- Bet365

A Bournemouth Nathan Aké visszatér az izgalmas döntetlenbe az Evertonnal

A végső sípnál mindkét csapat küzdött érzelmeinek értelmezése érdekében.

Olyan versenyen vettek részt, amely logikai elemzést nem tudott megtenni. Richarlison agytalan piros lapja összegezte a káoszt, és az egyetlen A végén kiszámíthatónak tűnt a Bournemouth, amely mindenkinek emlékeztette, hogy miért érdemelik őket a Premier League menekülési művészeinek.

Eddie Howe oldalán 20 pontot szereztek a pozíciók elvesztése miatt 2018-ban, és elérték a legújabb csúcsot – vezet a kihívásokkal teli körülmények között, amikor két góllal küzd le az Everton ellen Josh King és Nathan Aké késői csapása révén.Mindazonáltal, amire dicsérte csapata képességét, hogy megbirkózzon a hátrányokkal, Howe nem volt teljesen bet365 elégedett azzal, hogy a könyörtelen dráma délutánja kibontakozott. “A csalódás engedi, hogy ezen a helyen kerüljön” – mondta Bournemouth menedzsere. “A numerikus előnyökkel számítottak arra, hogy kijönünk és behelyezzük az Evertont. Ez soha nem történt meg.”

Howe tudta, hogy harmadik egymást követő győzelmet kellett volna ünnepelnie, és nem kellett megkönnyebbülten sóhajtania a megragadáskor. egy lelkes pont. Végül is az Everton ott volt a lövésre, miután a 41. percben Richarlisont tompa erejével elvesztette Adam Smith-ről.A látogatók azonban a második félidőben gyülekeztek, és úgy tűnt, hogy Bournemouth elkerülhetetlen vereség felé halad, miután Smith kézhez vette parancsnokságát a Theo Walcott szabálytalanságára. és valóban azt hittük, amikor megvan a labda ”- mondta Marco Silva. „Két fantasztikus gólt szereztünk. 2-0-nál azonban meg kellett őriznünk az egyensúlyt.

Everton nem tudta bezárni a boltot.Megengedték, hogy a játék rongyos maradjon, miután átvette az irányítást Walcott és Michael Keane góljaitól, akikről azt állították, hogy javult állapotban vannak, miután kórházba vitték az Idrissa Gueye-vel történt késő fejütközés után, és Silvanak el kellett elégednie Az új oldal fenntartotta bet365 verhetetlen kezdését a szezonban. More info here

Silva elégedetlen volt egy ponttal, bár a portugáliaknak el kellett ismerniük, hogy az első félidő nagy részében a Bournemouth volt a jobb oldal. Gyors tempót állítottak fel, és a 15. percben kellett volna megszerezniük a vezetést, csak Callum Wilsonnak, aki Ryan Fraser észlelõ segítsége után 12 méterre áttért.

Négy perccel az intervallum elõtt Richarlison engedte, hogy csapattársai lélegzetelállító hülye cselekedettel.Egyik pillanatban Leighton Baines hamarosan meg akarta dobni a bal oldalát, a következő szurkolók pedig a fegyverekkel álltak a Bournemouth célja előtt. Richarlison apróra fordult Smithgel, és amikor a pár egymás felé haladt, az Everton 40 millió font sterlingszorvos agresszív mozdulatot tett a fejével, Lee Probertnek nem volt más lehetősége, mint hogy őt küldje.

olyasmit, amit nem szeretek látni – mondta Silva. „Sokszor látod.

„ Talán minimális volt a kapcsolat, de megtette.Ha 18, 19 vagy 33 éves vagy, akkor meg kell őriznie egyensúlyát, még akkor is, ha provokáltak. ”

Az Evertonnak már nem volt brazíliai üteme, mint outlet, és Silva félidőben megváltoztatta csapata alakját, Gylfi Sigurdsson elhagyta a középpályát.

De két hete hasonló helyzetben voltak megbirkózniuk, amikor Phil Jagielkát piros lapot vesztették el a Farkasokon, és az 56. percben előrementek. Cenk Tosun passzja elkapta Bournemouth magas vonalát, és Walcott elszakadt Aké-ből, mielőtt Asmir Begovicot elbocsátották. Jonathan Hogg vörösnek látszik, de Cardiff nem akarja megragadni esélyeit a Huddersfield-en.

Ez volt a jel Bournemouth-os beesésnek.Öt perccel később, Jordan Pickford hosszú szabadrúgása végiggördült és az Everton rajongói Smith-hez csapkodtak, aki utoljára visszatért, és látta, hogy vörös a Walcott sarkának. – Azt hiszem, hogy rossz – mondta Howe. „Azt hiszem, csak Theo-val csiszolta. A játékvezetőnek csak el kell döntenie, hogy vörös vagy sárga színű-e. ”

Walcott sebessége megdöbbentette Bournemouthot, és gyors gondolkodása vezetett Everton második góljához a 66. percben. Egy szabadrúgást csapott le Sigurdssonnak a jobb oldalon, és Keane egy határozott fejjel találkozott az izlandi középpályás keresztjével.

Bournemouth azonban büntetést szerzett, amikor Baines a 75. percben becsapott Wilsonba. King elrúgta a labdát Pickford mellett, és Howe emberei négy perccel később bet365 szintre álltak, Wilson a jobb oldal felé indult, és Aké felkapta a visszapattanást.Az Everton, akik Yannick Bolasie-t kölcsönzött az Aston Villa-nak, csak azt tudta tükrözni, hogy ez a Premier League volt az egész excentrikus dicsőségében. Fiver: iratkozzon fel és kapja meg napi futball-e-mailünket.