- Bet365

Anglia zárja be a sorozatos fehérítéset, miután Srí Lanka ellen késő kapukra került

Látnivalójukban Anglia első tengerentúli fecsegése egy három mérkőzés sorozatában, miután Új-Zélandon vettek részt 1962-63-ban. A próba krikett egy másik eseménynapos napján Srí Lanka az egyre távolabbi 327-es célpont elérése érdekében egy négyes 53-as gyilkosra ért véget.

Ismét az angliai forgók voltak, így gyakran nevetségek forrása ebben a helyzetben. a földgömb azon része, aki az rothadás előtt megkezdte az Bet365 angliai pacemen pár látványos késői beavatkozását. A záró ülésen Moeen Ali, aki az első inningben kapaszkodott, klasszikus módon elküldte mindkét Srí Lanka balkezes nyitót. Az egyik szállítás megtisztította Danushka Gunathilaka denevérének külső peremét, a másik Dimuth Karunaratne kapuján sodródott, aki ilyen akadályt jelentett ebben a sorozatban.Eközben Jack Leach, egy újabb felülvizsgálat tiszteletben tartása mellett – egy zavaróan gyakori esemény ebben a teszt mérkőzésben – Dhananjaya de Silva lbw.Sri Lanka kontra Anglia: harmadik teszt, harmadik nap – élőben! Bővebben

Aztán jöttek a dudorok. Ben Stokes tudja, hogyan kell kínozni a Srí Lanka-i középtávot. Az első inningben kétségkívül bebizonyította. Most ismét leugrott Angelo Mathewsra, aki nem tudott ellenállni a lelőtt horognak. A kontakt rossz volt, és a golyó a láb Bet365 oldalára és a mély középső takaróba léggömbölyödött, amikor Stuart Broad nemesen szétszóródott a gyöngyön, hogy kiváló fogást nyújtson.

Tehát Anglia fenntartotta felzárkóztatásukat ebben a sorozatban, bár a furcsa csuklás mellett is. A denevérrel elérték a kívánt célpontot – 300-nál nagyobb ólom -, de nem az engedélyezett útvonalon.Az első inning 96-os ballasztja volt, ami ugyanolyan jó volt, mert egy vasárnapját követő egy órán belül egy bizarr első ülésen 39-4-re estek vissza. Spin: iratkozzon fel és kapjon heti krikett-e-mailt.

Még meglepőbb, mint Anglia felső szintű összeomlása, ami végül is a legutóbbi tesztek viszonylag rendszeres jellemzője volt, az a tény, hogy Stokes három különálló alkalommal indult el a pavilonba hogy elbocsátották. De csak egyszer kényszerült arra, hogy egészen az öltözőig folytassa.

Volt egy kis gömb nélküli saga a csukló-fonó, Lakshan Sandakan, Stokes és a bíró Sundaram Ravi főszereplőivel. Kétszer Sandakan ünnepelte Stokes elbocsátását, akit 22-én fedezték el és 32-én csúsztak el.Mindkét alkalommal kiderült, hogy Sandakan első lábának egyik része sem volt a vonal mögött, amikor átadta a labdát. Így Stokes-t megfosztották. Később kiderült, hogy Sandakan tizenhat alkalommal lépte túl az első öt játékot, anélkül hogy Ravi soha hívta Bet365 volna fel. Facebook Twitter Pinterest Srí Lanka kagyló Lakshan Sandakan és Malinda Pushpakumara reagálnak, amikor a bíró jelzi a labdát. Fénykép: Tharaka Basnayaka / REX / Shutterstock

Itt természetesen Sandakan a fő bűnös, ám Ravi csendje hamis biztonsági érzést kapott neki. A bíróságra emlékeztet arra, hogy ezeket a jogsértéseket hívja fel, bár vonakodnak meghozni ezeket a szigorú döntéseket, mivel a kamera ilyen szigorú tanú lehet.A bírónak legalább az együttműködés és az önmegőrzés szellemében folyamatosan értesítenie kell a kagylót, milyen közel van a vonalhoz.

Ezek a rendellenességek elősegítették Anglia fellendülését, és ugyanez történt Jos újabb csiszolt kopogtatásaként is. Buttler, aki megérkezett a fogadó csúcspontjára. Mire Buttler távozott, 168 futás volt a táblán, és 64-re történt, többnyire az egyszemélyekről, a preposzcensen mélyen beállított mező ellen, amely általában öt ember volt a határon. Az alsóbbrendű csoportok kisebb hozzájárulásokat kaptunk, ám ez egy rendetlen mód Anglia számára, hogy megszilárduljon Srí Lanka rendkívüli szombat délutáni összeomlásakor.Keaton Jennings, előre támaszkodva, de rossz helyre ütött, a nap első labdájához érkezett Dilruwan Perera oldalán. Nem sokkal azután, hogy Rory Burns elmulasztott egy hasonló kézbesítést, ahogy közelebb került. Aztán Jonny Bairstow újabb finom fogás áldozatává vált a rövid lábnál, amelyet Kaushal Silva helyettes meccs hozott, és amikor Joe Root élvonalát a bowler, Malinda Pushpakumara, Srí Lanka megragadta, valószínűleg újabb felfordulás esélye lett volna. Heather Knight nyers ‘Anglia kapitánya’ csalódást okozó ‘T20-világbajnokságot ruház tovább.

Azonban, ha két új ütővel álltak szemben, akárcsak az IPL híres Stokes és Buttler, a mező messzire és szélesre terjedt, és ez a pár ésszerűen a labdát a résekbe csapta.Ritkán volt ilyen nyugodt helyreállítás egy kíméletlen helyzetről, bár ha Sandakan óvatosabb lett volna az első lábával, akkor Anglia még mindig komolyan zavarban lehet.

Stokes nem tette a legtöbbet a megtorlásáról. 42. napon felesleges lökést szenvedett Perera ellen, és 42 éves korig elfogták a hosszú szakaszon. Buttler lábadozása közben ügyesen használta a lábát, ami nagyon jól működött a forgógörcsök ellen. De délután közepén Sandakan elkapta a labdát, hogy olyan élesen forogjon a lábszáron, hogy Buttler kiszorult a földéről.Buttler csodálatosan következetes volt a fonókészülékekkel szemben; félrevezető az, hogy ez a 64 volt a sorozat legmagasabb pontszáma.

Ezt követően Moeen, passzív mércéjével, Adil Rashid, íróan és Ben Foakes ugyanolyan hozzáértő módon, mint mindig, gondoskodott arról, hogy Anglia vezető szerepe jelentős legyen. . Srí Lanka esetében Perera vette a sorozat 22. és utolsó kiskapuját, amikor elbocsátotta Leach-t; A Pushpakumara három olcsó wicket becsapott, míg a drágább Sandakan senkinél tovább forgatta a labdát, annak ellenére, hogy lábai gyakran rossz helyen vannak.