- 1xbet

1xbet fogadás

1xbet fogadás

1xbet fizetési módok

A sportfogadás online véglegesítéséhez jóvá kell írnia az 1xbet számláját. Az 1xbet oldalon sokféle fizetési mód áll rendelkezésére. Választhat hitelkártyát, de választhat PayPal, Moneybookers, Paysafecard, Ticket Premium, Neosurf, MyNeosurf, Cashlib, MoneyClic vagy banki átutalással is. Általánosságban elmondható, hogy az 1xbet számára megadott összes banki adat biztonságos és kereskedelmi célból nem kerül nyilvánosságra. A minimális tét 10 cent, a minimális betét 15 euró. Negatívum, hogy az 1xbet webhely 3-4% -os jutalékot számít fel az előre fizetett jegyek befizetéséért … szerencsére más típusú fizetésekért díjat nem számítanak fel. A nyeremény kifizetése banki átutalással és skrillel történhet. Egyetlen tét esetén 6000 euró, kombinált tét esetén pedig 15 000 eurós 1xbet fogadás nyereménykorlát van érvényben.

1xbet ügyfélszolgálat

Ha úgy döntött, hogy belevág az online sportfogadás kalandjába, mindig megnyugtatóbb tudnia, hogy bármilyen kérdése vagy aggálya van az ügyfélszolgálattal. Az 1xbet megtisztelő ponttá tette, hogy e tekintetben kielégítse ügyfeleit. Az 1xbet weboldalon talál egy online csevegést a hét minden napján 10 és 19 óra között. Este beszélgetési témák is elérhetők. Lehetősége van arra is, hogy e-mailt küldjön egy online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Ha pedig nem talál választ a kérdéseire, akkor bármikor felveheti a kapcsolatot az 1xbet ügyfélszolgálati tanácsadójával telefonon. A weboldalon egy nagyon átfogó súgó is elérhető. Esetleges szerencsejáték-függőséggel kapcsolatos nehézségek esetén a Belügyminisztériumhoz fordulhat szerencsejáték-tilalomhoz, amelyet hároméves, nem csökkenthető időtartamra kínálnak fel, és kaszinókat és játékköröket is érint. Olyan egyesülettel is felveheti a kapcsolatot, amely a szerencsejáték-függőség áldozatainak segítséget nyújt.

A vezető sportfogadási fogadóiroda minden bizonnyal a legjobb esélyeket kínálja, de nem a legjobb ügyfélszolgálatot. Számba vettük az 1xbet ügyféltámogatást és az elérés különféle módjait.
Hogyan lehet kapcsolatba lépni az 1xbet ügyfélszolgálatával?

A sportfogadás-üzemeltetők rangsorának vezetői között, páratlan tulajdonságai miatt, különös tekintettel a fogadási esélyekre, az 1xbet várhatóan megtartotta az ügyfélszolgálatával azonos magatartást, mint versenytársai, az 1xbet és az 1xbet. Jaj, ez nem így van. Az 1xbet támogatási e-mail címen kívül: support@1xbet.fr nem talál más módot arra, hogy kapcsolatba lépjen az 1xbet ügyfélszolgálatával. Nincs azonnali üzenetküldés és főleg nincs telefonos forródrót, hanem fax: 01 45 50 19 89. De talán ha megpróbál szerencsét azzal, hogy üzenetet tesz fel a fogadóiroda közösségi hálózataiba, egy tanácsadó válaszol.

Miért vegye fel a kapcsolatot az 1xbet ügyfélszolgálatával?

Ha Ön még nem ismeri az online sportfogadásokat, ne habozzon, olvassa el az online “fogadási útmutató” részt, mielőtt kapcsolatba lépne az 1xbet ügyfélszolgálatával, ha az első nehézségbe ütközik. Válaszolhatunk kérdésére az egyik cikkünkben is. Ha a saját kutatása után még mindig nehézségei vannak, akkor e-mailt küldhet az 1xbet tanácsadójának.

Online számlával kapcsolatos problémák

Az online fiókod még mindig nem aktív? Elküldte érvényes igazoló dokumentumait a fogadóirodának? Ha nem adja meg banki és személyi igazolványait, nem tudja megkapni bizalmas kódját a fiókja hitelesítéséhez. Önnek nagykorúnak kell lennie, és Franciaországban vagy Európában kell laknia. Ellenőrizte a spamjét? Lehet, hogy az 1xbet üzemeltető sikertelenül próbálta Önt elérni. Ha ennek ellenére fiókja még mindig nem aktív, vagy zároltnak tűnik, ne habozzon kapcsolatba lépni egy 1xbet tanácsadóval a probléma tisztázása érdekében.