- Betclic

Jack Wilshere és Joe Hart elhagyta az angol világbajnokságot

Jack Wilshere és Joe Hart kimaradt Angliából a nyár világbajnokságába, de van egy hely a Gareth Southgate Fabian Delph válogatásában. Olaszország és Hollandia ellen márciusban csak a sérülés miatt vonultak vissza. Az Arsenal középpályás, aki 2016 óta nem játszott az országában, csak 12 Premier League játékot indított el az éppen befejezett szezonban, és egy történelmileg törékeny testület számíthatott rá, mivel egy Betclic sportfogadás online versenyre van szükség. Anglia alapelveihez Barney Ronay Bővebben

Hart elhagyásával Southgate úgy döntött, hogy figyelmen kívül hagyja a legtapasztaltabb játékosát.A Manchester City kapusát, aki a West Ham-ban kölcsönt töltött a szezonra, hétfőn egy angol telefonos híváson tájékoztatták, hogy nem utazik az ötödik nagy döntőbe, annak ellenére, hogy Southgate a 31 éves első választása a birtokának nagy részében.Hart novemberben megnyerte a 75. és a legutóbbi brazíliai sapkáját, de Jordan Pickford és Jack Butland márciusban megkezdték a barátságos mérkőzéseket, és elrabolták a pecking rendben.

A javaslat Hart még mindig a világba utazik Kupa, mint tapasztalt harmadik választás – csak Gary Cahill és Jermain Defoe, a Southgate legutóbbi választásai közül több mint 50 kupakkal rendelkeznek, és sem várható, hogy a vágás Oroszország számára – és hajlandó lenne teljesíteni ezt a szerepet, de a klubok szintjei úgy tűnt, hogy számíthatott rá.

Ez a szezon egy közönyös hitellel járt a West Ham-nál, november elején elvesztette helyét Adriánra, és összesen 19 bajnoki játékot kezdett.Márciusban a Swansea-ban lezajlott 4-1-es vereség után visszanyerte a helyét, de a későbbiekben nagy hiba történt a Burnley és a Stoke ellen. Utolsó megjelenése 4-1-es vereség volt az Arsenalban április 22-én. Regisztrálj a The Fiver-re, és kapd meg a napi futballcímünket.

Burnley Nick Pope, akit felkértek a Hollandia és Olaszország elleni játékra de továbbra is korlátlan, a legvalószínűbb Hart helyettesítése a 23 fős csapatban, amelyet a Southgate a szerdán fog felfedni.

A Delph felvétele egy olyan szezont követ, Betclic sportfogadás bónusz amelyben sikeresen felújították a várost Pep Guardiola. A 28 éves természetesen központi középpályás volt és sokoldalúságot biztosít a Southgate csapatának.A baloldali Ryan Bertrandot elhagyták, de Ashley Young a csapat tagja lesz.

A Burnley védő, James Tarkowski, aki egy kupakkal rendelkezik, a készenléti listán szerepel. Southgate várhatóan Phil Jones-t, John Stones-t és Harry Maguire-t választja középre, Kyle Walker és Eric Dier is képesek játszani ott.