- Europa League

Mark Warburton a Rangers jövőjét célozza meg az Old Firm versenyen túl

A Warburton-féle elemzés előtti elemzés tipikusan nem ellenállás-specifikus. „Minden héten a bajnokságban arra összpontosítottunk, hogy jobb teljesítményt és következetesebb teljesítményt érjünk el” – magyarázza. – Ez egy újabb esély egy másik nagyon jó csapat ellen, hogy nyerjen egy elődöntőt. A játékosok számára nincs szükség motivációra. Bárki is játszunk, ez egy csésze-fesztivál. ”Rangers a skót kupa döntőjében, miután legyőzte a kelta büntetőrúgást. sokan ábrázolnák.A Glasgow-ban szerzett kulcsfontosságú pont az összehasonlításhoz kapcsolódik; Brendan Rodgers megérkezése a kelta-ba, viszonylag pazar kiadások és a Bajnokok Ligája labdarúgójának azonnali visszatérése automatikusan Rangersnek tűnik, mint a rossz kapcsolatok. Elvesztettünk kettőt – mondja. „Nem vagyok boldog rajzok, de a játékosok ágyban lehetnek. Számos játékos érkezett be a csapatba, és természetes folyamat. Tudtuk, mit kell tennünk a nyáron. A múlt szezon elején szerencsejátékot vettünk. Igazán sovány csapatunk volt. Minden héten le lehetett dobni a csapatot.Olyan játékosok voltak, akik sok percet játszottak, és amikor a Scottish Cup döntője megérkezett, üresen futtunk.

„Ez volt az a beszélgetés, amit abban az időben tettem, amikor csak ötet neveztem el köv. Nem volt senki más, egyszerű. A csapat mérete szerencse volt. Mit tanultunk? Nagyobb mélységre és minőségre volt szükségünk a csapatban, és emiatt emeltük ezt két évvel.

„Most erősebb pozícióban vagyunk. Ha elvesztesz egy játékot vagy rajzot, le kell tartania a fejét. De az a tény, hogy a játékosok egy sorban összefognak, a játékosok hozzászoknak a játékhoz és az igényekhez. ”

Bizonyára az egyik szezon előtti utoljára megrendezésre kerülő utoljára az utolsó derbi.Joey Barton északra történő kapcsolása katasztrófának bizonyult Rangers számára, olyan pontra, ahol az egyetlen beszélgetés most az, hogy mikor és hogyan válik át az utak szétválasztása. A legutóbbi hetek előtti nagy incidensben Warburtonot eltávolították a sajtótájékoztatóból, miközben nem volt hajlandó megválaszolni a felfüggesztett középpályás lejátszóval kapcsolatos kérdéseket. a dolgokról ”- mondja Warburton. „Itt ülhet, és úgy gondolja, hogy elkerüli a kérdést, vagy azt mondhatja:„ ​​Itt egy folyamat folyik ”, amit bármely más vállalkozás végezne. De ez nem értékesít papírokat vagy hallgatókat rádióműsoron. A lényeg néha a klubok [beszélnek], vagy ha nem lehetnek oka annak, hogy miért. Ők nem kerülnek el a kérdésből, vagy nem buknak ki.Csak azt teszik, amit tennie kell. ”

Bartont nem nevezték el egy későbbi válaszban, de egyértelmű volt, hogy Warburton el akarja utasítani valamilyen értelemben, hogy rosszul viseli a játékosokat, akik hajlamosak beszélni az elméjükre . „Az első üzenet a játékosok számára az első napon a klubban:„ Ha az üléseim szemétek, kopogj az ajtón, és mondd: „Nem kaptam meg ezt a munkamenetet, nem működött számomra.” probléma ”- mondja a korábbi Brentford-menedzser. – Ha azt mondod: „Oi, gaffer, ez szemét volt” – adok neked, miért. Így továbbítja az üzenetet. Ha a munkamenet nem működik, és azt mondják nekem, nagyon tetszik, mert akkor meg kell csípni. Ha az étel nem helyes, mondom a szakácsnak.Nem megyek be, és azt mondom: “Oi, az ebéd szar.” Azt mondom: “Nem vagyok biztos abban, hogy ma a csirke, a séf.” > „A játékosok a legtöbbet ismerik, mert részt vesznek a játékban: 100-szor 100-ból, az első kérdés, amit félidőben fogok megkérdezni:„ Milyen gondolataid vannak? . Az oldalsó oldalról figyelek. szezon Scottish Cup fesztiválja.Nyerj vagy veszítsd el, de nehezen lehet megkapni a benyomást. A Warburton kényelmetlen az egyik jó hírnevét meghatározó eszközzel. „Tudtuk a játék jelentőségét és a győzelmet, mert ahol a klub négy éve volt,” elismeri a Rangers vezetője. „De a rekordkönyvek nem mutatják, hogy nagy féldöntőnk volt, majd elvesztettük a döntőt. Azt mutatják, hogy elvesztettük a döntőt.

„Amit meg kell tennünk, a magunkra összpontosítanunk. Az mit jelent? Itt állunk itt erős alapokra. Helyesnek kell lennünk. Meg kell kapnunk az akadémiát. Két vagy három év múlva a termelőknek kell lenniük ahhoz, hogy a csapatba lépjenek a mérlegre. Meg kell kapnunk a személyzeti jogot, meg kell kapniuk az infrastruktúrát. Meg kell. ”