- Betclic

Josh Warrington verte a Kid Galahadot osztott döntéssel, hogy megtartja a világbajnokot

Mindkét harcos ezt a világbajnoki harcot mint sorsukat beszélték. „Írta” – mondta Abdul Bari-Awad, Kid Galahad néven is ismert. Josh Warrington beszélt a félelemről, hogy visszatér a négyzet tetejére, amikor a fedetlen divízió tetejére vezette visszaútját.

De 12 kegyetlen boksz forduló után Warrington meghallotta a szavakat, amelyeket meg akart hallani: „És mégis…” A pontszámkártya 116-112 és 116-113, a Galahad javára pedig 115-113,

A harc veszélyesen zárt volt, és a bírák osztott határozatként adták meg.Galahadnak jogában áll érezni, hogy megfosztották tőle az esélyt, hogy az IBF vitathatatlan bajnoka legyen. Kid Galahad: “Nincsenek gyerekeim, nincsenek barátnőm, nincsenek Betclic társadalmi életünk – csak a bokszom” | Tom Seymour Bővebben

A Leeds Első Közvetlen Arénájában, amelyet Warrington kedvtelõ rajongói átalakítottak egy medvegödörhez, a két jorkshiremen olyan intenzitású csapást követett el, amely gyorsan mindkét harcosnak véresnek és kimerültnek bizonyult. .

Warrington, 28 éves, 28-0-os rekordjával, a helyi fiú és iker kislányok apja kénytelen volt a fogorvos technikájának napi munkáját folytatni első négy évében, mint profi .A szék csomagolása közben a családjaért folytatott harc emlékei még mindig frissek.

A 29 éves Galahad a 26-0-os rekordjával harcolt a későn lévő Brendan Ingle emlékéért. a boksz edző, aki megmentette őt a bűncselekmény életétől Sheffield utcáin. Galahad beszélt arról, hogy mindent feláldozott a bokszért. Azt mondta, ez lesz az egyetlen lehetősége, hogy megszerezzék a világbajnokot.

Sheffield to Leeds egy rövid ugrás, de a Galahad valószínűleg egy másik bolygóra landolt, és abban ellenséges is. A mérlegelés során Galahádnak meztelenül kellett Betclic állnia a mérlegen a súlyemelés érdekében; szerénységét csak egy póló tartotta fenn, amelyet az edzője, Brendan fia, Dominic tartott róla. Mielőtt a harcosok szembeszálltak volna, Galahádot a tömegből dobott üveg sújtotta.1/10-es esélye volt arra, hogy a KO nyerjen a harcba, de megtalálta a módját, hogy uralja a korai fordulókat, és frusztrálja Warrington énekkövetőit.

„Beszél arról, hogy kiszabadít, de én a legkedvezőbb, tiszta ütés ”- mondta Warrington a harc előtt. Warrington képességei nyomásharcosként, tollas súlyú Gennadi Golovkinként, aki örömmel büntetést von el mindaddig, amíg meg tudja adni, csak jól ismertek – kérdezd csak Carl Framptonot. De Galahad nem volt hajlandó labdázni. Egy ketrec és gyakran zsarnokos négy forduló megnyitása után Galahadnak sikerült megnyugtatnia a tömeget. Warrington csalódni kezdett. Az ötödik fordulóig az orra vérzett.

Warrington a hatodikben gyűlt össze, anélkül, hogy megtalálta volna a harc irányításának módját. Alulbecsülte-e a Galahad képességeit?Itt volt a tiszta Ingle készség, egy jeges vénaságú és sokoldalú előadás kiállítása. Indokolt a Galahad és a jemeni örökség Sheffielder társa, Naseem Hamed herceg összehasonlítása, akit szombat este körbejártak. A Galahad a Warringtonot követte, miközben váltott a southpaw és az ortodox között, ösztönözve az agresszívabb bokszolókat, hogy túlságosan elkötelezzék magukat, majd rugalmas sebességgel egyenes jogokkal Betclic vigyék el őt, mielőtt elmozdulnának. túl közel. Boldogan tartotta, és a játékvezető figyelmeztette, hogy hatodik fordulóban jogellenesen jár el. Warrington küzdött a föld tiszta földje iránt, és hiányzott az ötlet, még akkor is, ha a csapdák a hatodik és a hetedikben találták meg a célpontjukat.

Warrington figyelemre méltó fitneszszintje lehetővé tette számára, hogy felvegye a tempót az utolsó fordulóban.A tömeg üvöltése közben a 11. és a 12. évben rohamokkal landolt, miközben Galahad fáradt volt és megpróbált elrontani. Lehet, hogy elnyerte neki az egyensúlyt a bíró eredménykártyáin, bár a környékbeli nézők szinte egyhangúan meglepődtek a döntésükről. a tollasúlyos mexikói nevek közül – Óscar Valdez vagy Léo Santa Cruz. Aluljáróként lép be a harcba. De ne fogadj ilyen határozott és szándékos harcos ellen. Tartsa be a gondolatát a legyőzött harcos számára, aki ha igazságot élvez a boksz világában, akkor mindenképpen megérdemli a visszajátszást.