- A-League

Jets színpad figyelemre méltó visszatérés a Wanderers ellen Sydney-i Phoenix után

A késői Andrew Hoole gólja megtagadta Nyugat-Sydney-t győztes kezdetüknek a Spotless Stadionban való tartózkodásukhoz, mivel a szerencsés Newcastle megtartotta Tony Popovic férfit egy 2-2 A-liga döntetlenre.

Az utolsó hétvégén a Brisbane 4-0-as héjafestése, a vasárnapi Sydney-i támadó játékot hozta a reményben, hogy megdöbbentette a tavalyi nagy döntőseket az új ideiglenes otthoni helyszínen. p>

A Wanderers majdnem megkapta a munkát a 13.247-ös vokális tömeg előtt, Aritz Borda fejlécén és egy új bajnokságon, Dimas úron keresztül.De Mark Jones továbbfejlesztett csapata ásott a sarokba, hogy értékes utat szerezzen, és megismételte, hogy nem szabad enyhén venni ezt a szezont.

A Jets kapitány Nigel Boogaard egy háttámlát húzott a Jets-hez, a szabad fejlécével 81. perc múlva, 7 perccel később, amikor egy korábbi Sydney FC-győztes Hoole egy szabadrúgást hajtott végre a dobozon kívülről, ami a Red Wayers kapusát, Andrew Redmayne-t robbantotta fel.

Jól nézve megverte a második felét Newcastle fényesen kezdett. Andrew Nabbout egy gyors kimenet volt a jobb oldali szárnyban, míg az edző Mark Jones fiatal hátsó sora erőteljesen indult el, 19 éves Ivan Vujica többször is megakadályozta a romboló Jumpei Kusukami-t.

Végül ez egy pillanatnyi megszűnés volt, ami a Wanderersnek megnyitotta a nyitó célt.Dimas új kapitánya egy mély sarokot küldött a spanyol Borda társainak, hogy találkozzon egy szikrázó fejléccel a vonal fölött, amit el lehetett volna kerülni, ha egy játékos őrné a hátsó bejegyzést. Steve Lustica a labdát Ben Kantarovski útjába vágta, aki nyilvánvaló kézilabdát hozott a térségben, így Dimas elindult a helyszínre, és rossz irányba küldte Jets Jack Duncan-t.

Innentől kezdve a Vándorok gyorsan megfordultak a forgalomra, és megnehezítették, hogy a Novocastrians elhagyják a saját felét.A Jets hirtelen újra felfedezte lendületét, a Devante Clut sikertelenül megpróbálta Redmayne-t és Nabbout-ot lőni a doboz szélétől. az alsó részen, hogy csatlakozzon a sérült csapattársa Lachlan Jacksonhoz a pálya szélén. A mérkőzésen az egyik leggyakrabban előforduló Jumpei-t egyre nehezebbé tették, egy ponton három védő pörkölésével, és több finom megmentésével Duncan-tól. De senki sem várt ilyen késő visszatérést, amit Boogaard és Hoole nyomán szállítottak. Facebook Twitter Pinterest A Miloš Ninković késői sztrájkja a FFA Kupa döntőseit Sydney FC-nek adta, mind a három pontot Wellingtonban.Fénykép: Ross Setford / AAP

Sydney FC a Wellington Phoenix 1-0-at élesen 92. perc győztese Miloš Ninkovićtól a Westpac Stadionban korábban vasárnap. A Phoenix, aki most nem érte el a gólt ebben a szezonban 270 perccel, ismét büntetést kaptak azért, mert nem tudták átalakítani az esélyeiket. Azonban úgy tűnt, hogy eléggé teltek, hogy pontot szerezzenek, amíg Ninković alig egy percnyi Matt Simon fejlécét fektette le. A korai csapatban uralkodó hazai csapat, aki az első öt percen belül kétszer szerepelt Roy Krishnával, a Kosta Barbarouses-szal párhuzamosan, de Sydney hátsó négy, a keményen dolgozó Matt Jurman vezette erősen.Wellington 13 perc múlva a háló hátulján volt a labda, Michael McGlinchey pedig Barbarouses alacsony keresztmetszetét húzta le. perc és egy hatalmas bal lábú meghajtó, amely egy nagyszerű reflexet kényszerített ki a Wellington állattartó Glen Moss-tól. sztrájk.A baloldali Tom Doyle 36. perces fejlécét a fafaragás kísértette, majd Krishna tökéletesen időzítette a futását, hogy újra megkapja a háló hátulját egy barbárházból a labdán keresztül, csak a játékvezető asszisztensének lobogója miatt.

A második felében több ugyanaz volt, Wellington továbbra is megteremtette az esélyeit, és Sydney továbbra is sárga lapokat gyűjtött össze – összesen négy Wellington-nak nincs. Míg a Phoenix továbbra is sokféle lehetőséget tudott gyártani, még mindig nem tudták átalakítani, és Sydney egy szúrós támadási sorozatot indított el. majd a jobb oldali jobb oldali Jacob Tratt belsejében csak vágja a lövést a messziről.A offside zászló ismét megállította a Barbarouses-t a 84. percben, amikor egy-egyben Vukovic-szal volt, de Sydney nyugalma volt, ami nyolc perccel később látta őket.