- Betclic

A harc és a repülés egyenletes keveréke emlékeztet Eddie Jones látására a Englishnessről

Megvan azonban a megfogalmazásuk. Láthatja, hová akar Eddie Jones. Felépítette azt, amelyik az egyik legnagyobb, legkeményebb és legkeményebb csapat, amiben valaha volt Anglia. Senki sem fogja megverni őket egy darabkaban. Természetesen nem Ausztrália, akiket nem vettek túl sokat, mint amennyire túlterheltek.

A hangzás korán megszólalt, amikor az ausztráliai támaszpont, Scott Sio csapdába ütközött Brad Shieldsbe és Sam Underhillbe, és visszaverődött, mint egy strandlabda. erős szellő. De ezt követően az első félidő laposra esett. Jones szerint hasonló volt ahhoz, ami Japán ellen történt, amikor egy korai próbálkozással elpazarolták a lendületüket. magyarázható. Nem tette. Valójában szerencsések voltak, hogy félidőben annyit szereztek, hogy Betclic megszerezzék a vezetést.Owen Farrell könnyedén el is ítélhetett volna egy büntetőt, amikor Izack Rodda-nak egy olyan ütközővel eltalálta, amely nagyon hasonlított a vállára. Idén ősszel ez a második alkalom, hogy Farrell megúszta az egyiket. Előbb vagy utóbb egy olyan játékvezetővel áll szemben, aki nem engedi el annyira lazán, és ez meg fogja fizetni neki és a csapatnak. Az ausztráliak minden bizonnyal eléggé nyilvánvalóvá tették érzéseiket az angol játékosok és a játékvezető, Jaco Peyper számára.

Lehet, hogy tévedésük volt. Mivel ez nem egy angliai csapat, amellyel harcolni szeretne. Nem akkor, amikor ilyen hangulatban vannak. Kyle Sinckler mindig úgy játszik, mintha dühös, de olyan hulladékot dobott a Wallabies-hez, mint akik éppen éppen az anyját sértették meg.Amikor harcolni kezdett Adam Colemannel, a játékvezető mikrofonja kiáltotta: „Mindegyik kibaszott orrú vagy.” Sinckler, egy emberi ágyúgolyó, ősz egyik kiemelkedő szereplője volt, és egy kiváló mérkőzés itt. Ő uralta a söpredéket, és vad lejtő volt a laza mezőben, ahol minden egyes Betclic golyóval lyukakat húzott a nyereségből. Play Video 0:49 Michael Cheika a játékvezető döntését Owen Farrell felett „nevetséges” videóra hívja fel .

Sinckler volt a meccs embere. Lehet, hogy Joe Cokanasiga a szárnyban. Jones rámutatott, hogy Cokanasiga „még mindig edzőnadrágot visel”. Gondoskodni szeretne róla, hogy a lábát a földön tartja, mert ez volt az a teljesítmény, amelyet az emberek elvisztek.Volt egy pillanat, amikor Dane Haylett-Petty megpróbált ellenségeivel szembenézni, és úgy tűnt, hogy Cokanasiga még csak nem is vette észre, hogy megpróbálja megtenni. Haylett-Petty alacsonyan, a középső sztrájkban ütötte le, és a Bath-lejátszót ugyanolyan zavarodta, mintha egy téglafal gumilabda lenne. Még csak nem is pislogott. Haylett-Petty, akit ugyanolyan csodálatos pillantással viseltek, mint amilyet a Jonah Lomu-nál lőtték, négyzetesen térdelt, miközben Cokanasiga elrohant a gólszerzésre. Nem sokkal később, amikor elkapta a labdát a félúton, elcsúsztatott egy ütközőt, egy másikra lépett, és egy harmadát kinyomtatta. Haylett-Petty ezúttal még csak nem is próbálta megbirkózni vele, hanem Betclic csak előtte dobta magát, mintha úgy döntött volna, hogy végül meg akarja fejezni az egészet.Ez a gyors ütés csak annyira lelassította a Cokanasiga-t, hogy Michael Hooper megérkezzen, és hátulról megbirkózzon vele.

Mindezek között természetesen a szokásos gyanúsítottak dolgoztak. Maro Itoje összeomlott és Courtney Lawes összetört. Időnként nem úgy nézett ki, mint egy angol csapat, hanem egy állomány. 70 perc elteltével Ausztrália apró volt. És akkor Jones képes volt Nathan Hughes-t és Manu Tuilagi-t felvinni 2016 első óta elért első sapkájáért. egész volt: „hagyományos angol erősségekkel: erős dörzsöléssel, egyenes vonallal és jó védelemmel.” Jones mindig is azt mondta, hogy olyan csapatot akar létrehozni, amely az angol nyelvű stílusában játszik: erős, erőteljes és félelmetes.Erről beszélt a legelső sajtótájékoztatón, 2016-ban. Két évvel később már sokat tett. Játékuk nem volt annyira csinos, szellemes vagy okos, ám Ausztrália ellen működött. A kérdés az, hogy elegendő-e minden másat legyőzni jövőre.