- Cricket

Az angliai edzésjegyzetek szerint Sterling el lehet dobni Rashford számára

Marcus Rashford helyére áll Raheem Sterling Angliában a Panama elleni vasárnap kezdő mérkőzésen, míg Gareth Southgate figyelmeztette a játékosokat, hogy kínos fizikai kihívást várjanak el a közép-amerikaiak ellen.

A csapat kiválasztási tervei váratlanul kiszivárogtatta Steve Holland menedzser asszisztens, csütörtökön azt követően, hogy a Spartak Zelenogorsk stadionban tartott, az edzőterületre tartó fotósra fényképezte, amely papírlapot szorongatta, amelyre úgy tűnt, hogy a G csoport csoportjának kezdő XI-je van. Nyizsnyij Novgorodban.Ezen a helyen a Southgate első választási lehetőségei részletezettek voltak, az alább felsorolt ​​játékosok alsóbb tanulmányozásával.

A felállás jelzése szerint Ruben Loftus-Cheek középpályába lép, hogy helyettesítse a sérült Dele Allit, akit Az oldal lábánál az „orvosi” a csapatszállodaen maradtak, hogy combfeszültséget kapjanak.

Rashfordot, aki hétfőn 22 perces kamerát tett Tunéziában, a kapitány mellé helyezték, Harry Kane, támadás közben, Sterling mellett Loftus-Cheek tartalékként szerepel a 8. támadó szerepben.Ez azt sugallja, hogy a Manchester City előreláthatólag elindítja a vasárnapi második csoportjátékot a padon. Sterling számára a Rashford ésszerű lenne, és egy jel annak, hogy a Southgate meritokráciát folytat. Tovább

Southgate, aki szerdán elmozdította jobb vállát, miközben kocogott. de lehetőséget adott arra, hogy a karját egy hevederben viseli, óriási támogatást nyújtott Sterlingnek, mivel a válogatott vette át a válogatott válogatását, és előre állt, miközben a verseny előtt médiaviharban találta magát egy M-tetoválás felett. 16 támadó puska a jobb borjúján, és dicsérve a játékos eredetileg energikus megjelenését Tunézia ellen.A 23 éves ember teljesítménye azonban a játék előrehaladtával Volgogradban elmélyült, és most 21 olaszországi mérkőzést vezetett be gól nélkül, 2015 októberéig tartva.

Rashford ezzel szemben egyértelműbb felajánlotta Közvetlen fenyegetés a Kane-nel és a Manchester United-csatornával együttműködve már teljes mértékben felépült a térdütésből, amely hátráltatta őt Anglia első két edzésén Zelenogorskban. Lenyűgöző kiállítása a Leeds-i Costa Rica ellen közvetlenül a bajnokság előtt ténylegesen elcsúsztatta Jamie Vardyt a csapdázási sorrendben, és a 20 éves férfi várhatóan vasárnap indítja első világkupáját.

A közelmúltban egy helyi kórházból visszatérő Southgate szerda este a csapattalálkozót tartott a csapat szállodájában, ahol világossá tette a Panama által jelentett fizikai fenyegetést.Figyelmeztette a játékosokat, és különösen a meccseit, hogy várják el a nehézkezes bánásmódot. Hernán Darío Gómez oldalán öt foglalkozást választott a belga elleni 3-0-os vereség során. Az angliai menedzser sürgette a játékosokat, hogy már korán álljanak ki a kihívással, hogy meghatározzák a megjelenés hangját, és Loftus-Cheek bekerülése a sorozatba növeli a fizikai jelenlétet a kiválasztásban.

A Labdarúgó Szövetség nyilvánvalóan volt. nyugodtan a képzés helyén található fényképeken – 3 m magas kerítéseket állítottak fel a zelenogorski stadionon, hogy megakadályozzák az átjárók bejutását a komplexumba – de hacsak a szivárgás nem szándékos kísérlet volt az ellenfelek megtévesztésére, Southgate most megismételheti taktikáját: a játékosok csapata jóval a mérkőzés előtt.Azért távolodott el a legújabb hagyománytól, hogy úgy döntött, hogy 48 órával a tunéziai meccs elõtt megnevezi az oldalt, hogy nagyobb hangsúlyt kapjon.

„A Premier Ligában minden héten játszott játékok általában fizikai jellegûek, és ez amit a nők élveznek, a csapat élvezi ”- mondta Jordan Henderson. „Tunézia nagyon sok szabálytalanságot adott a pálya közepén, és biztos vagyok benne, hogy Panama hasonló lesz, és megpróbálják majd megnehezíteni számunkra. Ez egy újabb nehéz teszt, de szerintem nagyon sok nagy fiúnk van a csapatban, aki várja a dolgok fizikai oldalát.

„Fizikailag összevesszük őket. Ez az, ami jó ebben a csapatban.Van egy oldalunk és a kreatív, taktikai oldalunk is, amit másnap láttál. ”

Anglia számára aggasztóbb lehet a Nyizsnyij Novgorod időjárása, a helyiek a vasárnap délutáni játék várhatóan lesznek. 30 fokot meghaladó hőmérsékleten játszották le. Az Anglia csütörtökön tartott ülését sokkal hűvösebb körülmények között, körülbelül 18 fok körül tartották. Anglia megváltoztatta alakját: Hollandia a Southgate taktikai evolúciójáról. Tovább

Ennek ellenére Southgate a játékosoktól összpontosítást fog követelni, mivel a a csoport. “A menedzser szerint a Tunézia elleni játék jó teljesítmény és jó eredmény, ám még mindig jobb lehetünk” – tette hozzá Henderson. „Az általános üzenet tovább haladt. Emlékszem az euróra: egy utolsó pillanatban nyertünk Wales ellen, és mindenki pozitív volt.Két játékkal később kint voltak és az emberek azt mondták, hogy mi vagyunk a legrosszabb csapat. Tehát most újra kell mennünk. A középpontban mindenki Tunéziára ment, menjünk tovább.