- Bet365

Dan Evans Andrey Kuznetsov múltja után harcolva érkezik a Sydney-ba

Dan Evansnek az első ATP Tour címe van a látványában, miután pénteken Andrey Kuznetsov ellen három settel megnyerte a Sydney International döntőjét.

A No67 brit világ lenyűgözte a legjobb vetőmagot. és a 8. világbajnok, Dominic Thiem a negyeddöntőben, és kihasználta Kuznetsov hibás megerősítését, és az első szett megnyerésére került sor, amelyet rövid időre félbeszakított az eső. Kuznetsov megszerezte a szolgálatát, hogy kiegyenlítse a meccset a második sorozatban, de ez ismét megbukott a harmadikban, és Evans megragadta a kulcsfontosságú szünetet a 3-1-re, mielőtt egy újabb esőszakadást követően Bet365 megszerezte a meccset, hogy elérje az első főtúra döntőjét,

Evans győzelme az esti döntő mérkőzésen jó napot jelentett Nagy-Britanniának Sydney-ben: Johanna Konta elnyerte a női címet, Jamie Murray pedig eljutott a férfiak párosbajnokságához brazíliájával. partner Bruno Soares.

Nagyon izgatott vagyok, elégedett vagyok azzal, hogy játszottam, hogy visszatérjek a harmadik sorozatba, és elvégezzem a munkát ”- mondta a 26 éves brit No3.Az Evans számára már garantált, hogy egy új karrier-rangsorba mászik, közvetlenül az 50 legjobb között.

“Jó volt a mérkőzés. Nagyon fáradtnak érzem magam, hogy Bet365 őszinte legyek, de lehet, hogy egy ideje nem kapom meg ezt a lehetőséget a döntőben. Nagyszerű, hogy Jo nyert.Remélhetőleg Jamie nyer, és remélhetőleg én is. ”

Evans ellenzője a döntőben Müller lesz, aki 6-3, 7-6-os győzelmére 6-3, 7-6-os győzelmet adott a másik elődöntőben. hogy lezárja a szerbek reményét, hogy példátlanul harmadik egymást követő címet szerezzenek.

A luxembourgi 33 éves balkezes harmadik éve egymás utáni négyet ért el, jóval indult a délutáni meleg és fél óra múlva becsomagolta a nyitókészletet egy kompromisszumoktól mentes kézbesítéssel.

Troicki fokozta játékát, és a második sorozat sokkal szorosabb ügy volt, de Müller megmentette a két töréspontot, amellyel szembeszállt egy Tiebreak.A szerb megmentette az első meccs pontot, amikor Müller visszatért a hálóba, de a második No34-es világot nem tagadják meg, amikor 16. ászát lőtte a döntőbe.

“Amikor idejöttem, még nem “Nagyon nem 1xBet számítottam rá, mert nem játszottam nagyon jól Brisbane-ben, és nem éreztem magam nagyszerűen” – mondta a hatodik mag, aki vírust szenved.

„Azt vártam, hogy van egy vagy még két mérkőzés az Aussie Open előtt, és a döntőben vagyok, így nagyszerű érzés. ”