- Betclic

A Jockeys vezetője további vizsgálatokra szólít fel, miután az ír nő a versenyzők kokain-tilalmát

A Racing vezetõ testületének tartózkodnia kell az ír példa lemásolásától azért, hogy szigorúbb büntetéseket keressen azoknak a zsokéknak, akik nem tudnak kábítószert tesztelni, ehelyett fontolóra kell vennie az elvégzett tesztek számának jelentõs növekedését – mondja Paul Struthers, a Professional Jockeys Association vezérigazgatója. Két nappal azután, hogy vasárnap beszélt, kiderült, hogy az Írországban rendszerükben kokainnal fogott zsokék ötéves belépési tilalommal fognak szembenézni.

Az ír tisztviselők álláspontjuk súlyosságát azzal igazolják, hogy A kábítószer-ellenes üzenet nyilvánvalóan „nem jutott át”, a tavalyi öt pozitív teszt fényében.De Struthers kétségbe vonja, hogy a hosszabb tilalmaknak lesz-e a kívánt elrettentő hatása. Jonjo O’Neill Jr rávilágít a Big Time Dancerre, hogy leszálljon a Lanzarote akadályhoz. Tovább

„Kétéves felfüggesztésük volt, négyre növelték őket. év, és az Betclic üzenet gyakorlatilag még mindig nem működik, tehát ötre növekszük. Nos, ha két vagy négy év nem működik, akkor öt év lesz-e a különbség?

„Véleményem szerint az emberek viselkedésük megbocsátása nélkül hibázhatnak. A szankcióknak elrettentő hatásúaknak kell lenniük, de nem kell, hogy olyan mértékűek legyenek, hogy egész életük tönkremegy, és őszintén szólva, öt év ezt nagyjából megteszi. ”

A közelmúltban kevésbé volt pozitív kokainteszt. Nagy-Britanniában, ahol az első bűncselekményre tipikus büntetés hat hónapos felfüggesztés.Struthers ezt enyhén érzi, de hozzáteszi: „Úgy érzem, hogy a legfontosabb az oktatás és a tesztelés. És azt hiszem, hogy van egy erős érv, hogy az elrettentés a fogás kockázata, nem pedig a szankció, amikor elkapnak.

„Az elmúlt két évben lobbistunk a Brit Lovasság Igazgatóságán a fokozott tesztelésért. . Jelenleg évente 500 vizeletminta lehet, azzal a céllal, hogy minden zsokit egyszer megvizsgáljanak.Azonban egy évente nem sok, és a fogás esélye sem nagy. ”

Azt javasolta, hogy a BHA növelje vizsgálati Betclic kapacitását azáltal, hogy saját alkalmazottai mintákat gyűjtsenek a pályán, ahelyett, hogy kiállnának

Struthers hozzátette, hogy szervezete együttműködik a BHA-val és a két versenyző iskolával a zsokék számára elérhető drogokkal kapcsolatos oktatás bővítése érdekében. Megjegyezte, hogy támogatást nyújtanak a függőséggel küzdő zsokék számára egy segélyvonal és a terapeutákhoz való hozzáférés révén.

„A versenyen nincs hely a kábítószer-fogyasztáshoz, de a valóság az, hogy ott van a társadalomban és , amit olvas, az egyre általánosabbá válik és egyre inkább Betclic megfizethető.Teljes mértékben foglalkoznunk kell ezzel a kérdéssel, de nem hiszem, hogy az ötéves tilalmak a megfelelő út. ”Rövid útmutató Versenykérdések január 14-én, hétfőn Show Hide