22bet – milyen befizetési módszert lehet használni?

A 22bet olyan bukméker, aki elismerését főleg az ügyfeleiről való gondoskodás útján szerzi, attól függetlenül, hogy azok rövid vagy hosszabb idejű tagsággal rendelkeznek. Ha a rendelkezésre álló fizetési módokat vesszük figyelembe, senki sem fog csalódni. Minden ismert pénzbefizetési módszer a vevők rendelkezésére áll. Ebből a szempontból a 22bet bukméker cég az egyik piaci éllovas. Nem meglepő tehát, hogy a játékosok szívesen döntenek az ilyen érdekes ajánlat mellett, amelynek köszönhetően még nagyobb pénzeszközökre tehetnek szert  a számlájukon. Természetesen ebben az esetben sok a letéten, de emellett a szerencsén is múlik.

22bet – legnépszerűbb befizetési módok

A 22bet tizennéhány legnépszerűbb befizetési módot bocsát az ügyfelei rendelkezésére, így minden játékos olyan opciót választhat, ami számára a legkényelmesebb megoldás. A legszívesebben választott befizetési módok:

  • e-portfolió,
  • befizetés saját bankszámláról,
  • átutalás mobiltelefonról,
  • készpénz befizetés,
  • prepaid kártya,
  • e-voucher,
  • elektronikus bankszolgáltatás használata,
  • modern fizető terminálok,
  • kriptovaluták.

Különösen az utóbbi opció nagy népszerűségnek örvend a 22bet-nél, mivel nem minden bukméker cég lehetővé teszi a befizetést kriptovaluták segítségével. Ha azonban valaki a Bitcoin rajongója, nem kell aggódnia, mert a játékos számláján megjelennek a kriptovalutákkal befizetett eszközök. Ennek nagyon hatékony és problémamentes a menete. A 22bet állandóan törekszik a 22Bet fizetési módok kibővítésére, bár ezek már most is igen magas szintűek és ezt más bukmékeri cégek csak nagyon nehezen tudják elérni.

22bet – pénz a játékos bankszámláján villámgyorsan

A fenti befizetési módok egyikének kiválasztása egy telitalálat, mivel az érintettek biztosak lehetnek abban, hogy a pénz villámgyorsan megjelenik a 22bet játékos számláján. Ez nagyon fontos pl. olyan személyek számára, akik valamilyen live fogadást szeretnének megkötni és arra számítanak, hogy a pénz a játékos számláján a befizetéstől számított néhány percen belül kerül lekönyvelésre. Ilyen helyzetben legjobb választás az e-portfolió vagy az elektronikus bakszolgáltatás használata. 22bet esetében a befizetési módok ajánlata annyira széleskörű, hogy nem jelent problémát a legkedvezőbb módszer kiválasztása. Mindig dönthetünk úgy, hogy leteszteljük az összes rendelkezésre álló módszert, és a végén döntünk, melyik lesz a legjobb az adott játékos számára.

Partner: 22bet Portugal – www.bbbet-pt.com, 22bet Kazakhstan – www.bbbet-ru.com