvidékre. Mr Ranieri talán újra megkapja a pizzákat - mondta Vardy, aki reménykedik, hogy megtöri Van Nistelrooy rekordját, amikor a Manchester United szombaton meglátogatja a keleti Midlands-t. Slafkovský hogy májusban Liptovsky uralta az Eb volt 3.54 másodperccel gyorsabb.Még jobb időt hajtott Gargaut CHANUT, de két másodperces büntetőt a megható nettó okozott neki a győzelmet.

„Ez egy vándorszínész, ő tudja megmondani, mit kell hallani, amit élvezni,” tette hozzá Gebas. Hilgert az elődöntőben a teljesítmény nem köti, és kész is több mint három érintéssel gól tizedik, minőségi cseh kajak iskola felerősíti a nyolcadik helyen Ondřej Tunka.Mindkét míg ebben a háztartásban jelölést vagy nevybojovali állandó helye a háromtagú reprezentatív összeállítás. „Mivel ez volt egy szelet tortát, de nem akarom, hogy hangzik valami baj,” tette hozzá mosolyogva.

8-1 volt, amikor City szenvedett, amit a menedzsere, Manuel Pellegrini kollektív kudarcnak” nevezett, de Klopp arra kérte az embereit, hogy mutassák be Bet365 következetességüket és ilyen előadást készítsenek saját támogatóik előtt, amikor Swansea City vasárnap látogat.

Top