- Championship League

A Manchester City Pep Guardiola a Barcelona vereségét pozitívan fogadhatja

Mégis furcsa város játszott jól a Camp Nou-nál. Amíg Claudio Bravo elbocsátása megváltoztatta a játék jellegét, még mindig vitatottak voltak, és még 10 férfival sem volt semmi félénk vagy ideges a megjelenítésük miatt. sok pozitívat tartalmazott. A város már nem néz ki Európában.Ők csalódni fognak a csúszásokkal és a hibákkal, amelyek Lionel Messi egyik könnyebb kalap-trükköjével elhagyták, de Barcelonát egy órára edzettek, és bár a végső pontszám nem volt teljes, az első európai vereség nem teszi lehetetlenné a minősítést. Pep Guardiola szerint Sergio Agüero dönt a jövőjéről a Manchester City-ben. További információ

Mindez attól függ, hogy a város visszafordul-e, nemcsak Barcelonából, hanem a váratlanul megkezdett négy mérkőzésből álló nyeremény nélküli sorozatból. a Celticban tartották.A folyamat ma kezdődik a Southampton-i otthon, a szokásos körülmények között a rutinszerű Premier League-es játékban, de most már tele van azzal a veszélygel, hogy a bajnokságot öt meccsre terjeszti, vagy a szezon kezdetét követően hat győzelmet kezdhet az asztalon.

„Bármi lesz, mint egy egyszerű játék számunkra” – mondja Ilkay Gundogan. „Úgy tűnik, hogy sok nagy csapat küzd a Southampton ellen, lenyűgözte a szezon kezdete. Otthon is játszunk, és ha tudjuk játszani az Everton ellen játszott labdarúgást, akkor mindannyian boldogok lehetünk. a város évadának magas pontjai, különösen lenyűgöző győzelem vagy emlékezetes célokkal kitűzött játék.Valójában egy 1-1-es rajz volt, a város első esett pontjai az Etihadon, egy csendes válasz a Spurs-nél két héttel korábban legyőzni, és egy olyan játék, amelyben Vincent Kompany későn érkezett, hogy eljussanak a célhoz. Gundogan azonban nem tévedett. A város jól játszott az Everton ellen, és többet tett, hogy megnyerje a játékot, mivel biztosan volna volna, ha Kevin De Bruyne vagy Agüero képes volna legyőzni Maarten Stekelenburgot a büntetőpontból.

A kísértés a ideje volt vállat vontatni, és azt javasolta, hogy Guardiola oktatása éppen elkezdődött. Mennyire jellemző, hogy a város nem egy, hanem két büntetést szerezhet haza egy olyan játékban, amelyben teljesen domináns volt.Mégis, a történetek a Guardiola és az Agüero közötti romló kapcsolatról származnak, az elmúlt hét eseményei finoman másfajta fényben is eldönthetők. > Agüero az Everton ellen indult a padon. Elképzelték, hogy a barcelonai játékra pihen, miután éppen visszatért a nemzetközi vámból Dél-Amerikában.De, ha Guardiola nem későn gondolkodott a Camp Nou-ban játszott csapatról, a későbbi események kétségbe vonták az elméletet.

A menedzser már korábban is elmagyarázta, hogy többet keres látszólag nyolc játékban nem tűnik el 11 gólt, így könnyen elképzelhető, hogy Agüero elégedetlenné tette a kezelését, és nem az ideális gondolkodásmódban, amikor az utolsó fél órát Everton ellen lépett. < p> Valószínűleg még kevésbé zaklatott, hogy 11 percet kapnak Barcelonában, amikor a játék eltűnt, és lehetséges, hogy a Guardiola mikrovezetési technikái nemkívánatos hatásokkal járnak.

Ha az edző képzelte el, hogy Kelechi Iheanacho belépne az Everton elleni bűncselekménybe, és Agüero-nak valami gondolkodni, tévedt.Majdnem egy óráig a város támadása nem volt igazán fókuszban, és bár alig tudta megragadni a labdát, az Everton saját hat-yardos vonalon tudta tartani magát, mert ellenfeleik nem rendelkeztek megbízható finisherrel. >

Ugyanez igaz Barcelona ellen. A város soha nem volt ugyanolyan mértékben, semmi sem tetszik, de néhány ígéretes helyzetet hoztak létre, amikor csak egy cél volt a játékban, és az Agüero pontosan az a fajta játékos, akit általában a korlátozott esélyek maximális kihasználása választana. .Lionel Messi kalap-trükk elküldi Barcelonát a Manchester City előtt.

Elképzelhető, hogy Agüero visszatér Southampton ellen. Minden kiadásuk számára a városnak van néhány más lehetősége, bár teljesítménye és testbeszéde szorosan megvizsgálásra kerül.

Így lesz Bravoé is.Guardiola arra számít, hogy ugyanúgy folytatja a játékot, bár a kapus maga is ideges lesz, hogy elhagyja a területét, vagy a lábával játszik. Amióta Guardiola kijelentette, hogy hiányzik a Joe Hart játékában, úgy tűnt, hogy a helyettesítő hajlandó bizonyítani a képességét a földön, néha a lábát, amikor a labdát elkapta vagy felemelte volna, több értelme lett volna, és nem bizonyított a legjobb reklám a Guardiola értékeléséhez, hogy mi a jó kapus.

Bravo szerencsés volt, hogy ne küldje el a Manchester derby-t Wayne Rooney-nak, és kétszeres hibája Barcelonában szinte nevetséges volt naivitás.Guardiola egyszerűen nem lehet komoly, ha azt akarja, hogy ugyanolyan módon folytassa, és a saját hatósága hamarosan megsérüljön, ha több hibát találnak.

csapata és bizonyos mértékig saját készítésűek. A jó hír az, hogy mindent úgy tűnik, hogy jól működik.