Betclic

BetclicFelkeltette érdeklődését a bukmékeri fogadás és azon gondolkozik, hol érdemes játszani? Vélemények szempontjából nézve a kérdésre sokféle válasz lehetséges (konkurencia, különböző elvárások). Mindezek ellenére biztosan érdemes megismerkedni azzal, mit kínál a Betclic. A Betclic olyan cég, mely sok éve jelen van a piacon (a tapasztalat pedig mindig a vevők bizalmát bizonyítja).

Betclic bónusz – 20 000 FT – regisztráció

Betclic — mire számíthatnak az ügyfelek?

Biztosan rögtön felmerült a kérdés, mit várhatnak az ügyfelek? Legjobb, ha a kockázatmentes fogadással kezdünk, ez a legjobb ajánlat a játék kezdetére. Emellett van még az árfolyamok felemelése, Betclic bónusz a cég megajánlásáért és a Multi+.
Ami az árfolyamok felemelését illeti, a dolog világos kell legyen (a bukméker egyes ajánlatokat vonzóbbá tesz). A cég megajánlásért járó bónusz téma szintén olyan, amit nem érdemes fejtegetni. Koncentráljunk arra, mivel jár a Multi+. A Multi+ olyan ajánlat, ami csak bizonyos eseményekre vonatkozik (ezek az események megfelelően meg vannak különböztetve). Ha élni szeretne az ajánlattal, egy legalább öt ilyen eseményt tartalmazó kupont kell létrehoznia, a minimális árfolyam 1,20. Ha a kupon nyertesnek bizonyul, akkor díj jár. Minimum a kupon értékének 5%-a, maximum akár 100%-a. tovább: hu-bonusz.com/betclic