- Bet365

Nick Kyrgios Stan Wawrinka-val szembesülhet az Australian Open negyedik fordulójában

Helyi remény Nick Kyrgios elindítja az Australian Open kampányát a Portugália G81-el, a 81. számú világgal szemben, miközben a negyedik fordulóban az ausztrál szembeszökő mérkőzés a szomorú bajnok és a 4. világbajnok, Stan Wawrinka ellen jár.

A negyeddöntős 2015-ben Kyrgios Andreas Seppi-t vagy turné veteránját, Paul-Henri Mathieu-t játssza, ha gyanús térdének elegendő tartása van ahhoz, hogy elhaladjon Elias mellett.Kyrgios a harmadik fordulóban szembesülhet Sam Groth-tal a Wawrinka előtti Unibet harmadik fordulóban – az uralkodó US Open bajnok és az elmúlt hét évben egyetlen ember, aki Novak Djokovicot meghódította a Melbourne Parkban – valószínűleg várni fog a 16. fordulóban. Ausztrál nyílt divat az 1990-es évek: Lendl sasától Steffi stílusáig Tovább és Jack Sock a szekciójában rejlik.

Az ausztráliai női reményben rejlő Samantha Stosur és Daria Gavrilova beoltott helyiek ugyanabban a negyedévben landoltak a sorsoláson.De Ausztrália két legfontosabb nőjének jól fog sikerülni a második hét elérése, nem is beszélve az elődöntőbe történő ütközésről, miután egyenetlen utat kaptak a nyitó fordulókon.

Stosur, a verseny tizenharmadik vetőmaga – aki 14 korábbi kísérlet során mindössze kétszer merészkedett az elmúlt 16-ba, először szembesül Nagy-Britannia Heather Watsonnal, míg a 22. vetőmag Gavrilova Naomi Broady-vel is találkozik egy brittel. Gavrilova-nak kapta a legjobb esélyt a futtatásra, de a negyedik magot tartalmazó US Open második helyezett Karolina Pliskova a negyedik forduló óriási akadálya.

A Broady feletti győzelem, a 95. számú világszínvonal Bet365 valószínűleg második fordulóba fog tartani a találkozót Kristina Mladenovic-nal, aki Gavrilova francia nő volt a legutóbbi 32-ben 2016-ban.Az otthoni becsapódása miatt Stosur nem fogja a 75. helyezett Watsont túlmutatni, ám Ausztrália volt US Open bajnoka Agnieszka Radwanska harmadik vetőmagját sztrájkolhatja, ha harmadik alkalommal végez a negyedik fordulóban.

< p> A Wildcard rájátszásban nyertes Omar Jasika a spanyol 21. magot, David Ferrert húzta ki, míg Christopher O’Connell nagyszerű sláma debütálása a 15. formában előadott Grigor Dimitrov ellen fog fellépni. Izgalmas ausztrál tinédzser, Alex De Minaur rendelkezik egy meghívónyitóval az osztrák világ No84-i Gerald Melzer ellen. Nick Kyrgios csak távoli lövés, de egy lenyűgöző Australian Open szövőszék | Russell Jackson Bővebben

Időközben egy „kibelezett” Thanasi Kokkinakis sérülés miatt nincs a férfi egyéniségében.A 20 éves nő hasi törzstel később távozott a Sydney International-ből, és nem tudta időben helyreállni a hétfőn kezdődő nyitott nyitónapra a Melbourne Parkban.

Kokkinakis volt kész arra, hogy egy régóta várt kislemez visszatérése tartós váll-, mell- és ágyék sérülések után egy 15 hónapos szakaszon a túra oldalán. “Abszolút összeomlott (sic), hogy ismét kilépjenek a világ legjobb bajnokságából. @AustralianOpen…Úgy tűnik, hogy a Bet365 testem nem lesz megfelelő # hamarosan” – mondta Kokkinakis pénteken a Twitteren.

Kokkinakis képes lett volna játszani a sérülések által védett 81-es rangsorban, ha időben helyreállt volna az Open előtt.Craig Tilley, a verseny rendezője megerősítette, hogy a dél-ausztrália helyét egy „szerencsés vesztes” váltja fel. “Ma reggel beszéltem Thanasival, aki nem volt túl boldog” – mondta Jasika. „Kicsit ideges volt, mert nagyon szeretett volna játszani az idei Aussie-ban. De mit tudsz csinálni? A legfontosabb az egészségügy. Remélhetőleg hamarosan visszatér. ”

Aussie társa, Nick Kyrgios elment a Twitterbe, hogy együttérzését fejezzék ki jó társa iránt. “A tenisz nem ugyanaz, ha nincs körülötte” – írta. Nem világos, hogy Kokkinakis továbbra is a párosban játszik – az Open-en.Kokkinakis karrierje 2015 óta megtorpant, amikor Bernard Tomicot megemlékezetes ötszereplőben fogadta, majd Novak Djokovicnak elvesztette a French Open-en. Az Indian Wells-ben márciusban megrendezésre kerülő ATP-esemény a következő legvalószínűbb verseny, amelyben újraindul az önálló karrierje.