- Boxing

Hughie Fury lépést tesz a Kubrat Pulev elleni küzdelemben, de Tyson unokatestvér korlátok nélkül marad

A harcoló Fury unokatestvérek meséje megrendelésre lett volna írva: két cigány fiú küzdött az utat a nehézsúlyú részleg tetejére, soha nem szánták, hogy találkozzanak a gyűrűben, mindig vérrel és kultúrával összekapcsolva.

Míg Hughie sok szempontból nem hasonlít a hangos unokatestvére, Tyson, van egy megmaradó jellemzője, amit megosztanak.Mindkettőjük bárhová, bármikor, bárki ellen fog küzdeni – kivéve egymást. „Harcolunk”: Floyd Mayweather azt mondja, hogy Khabib Nurmagomedov futása megtörténik Tovább

Ezért Tyson, csak kettő A két és fél éves elbocsátás utáni visszatérés csatája a decemberi Los Angeles-hez megy, hogy átvegye a veretlen Deontay Wildert, míg a 24 éves Hughie alig egy percet vállalt, hogy elfogadja a harcot megfélemlíteni Bulgáriában a Kubrat Pulev-et szombat héten.

A fiatalabb düh néhány szóval bíró ember, de tudja, milyen hatalmas kihívást szembesül Pulevben, a 37 éves keményemberben, aki ritkán elhagyja Bulgáriát vagy Németországban, és félelmetesebbek, mint hajlandóak rávenni.Az IBF elrendelte, hogy harcolja ezt az elhárítót – az 5. csatornán keresztül televízióban – Dominic Breazeale ellen, de az amerikai nem tetszett rá; Dillian Whyte-nel és Jarrell Miller-rel folytatott megbeszélések, majd a lépcsőzetes düh.

Szerdán azt mondta Szófia előtt, „Megpróbáltunk egyenesen odaérni oda [ellentmondásos pontvesztés után Joseph Parker], és az egyetlen ember, aki abban az időben akarta a harcot, Sam Sexton volt. Ezt csak azért vettük, hogy visszajutjunk. Ugyanez itt volt az első. Egyenesen be. ”

Ez egy szerencsejáték, nem kérdés.Pulev csak Wladimir Klitschko ellen vesztette el, aki négy évvel ezelőtt megállította őt öt körben, és számos minőségi ellenfél Samuel Peter, Dereck Chisora, Tony Thompson, Michael Sprott, Alexander Ustinov és Alexander Dimitrenko között verte meg.

Ahogy Fury azt mondja: „Ő kemény, nagyon tapasztalt. Nem igazán szeret kijönni a hátsó kertjéből, így az emberek nem szeretik oda menni. Nem zavar engem, hol van a harc, vagy ki ellenzi. Ez harc. ”

Bulgária felé nem megy Fury; először meglátogatta, amikor 14 éves volt.Ott tanultam az apámmal. ”Canelo Álvarez a leggazdagabb szerződést írja alá a sporttörténetben, 365 millió dollárral többet. betegség, amely fenyegette a karrierjét. – Soha nem éreztem jobban. Hosszú időbe telik, hogy átmentek. Mi történt, hogy megszabadultam belőle, és csak egy darabig tartott a testem, hogy visszatérjek oda, ahol most van, hogy visszatérjek a teljes erőre. Ez egy vírus, amely mérgezte a rendszert. Egész idő alatt beteg voltam. ”

Apja, Péter, ez év elején képzett Tysont, bár Hughie az unokatestvérével való kapcsolata úgy tűnik, túlélte a felosztást. – A legjobbat kívánom Tysonnak, és remélem, hogy megcsinálja.

Ami a harcot illeti, ő megvetődik – éppúgy, mint a Klitschko testvérek, amikor ugyanezt kérdezték. “Nem soha.De 100% -os lenne, ha minden címünk lenne. ”

Az iparág szerdán szerencsére meglepődött, amikor Chisora, aki júliusban megállította Carlos Takamot, késői karrier-támadást vezetett. a menedzsment egyszeri bete noir, David Haye.

Csak hat év múlva Haye, négyszeres világbajnok, öt fordulóban kopogtatta Chisorát (el kellett választani tőle) fémkerítéssel előzetesen). Chisora, aki a Delboy-ról a WAR-ra változtatta a nom de guerre-t, egyszer fenyegetett, hogy lőjön Haye-nek (bár senki sem vette szóba), és híresen verekedtek egy sajtótájékoztatón Németországban.