- Bet365

David Beckham Inter Miami-ja elveszíti az MLS-mérkőzés első mérkőzését a Los Angeles FC-nek

David Beckham Inter Miami győzedelmeskedett az első MLS-mérkőzésük során, 1-0-os veszteséggel a Los Angeles FC-nél. Január, de csapatuk nagy részét olyan játékosok alkotják, akik kereskedelmet folytattak Amerikában. „Mi történelemmel állunk”: Beckham Inter Miami-i karkötője az MLS-emeléshez. Bővebben

Beckham oldala, két időben a Concacaf Bajnokok Ligája győztes, Diego Alonso, ígéretes villanást mutatott az első nagyszabású LAFC csapat elleni küzdelem során. két évad a bajnokságban.És a házigazdák, az Egyesült Államok korábbi, Bet 365 hosszú ideig szolgálatot tartó főnöke, Bob Bradley irányításával, megpróbálták megerősíteni dominanciájukat a kaliforniai Banc of California stadion nyitó szakaszában. Öt perc elteltével Diego Rossi felé, de a kapus fölött a kapust Luis Robles kapus akrobatikusan megmentette, aki csatlakozott az Inter-hez, miután 238 játékot tett közzé a New York Red Bulls-nál.

A LAFC négy perccel később a hálóban helyezte el a labdát. csak Mark-Anthony Kaye célja, hogy Rossi ellen védve legyen.A Miami egyre inkább belekerült a versenybe, és 37 perc elteltével az intelligens megtakarításba kényszerítette a volt holland nemzetközi Kenneth Vermeert, hogy Bet365 balra merüljön el, hogy tagadja Matias Pellegrini-t.

De Vela, a 31. születésnapján, készített egy darabot. egyéni ragyogás, hogy a LAFC vezetõvé váljon a félidõben, a térség szélére táncolva, mielõtt a Robles fölött egy fenséges zsetont hajtana végre.

A házigazdák úgy gondolták, hogy 30 másodperccel megduplázta az előnyüket. a második félidőben, de Rosszit ismét elutasította az Bet 365 ellenfél zászló. A mexikói Rodolfo Pizarro ezt követően centiméterre esett, amikor Miami történelmi első gólját az MLS-ben gólt szerezte, ám erőfeszítései csak a posta rossz oldalára estek.